Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- CES 2026: Minden kiszivárgott bemutatója előtt a Motorola új csúcstelefonjáról
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
horush
üzenetére
Mostanában kerestem angol tanár lehetőséget és nekem ez az oldal most egy nagy lépés volt előre, szóval köszi, hogy bedobtad.
Másfelől ezek 4-5K árak nagyon barátiak. Ennyiért elég sok validált tanár van, ráadásul próba órával meg lehet nézni, hogy passzol vagy sem... Amúgy azért mondom, hogy nem rossz ár...mert van most is folyamatban egy ilyen szálam, és ettől csak fentebb vannak... -
Kobe
veterán
válasz
horush
üzenetére
konyhát én is néztem, semmi extra, 2 oldalra 2db 2.5m hosszu tok egyenes szekrény, semmi sziget vagy fancy megoldás.
Ikea tervező javaslata 1.4M, normális munkalappal 1.7M az egyik!! oldalra
Azért 300K-t felárként egy 225x60-as fa munkalapra kicsit erősnek éreztem.....
főleg hogy a bemutatótermükben hasonló hosszúságú és tpusu darabot 1.1-ért hirdettek
hát 3.5M lett volna a vége.....köszi.....asztalosnál meg 1.3, úgy hogy egy csomó apró bizbaszt kértünk még mellé (fürdőszoba szekrény, tárolópolc a mosdóba, ilyesmik) -
haly
őstag
-
válasz
horush
üzenetére
Ausztriában van olyan, bárki számára elérhető lehetőség, hogy kiégésre adnak 1-3 hónap "betegszabadságot", elküldik az embert valamilyen rekreációs házba, ami általában valamilyen sokcsillagos alpesi hegyi luxushotel, gyönyörű kilátással, ingyen!
Szóval vannak érdekes különbségek országok között, még akkor is, ha talán kicsit eltúloztam - de lehet hogy egyáltalán nem.
-
Egon
nagyúr
válasz
horush
üzenetére
Nagyon egyén- és helyzetfüggő.
Amikor legutóbb aktívan kerestem állást, számos pozíció tekintetében eljutottam az első háromba, aztán a végén nem engem választottak -ha rosszkor vagy rossz helyen, ez akár egy fél éveig is eltarthat (aztán meg több pályázatot is le kellett mondanom, mert egyszerre 2-3 helyen is én lettem a befutó). -
-
tototos
addikt
válasz
horush
üzenetére
Mindenki újat kap, de a régit le kell adni mert a cég tulajdona...
Tehát leadja a jóember majd dobják a kukába. Eszméletlen pazarlásnak érzem. Másik ilyen amikor költöztünk új irodába covid után rengeteg jó állapotú billentyűzet feküdt szanaszét az irodában, amiket összeszedtünk és kértük, hogy jótékony céllal adják oda valamilyen intézetnek ahol nincs pénz 1-2 ezer forintos billentyűzetre. Ha jól tudom ezek is a kukában végezték
-
válasz
horush
üzenetére
Mint oly sok minden, ez is cégfüggő. Kisebbek könnyebben ugrálnak, a giga multiknál az utolsó menedzser még inkább utolsó embere miatt nem fognak kilógni a céges policyból, ezzel magukra húzva egy tonnányi audit nyűgöt. Lehet, hogy van ilyen, de általánosnak biztosan nem mondanám, és nagyon prónak kell hozzá lenni. Vagy simán csak az emelés után sem lógsz ki a sávból, ami azt jelenti, hogy korábban voltál mocskosul alulfizetve.

-
CyberPunk666
senior tag
válasz
horush
üzenetére
Mindig végletekben gondolkozás van.
Azért az még nem magoltatás, hogy valamit tudni is kell. Magoltatás az, ha ennek a mértéke aránytalanul sok.Én nem gondolom magoltatásnak, hogy ezt kell tudni a rendezésekhez:
buborék: szomszédok összehasonlítása
min/maxkiválasztás: le se tudom írni jobban a nevénél
gyors: kiválasztott elem szerinti szétválogatás rekurzívan
beszúró: egy elemről indul és mindig hozzáad a jó helyre (beszúr)
...kb ennyit kell "magolni", de a név is elég beszédes a legtöbb esetben, ez alapján megírható a dolog.
Én azt szoktam mondani a diákoknak, hogy leírás alapján algoritmizálni kell tudni egy feladatot, és érteni kell az algoritmusok logikáját.
Ezért kézenfekvő, hogy ha tud algoritmust írni, és ismeri ezeknek a logikáját, akkor ez ilyen 2 az 1-ben számonkérés.A lényegi képesség az, hogy ha elmondod egy algoritmus működési elvét, akkor azt le tudom írni. Akkor is, ha soha sem tanultam.
Én anno úgy tanultam ugyanezt, hogy elolvastam az algoritmus 1-2 mondatot elvét, majd leírtam az algoritmust és megnéztem a jegyzetet.
90%-ban ugyanazt írtam, néha nem jöttem rá a "trükkre", és akkor azt megjegyeztem és beépült az eszköztáramba, és később már más feladatoknál az is eszembe jutott.
Szerintem ez nem magolás, és ez a helyes tanulásmód. -
axioma
veterán
válasz
horush
üzenetére
Felveteli nagyon is van, es most a pontszamok is magasak (elte proginf 428 volt talan ha jol emlekszem, a mernokinf is 390 korul, amikor ugye a 400 az alap a 100 a plusz szerezheto) - es igy is 600+ letszamu evfolyamok indultak! [Persze torzito hatasu lehet hogy ezekbol par erettsegi covid alatti szobeli nelkuli, de annyit azert nem szamit szerintem, egyik utod "csak" a bme-re kerult be a fentiek kozul, ami a 3. volt a celjai kozott...]
szerk ja OE-t irtal, annak sose volt jo hire, de kikerestem, iden mernokinf ott is 368 pont volt -
válasz
horush
üzenetére
"A többi idő a meetingek..."
ez amúgy miért nem az effektív munkavégzés része? Ha behívnak egy meeting-re, akkor az x perc munka amit együttműködéssel-tervezéssel töltöttem.
Mármint értem, hogy nem (feltétlen) azon dolgozik az ember ami az aktuális feladata... de azért mégsem a mosást pakolom, sétálok a parkban, bevásárolok vagy főzök (bár nem véletlen vettem egy wireless headset-et HO-hoz, így azért meeting közben is lehet értelmes dolgokat csinálni)
Amúgy ilyen 5-6 óra közé szokták mondani a környezetemben, nekem is ilyesmi jön ki, de mondjuk én ebbe a meetingeket is beleszámolnám..
-
törölt tag
-
Drizzt
nagyúr
válasz
horush
üzenetére
Ez a hozzászólás abból indul ki, hogy egy cég automatikusan nagyobb mértékben növeli a bevételeit, mint az infláció, mégpedig annyival, hogy bátran infláció feletti összeget tud fizetésemelésre fordítani, mert futja még rá a részvényesek boldoggá tétele mellett. Azért ezt nem feltétlenül kéne automatikusan igaznak venni. Kapásból az infláció a cég egyéb költségeit is ugyanúgy megdobja. A bevételeit meg akkor, ha ügyes. Látszik régen nem volt itt válság, csomóan nem láttak még olyat, hogy fizetéscsökkentés, tömeges leépítés. Pedig ilyenek is eljöhetnek még, égigérő paszuj csak a mesében van.
Ettől függetlenül én azt mondom, hogy jó programozó mindig relatíve jól fog keresni. De sokkal kevesebb ma Magyarországon a jó programozó, mint a jól kereső programozó. -
axioma
veterán
válasz
horush
üzenetére
Felveteli nem szamit, szerzodes alairasa utan indul, a kezdesnek feltetelekent fel van tuntetve.
Nekem most masodik ilyen check van Mo-on [bo 3 eve az elso], es pont a [honapra pontos] datumokat is ellenoriztek. Ja es legutobb nem lattam bele de most ott van feketen-feheren h mindegy milyen tel.szamot adok meg, a valamilyen 'jobb' forrasbol szarmazo telefonszamon a cegkozpontot keresik es ott a nevet kerik.
Amugy ilyenen regebben buktam egy toksima arutelt: anno az egyik kollega valamiert t-s mobilnetet kert es szammal is rendelkezo kartyat kapott laptophoz, a hiteles [otp] meg azt talalta mint kapcsolat meg, magyarazatra se volt hajlando elterni tole. Mazli h nem volt fontos, a termeket mashol megvettuk egyben fizetve. -
vzozo
senior tag
válasz
horush
üzenetére
Hát nem tudom, ha szó szerint vesszük amit csinálok jelenleg, akkor egy support organizációban vagyok team lead, és nagyon nem panaszkodom se a fizura, se a munkakörre.
Nyilván én kívülről jöttem eleve magas poziba, de látom a kollégákon, hogy volt, aki alulról küzdötte fel magát.
Le lehet nézni a szupportot, de a jobb cég áll mindenféle képzést, technikait, soft-skillt és nyelvit, certifikációkat fizet, stb. Akár ugródeszkának is jó lehet.
-
vzozo
senior tag
válasz
horush
üzenetére
Mérnökinfós diplomával nem gondolkodtál inkább valami fejlesztői pozíción?
Lehet csak én vagyok fordítva bekötve, de mire fel ez az állandó "fejlesztő, fejlesztő, fejlesztő" mánia? Komolyan tiszta https://www.youtube.com/watch?v=Vhh_GeBPOhs
Én mérnökinfón végeztem (BME), és talán egy kezemen meg tudom számolni hány "fejlesztői" tantárgyunk volt? Hát abból aztán senki se tanult meg programozni, aki addig nem tudott. Jómagam kb. pont az egyetemen, és az ott látottak, kinyílt világkép alapján hagytam fel a hobbyprogramozással, és azóta vissza se néztem.
Annyi minden más van az informatikában, ami NEM fejlesztés...
És mégis, akárhány magyar vagy nemzetközi fizetési felmérést meg hasonlókat olvasok, csak elégedetten dőlök hátra a nem programozói fejemmel. Közben azért sajnálom, hogy nem jöttök többen más területre, mert igény lenne rá, és eléggé unom a nulla embereket interjúztatni...
-
GeeForGolf
junior tag
válasz
horush
üzenetére
én meg azt nem értem, mit nem sikerült értelmezni azon, h az az állítás, mely szerint "az egész világon csak egyszer próbálhatsz meg és ha nem sikerül, akkor sehol a világon, soha többet nem is jelentkezhetsz", nos, h hát ez az állítás tényszerűen nem igaz. senki nem vonta kétségbe, h mo-n egyszer próbálkozhatsz, csak arra mutattam rá, h felesleges nagy arccal előadni, h vki mennyire képben van egy adott témában, mikor 2 perc guglizással meg lehet cáfolni az állítását. peace

-
GeeForGolf
junior tag
válasz
horush
üzenetére
A légiirányító dologgal amúgy pont képben vagyok. Van egy tesztjük, amit az egész világon csak egyszer próbálhatsz meg és ha nem sikerül, akkor sehol a világon, soha többet nem is jelentkezhetsz. <------> Itthon nem próbálkozhatsz újra. Európában valóban van, ahol 2 év után újrapróbálhatod, de itthon nem. Ha egyszer megbuktál, onnantól kezdve off. Én a harmadik körig jutottam vagy 5 éve, de Magyarországon nem próbálhatom többet újra.
hagyok egy kis időt erre, ha nem megy, szívesen segítek a helyes megfejtéssel
-
-
válasz
horush
üzenetére
Egyreszt jo, hogy nem kell megszakadni. Masreszt: a legsikeresebb es/vagy legnagyobb tudasu emberek nem 40 oranyi munkat raktak bele (a kritikus idoszakban, legalabbis). A tudas hatvanyozodik: ha te es a tarsad 20 evesen ugyanannyit tudtok, es ugyanolyan okosak vagytok, akkor ha o 10 evig 50 orat tesz bele, te meg 40-et, akkor o _sokkal_ elorebb lesz.
Mashogy nezve: az emberek megdobbennek azon, hogy tud valaki alkalmazottkent mondjuk itthoni viszonyokat nezve 2,3,4 millio forintokat keresni. Altalaban nem arrol van szo, hogy egyszer szerencseje volt, hanem arrol, hogy folyamatosan rakta bele a melot, es mindig egy kicsit tobbet, mint a tobbiek. Ez olyan, mint a kamatos kamat: ha en evente 15%-ot tudok tolni a fizetesemen 25 eves koromtol kezdve, te meg 10%-ot, akkor en 15 ev mulva 8x-annyit fogok keresni, te meg 4x annyit.
