Hirdetés
- Apple iPhone 17 - alap
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megtalálták az akkumulátortechnológiai Szent Grált? - CES
- Android szakmai topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
kicsi83
üzenetére
Senki se mondta, hogy a gyerekeseknek ne járjon plusz HO. A gond azzal van, hogy egy cég önhatalmúlag behozza ezt szempontként. Ez diszkrimináció. BTW a távolságot is írtam, és érdekes módon az nem verte ki a biztosítékot.
Gyereket nevelni szívás, jól jön a plusz HO. Mint ahogy az is igaz, hogy senki se a plusz HO miatt vállalta a gyereket, tehát a fogyatkozó társadalmat felhozni érvként brutális fail.
Érdekes, hogy kapásból egymás torkának ugrottatok ahelyett, hogy a céget szidnátok, amiért diszkriminál. Én eleve azt írtam, hogy járjon mindenkinek belátása szerint, aztán valaki írja be a gyereket az indoklásba, más meg azt, hogy 5-től snookerezni megy a haverokkal minden szerdán, ezért kér plusz HO-t. Ez nem lenne igazságosabb?
A taxisokat mindenki szidja, mert bármit elérnek, amit akarnak. Egyszer beszéltem egyikükkel, és tök intelligensen beszélt erről. Azt mondta, hogy igen, ők összetartanak, és kiharcolják a dolgaikat. Nem érti az embereket, hogy miért fikázzák őket, hát csinálják ők is utánuk a dolgot! És B+, rohadtul igaza van.
#41573mrots
Ezt így tök könnyű mondani, csak a valóság meg az, hogy a munkavállalói jogok pont azért születtek, mert ezt nem teheted meg korlátlanul ebben a formában. Vagy hát érted: zavar a gyerekmunka? dolgozz máshol. Zavar, hogy ciánnal/nehézfémmel szennyez a gyár? dolgozz másol. Stb...
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Házimozi haladó szinten
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Apple iPhone 17 - alap
- Le Mans Ultimate
- SSD kibeszélő
- Eredeti játékok OFF topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen okostelefont vegyek?
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti Lenovo 135W töltők (sárga téglalap)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3884, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 15 ProMax 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest