- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
tranceplanet
addikt
válasz
wildpig #14440 üzenetére
Szerintem nem éri meg stresszelni egy ilyen oktató mellett. Kresz oktatást totál normálisan leadta az oktatóm, jó fej volt, át is ment mindenki a kresz vizsgán. Majd jött a gyakorlat és az oktatóm átváltott bunkóba, ráadásul alig tudtam vezetni nála, mert mindig a kis vállalkozása fontosabb volt. Egy darabig bírtam, aztán már nem bírtam tovább és bementem a suliba az adminisztrátorhoz. Azt mondta nincs szabad oktató, megkaptam a befizetett órapénzem, ami még hátravolt, aztán tipli. Nem bántam meg a suliváltást, az új oktatóm egy hihetetlen rendes fazon volt. Azt bánom csak, hogy nem váltottam hamarabb (ez ~két éve volt). Tudom hogy nagyon nehéz találni másik oktatót. Amúgy is kicsit parázik az ember, amikor vezetni tanul, de, ha az oktató is rossz hatással van rád, stresszel ő is, akkor annak nem lesz jó vége. Írtam is ide anno ezzel kapcsolatban, gondoltam veled is megosztom az élményemet.
-
pockhome
senior tag
válasz
wildpig #14422 üzenetére
Igen, a legkisebb csomag 5ezer, 10óra plusz.
Holnap megyek vizsgázni, tegnap este még csináltam(ma reggelre le is járt), szerintem nem lesz vele különösebb probléma.
Majd megírom mennyiben másabbak a kérdések mint e-titánon, mert nem arra számítok hogy nagyon különbözőek lesznek -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban jogvédett szellemi termékeket (szkennelt szervízkönyv, stb.) megosztani szigorúan tilos!
Aki mégis megteszi, azt figyelmeztetés nélkül véglegesen kitiltjuk.
- Immax - EV utazó töltőállomás elektromos autókhoz AC Type 2 32A/380V 22kW + dugó 230V 5m Wi-Fi Tuya
- Eladó használt XIAOMI Vacuum MOP Pro robotporszívó!
- ÁLTALÁNOS IGAZGATÓHELYETTES tábla
- Eladó 4 db Achilles Winter 101 téli gumi 225/40 R18 92V XL
- BMW E39 - 540i V8 Touring - Komplett Motor Felújítás, Friss Műszaki, Hibamentes
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 , 8/128GB, Kártyafüggetlen
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest