- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
adalbert1
veterán
válasz
Dare2Live
üzenetére
Nekem is van olyan exkollégám, aki hasonló méretű és lokációjú (igaz nem dunai panorámás, de nagyon jó helyen lévő) ingatlant örökölt - igaz vagy 10 éve nem beszéltem vele, szóval nem tudom, hogy miként hasznosíthatta, eladta-e nyomottabb áron korábban, vagy sem.
Azért ezek a társadalom elég kis részét teszik ki, de tény, hogy nagyon szerencsések, ha hirtelen rámszakadna egy ekkora összeg, valószínűleg én is másképp szervezném az elkövetkező éveimet, mint ahogy most gondolom
- ez már bőven az a pénz, hogy nem kell egzisztenciális dolgokon aggódnod, ha nem szórod két kézzel, bőven belefér, hogy hónapokig ne dolgozz, ha épp olyan kedved van, elkezdj valami olyat tanulni, ami rosszul fizet, de sokkal nagyobb elégedettséggel eltölt, mint a jelenlegi munkád, vagy akár hogy a feleség csak a gyerekekkel és a háztartással foglalkozzon pár évig (már ha ez neki oké
), stb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Peugeot, Citroën topik
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Hearthstone: Heroes of Warcraft - free online CCG
- Spórolós topik
- Építő/felújító topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- iPad topik
- További aktív témák...
- Szép! HP EliteBook 855 G7 Fémházas Strapabíró Laptop 15,6" -65% AMD Ryzen 3 PRO 4450U 16/256 FHD
- Logitech G923 + állvány (PS5/PS4/PC) újszerű
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FULL HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- 1000 W HP DPS-800GB-A szerver tápegység
- Eladó Apple iPhone 12 Mini 64GB fehér / 12 hónap jótállás
- 263 - Lenovo ThinkBook 16p (G6 IAX) - Intel Core U9 275HX, RTX 5060
- 27% - HEIGAOLA MiniPC - / 10.1" Érintőképernyő! Intel J4125 / 8GB RAM /128GB SSD
- AKCIÓ! AsRock H510M i5 11400 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Zalman T4 Plus ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
- ez már bőven az a pénz, hogy nem kell egzisztenciális dolgokon aggódnod, ha nem szórod két kézzel, bőven belefér, hogy hónapokig ne dolgozz, ha épp olyan kedved van, elkezdj valami olyat tanulni, ami rosszul fizet, de sokkal nagyobb elégedettséggel eltölt, mint a jelenlegi munkád, vagy akár hogy a feleség csak a gyerekekkel és a háztartással foglalkozzon pár évig (már ha ez neki oké