- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
Új hozzászólás Aktív témák
-
Manitou
veterán
Én ma vezettem egy C5-öst 2.0 HDI 110LE . Annyira nem tetszett, vagy csak szokatlan volt. 100-nál 5-ben forgott vagy 2000-et a motor.
Az 1.4-es Almerám (87LE) után nem tünt olyan durvának(sőt), igaz nem kellett annyira pörgetni, de pl amin tanultam TDI golf 4-es, na az szerintem jobban húzott, bár az könyebb is a C5-nél, a C5 azért mégiscsak 1,5 tonna -
Winner_hun
félisten
Én tavaly augusztusban írtam azt, hogy 20-30k km-t tettem meg eddig, namost kocsivásárlás után 2 hónappal már 5k km-t belepakoltam a kocsimba, így inkább nem írok semmit. Te ennyire számontartod hogy mennyit vezettél vagy csak egy autót vezetsz és azért tudod ilyen pontosan?
-
-
Sipi16
őstag
Azt nem írad, hogy munka és osztódnak a költségek. Sok ismerősöm megkapja a kocsiját és munka nélkül csak unalomból tesz bele ennyit. A te helyzeted más, de ezt nem tudtam... Kell a gyakorlat az tény. Nekem most gyakorolnom kell a 30, 50, 70-es fix tempót. Itt nagyon szigorúak a gyorshajtással...
Magyarországon megszoktam a pörgést. Itt most le kell nyugdnom. Viszont az egyik kocsink automata és avval ez nehéz...
-
Nem "majdnem kétszer" hanem bőven kétszer olyan drága
Hogy miért, azt nem tudom. De gondolkodtam, hogy nyáron kiveszek szabit, felmegyek haverékhoz pestre, és egy hónap alatt lezavarom a buszos jogsit. 130ra rájönne mondjuk 30-40ezer plusz kiadás, de akkor is bőven megérné. -
Na igen. Erről az árképzésről volt már érdekes vita itt.
Nem akartam elhinni, hogy 130ért lehet buszos jogsit csinálni pesten, miközben vidéken (nálunk) 270ezermás: 17.5 évesen van értelme elkezdeni a B-t, mert kb fél év mire végzel, és addigra betöltöd a 18at majdnemhogy. Aztán jöhet a C, meg a CE, meg a D, és mehetsz dolgozni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban jogvédett szellemi termékeket (szkennelt szervízkönyv, stb.) megosztani szigorúan tilos!
Aki mégis megteszi, azt figyelmeztetés nélkül véglegesen kitiltjuk.
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest