Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• gurabli

őstag

válasz szakika11 #18131 üzenetére

Ez nettó baromság, amit írsz.
    Egy vállalkozás színtiszta matek (egy bizonyos ponton). Mindenhol így megy, pl. USA-ban különösen (tapasztalatból tudom).
    Csak, hogy megértsd.
    Adott egy munka. Ez nem hoz annyit a konyhára, hogy valaki ezért aránylag sokat melózzon és kb 700e-et éves szinten befizessen (KATA + IPA). Maradna belőle, de nem annyi, hogy megérje vele vesződni. Tehát vagy van más LEGÁLIS (ez alatt a legális kiskapus) megoldás VAGY nemet kell mondani a melóra és meg lesz oldva másképpen.
    A vállalkozó nem ebből élne, nincs is belőle kapcsolati tőke, stb, ezért valóban szimpla matek.
    Ha nem éri meg neki, akkor kiadjuk külföldre (ahol ezt lazán megéri). Csak pont szerettem volna, ha magyar vállalkozó végzi, Magyarországon. Ha így nézed, akkor már elgondolkodtató, remélem. Van rá külföldi (USA-ban elő, dolgozó, adózó) emberke, aki holnap kezd, ha kell. Tehát azért, hogy itrhon maradjon a meló, még erőfeszítéseket is teszünk. De igazad van, ha ez az itthoni mentalitás (és sajnos valóban ez), akkor viszem egyből külföldre és csókolom.

Te nyugodtan csináld, ha neked megéri, nem erre voltam, vagyok kíváncsi. Szíved joga.

Új hozzászólás Aktív témák