Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Jhonny06
üzenetére
> (Bizonyítja a srác komolyságát, hogy azért lépett le, mert öltönyt kellett hordani)
Ennek nem sok koze van a komolysaghoz. Meg kene erteni, hogy masok vagyunk, es siman lehet az, hogy valakit egyszeruen halalra idegesit a kenyelmetlen ruha. Most mondok egy peldat: nekem kb. letfontossagu, hogy ha jo ido van, elmehessek futni napkozben, a testi-lelki egyensulyomhoz fontos. Az emberek 98%-anak nem fontos, de en siman elmegyek munkaidoben is, es nem mennek olyan munkahelyre, ahol ezt nem tehetem meg.
> Azt már meg se kérdezem, hogy 26 évesen hogy van bárkinek is 10 év ipari tapasztalata.
Ugy, hogy 16 evesen rendes penzert oldott meg fejlesztesi/matematikai problemakat ipari celokra.
> Senkinek nincs 26 évesen olyan élettapasztalata, hogy alkalmas legyen vezetői szerepre
Line management es technikai vezetes nem pont ugyanaz, az elsovel akar egyet is ertek. Ott is van ellenpelda azert, peldaul nemregiben beszeltem par szot Tyler Mezenes-el (http://tyler.vc/, https://en.wikipedia.org/wiki/Tyler_Menezes), aki _most_ 26 eves, es mar 22 evesen rengeteg emberert felelt igy vagy ugy. En idosebb vagyok nala, de o sokkal tobbet tud nalam egy csomo mindenrol.
> 1, Nagyon rontja a morált, hogy egy 26 éves kerül vezető szerepbe, főleg azoknál, akik már ezer éve ott vannak. Ilyenkor szoktak lelépegetni az emberek
Hat, en ugy vagyok vele, hogy a kor az egy allapot, nem egy erdem.
En egy ritka peldat hoztam egyebkent, nem azt allitom, hogy a 26 evesek altalaban megfeleloek vezetonek. Csak ne mondjuk, hogy lehetetlen.
Most jopofa lenne leirnom, hogy ismerek embert, aki 30 evesen vissza tud mar vonulni, mert _alkalmazottkent_ megkeresett eleg penzt az eletere, ugy, hogy nulla hatszele volt az eletben (kb. a tarsadalom also harmadabol indult, nehez csaladi korulmenyek kozul, es csak es kizarolag a szakmai tudasaert kapott ennyi penzt).

Új hozzászólás Aktív témák
- LG UltraGear 27GR93U-B IPS Monitor! 3840x2160 / 144Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync!
- ÚJ AKCIÓS HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 16GB DDR5 512GB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- BESZÁMÍTÁS! ASUS DUAL MINI RTX 3060Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Plus 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4526
- GAMER PC! i5-11400F / RTX 4060 TI / B560M-K / 16GB DDR4 / SSD 512GB BeszámítOK !
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest