Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• emvy

félisten

válasz Jhonny06 #14123 üzenetére

> (Bizonyítja a srác komolyságát, hogy azért lépett le, mert öltönyt kellett hordani)

Ennek nem sok koze van a komolysaghoz. Meg kene erteni, hogy masok vagyunk, es siman lehet az, hogy valakit egyszeruen halalra idegesit a kenyelmetlen ruha. Most mondok egy peldat: nekem kb. letfontossagu, hogy ha jo ido van, elmehessek futni napkozben, a testi-lelki egyensulyomhoz fontos. Az emberek 98%-anak nem fontos, de en siman elmegyek munkaidoben is, es nem mennek olyan munkahelyre, ahol ezt nem tehetem meg.

> Azt már meg se kérdezem, hogy 26 évesen hogy van bárkinek is 10 év ipari tapasztalata.

Ugy, hogy 16 evesen rendes penzert oldott meg fejlesztesi/matematikai problemakat ipari celokra.

> Senkinek nincs 26 évesen olyan élettapasztalata, hogy alkalmas legyen vezetői szerepre

Line management es technikai vezetes nem pont ugyanaz, az elsovel akar egyet is ertek. Ott is van ellenpelda azert, peldaul nemregiben beszeltem par szot Tyler Mezenes-el (http://tyler.vc/, https://en.wikipedia.org/wiki/Tyler_Menezes), aki _most_ 26 eves, es mar 22 evesen rengeteg emberert felelt igy vagy ugy. En idosebb vagyok nala, de o sokkal tobbet tud nalam egy csomo mindenrol.

> 1, Nagyon rontja a morált, hogy egy 26 éves kerül vezető szerepbe, főleg azoknál, akik már ezer éve ott vannak. Ilyenkor szoktak lelépegetni az emberek

Hat, en ugy vagyok vele, hogy a kor az egy allapot, nem egy erdem.

En egy ritka peldat hoztam egyebkent, nem azt allitom, hogy a 26 evesek altalaban megfeleloek vezetonek. Csak ne mondjuk, hogy lehetetlen.

Most jopofa lenne leirnom, hogy ismerek embert, aki 30 evesen vissza tud mar vonulni, mert _alkalmazottkent_ megkeresett eleg penzt az eletere, ugy, hogy nulla hatszele volt az eletben (kb. a tarsadalom also harmadabol indult, nehez csaladi korulmenyek kozul, es csak es kizarolag a szakmai tudasaert kapott ennyi penzt). :)

Új hozzászólás Aktív témák