Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Vision

veterán

válasz Egon #34233 üzenetére

Rohadt nehéz ügy ez, és nem könnyű nekünk sem, akik ezen a területen melózunk. Ugye mérnökként triviális. Ha bemondod, hogy senior java dev vagy, akkor azért az egy többé-kevébé zárt dolog. A BA/PM meg nagyon szerteágazó, és macerás. Egyrészt kell hozzá egy vastag IT tudás (sok hirdetésben mérnöki végzettséget is kérnek), másrészt sokszor kérik a domain tudást is. Most például egy rakás healthcare/pharma/medicine hirdetést láttam, ahol IT PM/BA-t kerestek. Hát de vazze, honnan rántsak elő ilyen tapasztalatot? :D

Amúgy ez egy csapda is, mert pár éve köztudott volt, hogy bankhoz nem lehet bekerülni banki tapasztalat nélkül. Nekem finance master diplomám van, de az se volt nekik elég. Ez amúgy ilyen classic bankos gőg, mintha az valami különleges környezet lenne! Lóf@szt, ugyanaz a szar van ott is, mint bárhol máshol.

És akkor jön az, hogy már az is BA, sőt, banki rendszerszervező, aki előtte a fiókban ült adminisztrátorként. Saját szememmel láttam nem 1 ilyet. IT tudása nyilván zéró.

Új hozzászólás Aktív témák