En azt lattam, hogy negy dolog szamit, ha karriert epit az ember:
- IQ
- beletett munka
- szerencse
- hatarozott vizio (ennek resze az onismeret, azaz tudd, hogy mit akarsz elerni)Az IQ-val meg a szerencsevel tul sokat nem tudsz kezdeni, abbol annyi van, amennyi. A hatarozott vizio van, akinek adott, van, akinek kuzdeni kell erte, ez leginkabb az onismeretrol szol (tehat hogy tudd, hogy neked szemelyesen mi okoz boldogsagot, etc., csomo ember azt hiszi, hogy a penz, es nagyon keson jon ra, hogy nem az). Az utolso meg a melo.
-
ody42
senior tag
válasz
horush
üzenetére
Lassan 20 év munkatapasztalattal a hátam mögött én annyit tudok mondani, hogy láttam már működni Scrumot, és Kanbant is.
3x éltem át agilis transzformációt, abból 1 volt olyan, ami már egy második nekifutás volt, és ott pl. egész jól működött, de alapvetően azért, mert próbálták end to end csinálni, nem csak a dev csapatokra ráerőltetni.
Sajnos ennél sokkal többször dolgoztam olyan projektben, ahol rámondták, hogy ez Scrum vagy Kanban, de igazából közük nem volt hozzá, csak valami olyan toolt használtak (JIRA,Rally,Jazz) amikben lehet Scrum és Kanban boardot is csinálni, de valójában csak egy nem priorizált todo listájuk volt
Nekem amúgy alapvetően mindegy, tudok olyan projektben is dolgozni, ahol a projekt manager egy wordben vezeti a projektet, de attól a saját munkámat ugyanúgy megszervezem, priorizálok, próbálok kis iterációkkal dolgozni, korai feedbacket gyűjteni, megbecsülni a munka mennyiségét, beleállni, hogyha olyat akarnak legyártatni velem, aminek nincs értéke, nem 10 dologba belekapni, reviewzni mindent, és tenni róla, hogy ne legyen olyan terület, amihez csak én értek. (A kiégett hősök egy része ezért utálja meg az IT-t 40 éves korára, mert nem tudnak jól delegálni, és egy idő után úgy érzik, hogy mindent csak ők tudnak megcsinálni - és ez néha igaz is)
Ezekben a frameworkokben egy csomó hasznos dolog van, amit józan paraszti ésszel is csinál egy senior mérnök. Szerintem sem attól lesz valaki hatékony, ha egy framework szabályait vallásosan követi. -
GeeForGolf
junior tag
válasz
horush
üzenetére
hát igen...ilyenkor fel kell tenni a kérdést, h ők valóban full stack fejlesztők-e

saját példa: .net-es melóra vettek fel, most már ott tartok, h emellett angularral is szívok. meg persze minden szar css problémát is oldjak meg. szóval frontend, backend. h ettől full stack fejlesztőnek nevezném-e magamat? isten őrizz
én alapvetően backend-es vagyok, de nagyon sokszor nem nagyon van válaszási lehetőséged, legalábbis itt a londoni piacon, bár ahogy nézem a magyar álláshirdetéseket, otthon mintha jobban szét lennének választva az ágazatok (ami sztem jobb irány).utólag szerkesztetted bele a kommentedbe, ezért én is utólag válaszolok erre: én nem hiszem, h egy boltvezető vagy pénztáros felelőssége nagyobb lenne, csak mondjuk úgy, h közvetlenül kimutathatóbb. de egy fejlesztőnek ugyanúgy megvan a maga felelőssége, csak mondjuk nem rögtön bukik ki a hiba és kerül sokba, hanem általában később.
-
GeeForGolf
junior tag
válasz
horush
üzenetére
igen, jelenleg is használok ts-t (angular + .net project). react tapasztalom nincs egy db hobbi projektet leszámítva.
"Mondjuk sok junior React fejlesztővel is az a probléma, hogy nincsenek tisztában a JS alapokkal."
akkor ezek szerint mégis lehet react-et fejleszteni js alapok nélkül?

-
adalbert1
veterán
válasz
horush
üzenetére
Ok, simán lehet, hogy most már ennyire fent vannak a belépő fizuk is, mikor pár éve még L2-n dolgoztam, akkor kb. olyasmi volt az elérhető fizetés, mint amit leírtam - de azért a 600 bruttó alapfizut én továbbra is soknak érzem egy műszakos L2 pozira, tud valaki olyanról, aki ilyen poziban van, és ennyi az alapbére?
De ha tényleg adnak annyit, akkor L3-ra mi lenne a reális? Most voltam pár helyen interjún, és volt olyan multi, ahol bruttó 850 fölé nem akartak menni - igaz, utána meg csodálkoznak, hogy embert kell keresniük, mert erre könnyen ráajánlanak más munkaadók.
Viszont az 5-600 és a 8-900 közötti anyagi különbség számomra nem tükrözi azt, hogy az egyik egy entry level pozíció, a másikhoz pedig kell 5-10 év tapasztalat. -
GeeForGolf
junior tag
válasz
horush
üzenetére
én ismerek embert, bp-en, aki most keres 260-80 nettó közt, asszem nodejs a fő irányvonal, egy ismert e-commerce cégnél dolgozik. és ez már a megemelt fizu, az első 6 hónap 150 körüli nettóval ment. oké, nincs szakirányú diplomája, az egyik népszerű gyorstalpalót végezte el (12 hónapos).
-
Kobe
veterán
-
GeeForGolf
junior tag
válasz
horush
üzenetére
"Amúgy ez az első lakás esetében 0% önrésszel felvhető hitel szerintem nagyon sokaknak segítene a vásárlásban itthon is."
gondolod? sztem abban az országban, ahol az emberek plazmatévét is hitelre vesznek 0 forintos önerővel, pont nem kéne ösztönözni őket, h lakáshitelbe ugorjanak bele, ha nincs meg az önerő, mert akkor csak még jobban elszállnának az ingatlanárak

-
-
thomasthomas
tag
válasz
horush
üzenetére
Eddig Szegeden és nyugatabbra éltem nagyvárosban. Mindkettőben jó volt a kerékpáros és tömegközlekedés is. Az autó viszont nem annyira vagy inkább közepes / középsz@r, de legalább volt választási lehetőség mindenkinek.
Bp. a fentiek után hatalmas csalódás volt, hiszen én alapjában véve a biciklit mindig jobban preferáltam illetve preferálom is. Nincsen tömegnyomor, nem késik, nem kell várni rá stb. Ami nekem nem tetszik az inkább az, hogy nincsen választási lehetőség sem. Tömegközlekedés van, és ennyi. Biciklis közlekedés csak külvárosban értékelhető - belvárosban csak szakaszok vannak, ahol jó. Azoktól 500 m-re is már olykor gyalázatos / idő kérdése és elcsapnak; s jellemzően nem azon az x darab szakaszon közlekedik az ember - ez az, amire nem gondolnak a látványberuházásoknál sem.
Az autós közlekedés meg egyenesen rémes itt - de ez legyen a legnagyobb probléma. Ha a másik kettő legalább közepes vagy jó lenne, nem lenne okom a panaszra semmi.
Ezek után szoktam mosolyogni azon, mikor IT-s cégek hirdetik magukat hogy központi helyen, modern környezetben stb. Igen, tömegközlekedéssel mindenki pont ugyanannyira sziv - sokszor nagyot. Alternativa nincs, és nem is lesz egyhamar ilyen berendezkedéssel.
-
axioma
veterán
válasz
horush
üzenetére
Bp, kivalo?? Mintha nem is ugyanarrol beszelnenk. A 160-as busz konkretan honapok ota szabalytalanul szembesavban keruli ki a jardaszigetet, annyira kivan a 10 perces menetido helyett 3/4 ora tokoreszessel (egy eves erintoleges uton torteno felujitasra se csinaltak neki alternativ utvonalat ahol ezt siman meguszhatna). Probalhatsz eszak-del is kozlekedni Budan, van kotottpalya, de a dugo ellenere (amit nem kis reszben a hev szintbeli keresztezesei generalnak) gyorsabb vagyok autoval.
@Madwe: hat az atlagot nem tudom, ez a sajat csaladom tapasztalatai III. ker. vegebol indulva, engem ez erint. Az nem, hogy a 2-es metro nem kesik. Sogoromekhoz XVIII.ker-be mar meg se probalok busszal kijutni, ha a bkk app is 2 ora feletti menetidot iger, es szemelyenkent 3-4 buszjegy egy iranyban.
-
axioma
veterán
válasz
horush
üzenetére
hatranyos helyzetu: negativ eloitelet van a megfelelosegere vonatkozoan
Tovabbra se negativ diszkriminacio, de nem vagyok jogasz hogy szabatosabban elmondjam, hogy melyik paragrafus/elv/stb. szerint.
Vedd figyelembe, hogy ha kek szemuekkel szemben nincs eloitelet, de egy hr-es mindig a barna szemueket valasztja (amugy mivel veges, kis szamu minta van, ugyse igazolhato hogy azert vagy igy jott ki veletlen), azt is diszkriminacionak mondod? Inkabb azt, hogy nincs osszefugges, penzfeldobasnak tunik. Es honnan tudod ha ket azonosbol a not vette fel, hogy azert mert pozitiv diszkriminalta, vagy azert mert barna szemu volt?
[Egyebkent a pozitiv diszkriminacio mint mondtam ilyenkor azt ellensulyozza, hogy mivel _atlagban_ van negativ diszkr. rajuk, ezert neki kisebb eselye van masik helyet kapni. Es ez - mint gyakorlo teszteloje, amit te ugye nem tudsz - allitom hogy letezik. Mellesleg igy egy fokkal kisebb az eselye hogy a felvetel befektetes visszatermelese elott lelep, igy racionalis dontes is.] -
htomi85
tag
válasz
horush
üzenetére
Ezt elmagyarázná nekem valaki, miért tűritek ezt az 5 körös majomkodást?
Saját magatok árát alkudjátok le ezzel és észre sem veszitek.
Nagyon max 2 kör. Egy hr, egy felsővezető.
Amelyik cégnek nem tetszik, húzzon pakisztánba.
Szóval a kérdés: miért tűritek, hogy megalázzanak? -
törölt tag
válasz
horush
üzenetére
Eddig akarhany nagy multinal dolgoztam, mindegyiknel az volt a mondas, hogy mashol hobban fizetnek egyebkent
Igazabol a tapsztalat az hogy ha el akarnak csabitani mert epp kell az ember akkor mindegyik ceg megadja az aktualis piaci atlagot gond nelkul, de ha mar bent vagy akkor nem erdemes nagy emelesekre szamitani. -
@tco@
aktív tag
válasz
horush
üzenetére
Ez kizárt hogy igaz legyen, legfeljebb egy 35 éve ugyanabban a poziban létező "jóvanazúgy" típusú embernél, aki soha nem is akart semerre lépni (felfelé). Egy rakás ilyen embert ismerek főleg IT területen, vegyes végzettséggel. De az ellenkező csoportból is, csak ők elég kevesen vannak.
-
Mercutio_
félisten
válasz
horush
üzenetére
Ázsia ennél azért komplexebb dolog, ha alaposan felkészülsz rá, nem csak beleugrasz.
Egyrészt oltások, a különböző betegségek elleni tabletták és azok hatása, másrészt huzamosabb ideig ott élve - sok helyet megnézve-túrázva - az utcai árusoknál se biztos, hogy jó ötlet kaját venni....
Előzőből (is) következik: Legyen megfelelő biztosításod, mert ha valami megmar/-harap vagy elkapsz valamit és padlótfog a szervezeted az nem lesz olcsó ott sem
Persze vannak, akik olyan genetikai adottságokkal rendelkeznek és szerencséjük is van, hogy semmi ilyen nem történik meg velük, de már a túristáknak fenntartott helyekről is jönnek haza kellemetlen emlékkel néhánya, hátmég, ha kimozdulsz ebből és elmerülsz a helyi dolgokban

adalbert1: Elkezdeni mozogni, és egyúttal odafigyelni a mit és menyit eszelre csak elhatározás kérdése. Onnan tudom, mert van, hogy havi 20+ túlóám van és így is be tudtam iktatni heti 2 edzést (+ elhagytam a sertést, sokkal kevesebb lisztes ételt tolok, több a gyümölcs, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen TV-t vegyek?
- OLED TV topic
- LEGO klub
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Gaming notebook topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Okos Otthon / Smart Home
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Shining3D EinScan Pro 2X 3D szkenner
- LG 27UP850K-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- BESZÁMÍTÁS! Dell XPS 13 9305 13 FHD üzleti notebook -i5 1135G7 8GB DDR4 512GB SSD Intel IRIS XE W11
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Volt olyan komment is egyik kollégának, hogy csak a pénzről szól a váltása és nem is akartak vele tovább beszélni.

és évente 2X fogok vele találkozni office hour-ön kívül kábé..