Hirdetés
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Íme az új Android Auto!
- Fotók, videók mobillal
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Karnyújtásnyira az Android 17
- Mobil flották
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Jhonny06
üzenetére
> (Bizonyítja a srác komolyságát, hogy azért lépett le, mert öltönyt kellett hordani)
Ennek nem sok koze van a komolysaghoz. Meg kene erteni, hogy masok vagyunk, es siman lehet az, hogy valakit egyszeruen halalra idegesit a kenyelmetlen ruha. Most mondok egy peldat: nekem kb. letfontossagu, hogy ha jo ido van, elmehessek futni napkozben, a testi-lelki egyensulyomhoz fontos. Az emberek 98%-anak nem fontos, de en siman elmegyek munkaidoben is, es nem mennek olyan munkahelyre, ahol ezt nem tehetem meg.
> Azt már meg se kérdezem, hogy 26 évesen hogy van bárkinek is 10 év ipari tapasztalata.
Ugy, hogy 16 evesen rendes penzert oldott meg fejlesztesi/matematikai problemakat ipari celokra.
> Senkinek nincs 26 évesen olyan élettapasztalata, hogy alkalmas legyen vezetői szerepre
Line management es technikai vezetes nem pont ugyanaz, az elsovel akar egyet is ertek. Ott is van ellenpelda azert, peldaul nemregiben beszeltem par szot Tyler Mezenes-el (http://tyler.vc/, https://en.wikipedia.org/wiki/Tyler_Menezes), aki _most_ 26 eves, es mar 22 evesen rengeteg emberert felelt igy vagy ugy. En idosebb vagyok nala, de o sokkal tobbet tud nalam egy csomo mindenrol.
> 1, Nagyon rontja a morált, hogy egy 26 éves kerül vezető szerepbe, főleg azoknál, akik már ezer éve ott vannak. Ilyenkor szoktak lelépegetni az emberek
Hat, en ugy vagyok vele, hogy a kor az egy allapot, nem egy erdem.
En egy ritka peldat hoztam egyebkent, nem azt allitom, hogy a 26 evesek altalaban megfeleloek vezetonek. Csak ne mondjuk, hogy lehetetlen.
Most jopofa lenne leirnom, hogy ismerek embert, aki 30 evesen vissza tud mar vonulni, mert _alkalmazottkent_ megkeresett eleg penzt az eletere, ugy, hogy nulla hatszele volt az eletben (kb. a tarsadalom also harmadabol indult, nehez csaladi korulmenyek kozul, es csak es kizarolag a szakmai tudasaert kapott ennyi penzt).

Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core ULTRA 9 285K +32GB 7600MHz Patriot Viper XTREME 5 DDR5 kit! (Bolti ár: kb 600ezer Ft!)
- Samsung Galaxy S25 12/256GB Navy Blue (Gari: 2029.04.10)
- POWERCOLOR RX 9070 XT 16GB GDDR6 RED DEVIL - Új, 2 év gari - Eladó!
- GIGABYTE GTX 1660 SUPER 6GB GDDR6 OC Eladó!
- BIZTOSÍTÁSSAL iPad Pro 13 M4 Ezüst + Apple Pencil Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 263 - Lenovo ThinkBook 16p (G6 IAX) - Intel Core U9 275HX, RTX 5060
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4648, 100% AKKSI
- Infinix Hot 11s / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest