Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Macrodroid
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
GeeForGolf
üzenetére
Az en biztositasommal 10k volt az out-of-pocket maximum, efolott mar mindent a biztosito fizetett volna, de ugye en biztonsag kedveert a dragabb biztositast valasztottam, ami *dobperges* meg igy is olcsobb volt ket fore, mint amit itthon kifizettem otvar ellatasert amit igenybe se vettem. A korhazi szamlak meg igazabol "mennyit engedsz a felebol" alapon mukodnek, de ez a "szegenyeket" nyilvan nem vigasztalja. Expat haverom egyetem alatt kapott igy egy 60k USD-s szamlat, amibol vegul 6k USD lett csak befizetve kozos megegyezessel.
Igazabol az van, hogy kint rengeteg lehetoseg van, amit ki lehet hasznalni, ha az ember nyitott szemmel jar. Ez van akinek bejon, van akinek nem. Nekem nagyon bejott, csak sajnos az elet kozbeszolt.
the dealer: L1 vizum. Most a zoldkartya lottora gyurok vagy megpenditem majd az uj helyen is, hogy mennek kulfodre.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS Rog Ally Z1 Extreme, 2027.01.12-ig gyári garanciás, hálózati töltőjével, szilikon tokkal eladó!
- HP 250 G7,15.6",i5-1035G1,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14",i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH,jó akku
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH
- Ugreen Revodok Max Thunderbolt 4, dokkoló, port többszöröző állomás
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 2600 / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 128SSD + 500GB HDD!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 9700 / RTX 3070 / 16GB DDR4 / 1TB SSD!
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF Gaming OC RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen /12Hó garancia / Akku: 100%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest