Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• htomi85

tag

válasz CyberPunk666 #21707 üzenetére

Normális embernek tűnsz, megpróbálok segíteni.
    1. Az ember nem arra született, hogy egy számítógépet püföljön egy irodában ülve. Több millió évig fejlődött a fajunk, ez az életmód pedig csak 20-30 éves. Ez nem normális dolog.
    2. Villanymérnökként sokkal izgalmasabb dolgokban is lehetne részed. Azzal lehetne keresnivalód.
    3. Alkalmazotti lét felejtős egy kor után. Huszonéveseknek és örök veszteseknek való. Egy katás villanyszerelő napi 50.000 alatt nem kel fel.
    4. Határozott világképpel kell rendelkezni, a politikai törésvonalakon határozottan helyet kell foglalni. Át kell látni a “liberális” nagytőke (avagy korporativ fasizmus) hazugságain.
    5. Nyitottnak kell lenni teljesen más dolgokra. Annyira pénzügyes vagyok, hogy fél éve egy konnektort se tudtam kicserélni. Hétvégén a diplomáimmal betonoztam meg falat vakoltam. Baromira élveztem.

Sokat kell olvasni, kimaxolni az önismeretet és dönteni. Ezt a házi feladatot mindenkinek el kell végezni.

Én 34 évesen mentem nyugdíjba, nekem a zárkózott spekuláns lét vált be. Valahol 23 évesen is éreztem ezt, de legalább tapasztaltam ezt-azt.

Új hozzászólás Aktív témák