Hirdetés
- CES 2026: Új összehajtható 3 az 1-ben töltő az Ankertől
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Yettel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Áprilisban már szaggathatja a kínai aszfaltot a Xiaomi SU7 új verziója
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Google Pixel topik
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
gurabli
őstag
válasz
szakika11
üzenetére
Ez nettó baromság, amit írsz.
Egy vállalkozás színtiszta matek (egy bizonyos ponton). Mindenhol így megy, pl. USA-ban különösen (tapasztalatból tudom).
Csak, hogy megértsd.
Adott egy munka. Ez nem hoz annyit a konyhára, hogy valaki ezért aránylag sokat melózzon és kb 700e-et éves szinten befizessen (KATA + IPA). Maradna belőle, de nem annyi, hogy megérje vele vesződni. Tehát vagy van más LEGÁLIS (ez alatt a legális kiskapus) megoldás VAGY nemet kell mondani a melóra és meg lesz oldva másképpen.
A vállalkozó nem ebből élne, nincs is belőle kapcsolati tőke, stb, ezért valóban szimpla matek.
Ha nem éri meg neki, akkor kiadjuk külföldre (ahol ezt lazán megéri). Csak pont szerettem volna, ha magyar vállalkozó végzi, Magyarországon. Ha így nézed, akkor már elgondolkodtató, remélem. Van rá külföldi (USA-ban elő, dolgozó, adózó) emberke, aki holnap kezd, ha kell. Tehát azért, hogy itrhon maradjon a meló, még erőfeszítéseket is teszünk. De igazad van, ha ez az itthoni mentalitás (és sajnos valóban ez), akkor viszem egyből külföldre és csókolom.Te nyugodtan csináld, ha neked megéri, nem erre voltam, vagyok kíváncsi. Szíved joga.
Új hozzászólás Aktív témák
- arabus: Sokkal rosszabb mint gondoltam,készletes 256Gb memória ára az 10400euró jelenleg
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Okos Otthon / Smart Home
- Anime filmek és sorozatok
- CES 2026: újraértelmezte a billentyűzet fogalmát a HP
- CES 2026: Új összehajtható 3 az 1-ben töltő az Ankertől
- Eredeti játékok OFF topik
- Autós topik
- Wise (ex-TransferWise)
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3633
- Samsung Odyssey G5 C32G55TQWR 32 Ívelt 1000R WQHD Gamer Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- HP Thunderbolt-dokkoló, 120W G4 (4J0A2AA)
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R7 3800X 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Zalman T3 Plus CM 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest