- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
- Huawei Watch Ultimate - dizájnultimátum
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeNOx
tag
válasz
Babcola #10263 üzenetére
Nekem is ugyanezt tanították, hogy tilos volt üresbe tenni a kocsit mielőtt meg nem álltunk, ezért ha jól emlékszem húzták a hibavonalat ha ilyen történik vizsgán és észreveszi a vizsgabiztos... Másrészt a kormánnyal nem lehetett akárhogy bánni se, tilos volt úgymond belenyúlni, elengedni kanyarba hogy majd úgyis egyenesbe áll be stb... Végig csak keresztfogással lehetett tekerni jobbra balra és visszafele is ugyanúgy. Ezt a visszaváltogatásos dolgot még egyébként nem próbáltam, bár ez az üzemanyag fogyasztás 0 nekem gyanús, az persze tiszta sor, hogy így nagyobb fékezőerőt lehet elérni.
-
picur220
veterán
válasz
Babcola #9135 üzenetére
Ja, és összezavarod vele az összes műszert a kocsiban.
(mondjuk attól függ, milyen kocsi
) de úgy tudom, hogy pl egy sebességmérő műszer sem úgy működik, ahogy kéne, ha egy picit nagyobb a teljes kerék mérete a gyár által előírtaknál. (nyilván a gyár sem 1 db méretet ír elő, de pl 215/55 R16 és 205/55 R16 között ugyanannyi fordulatra 100km-en 2km különbség van)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban jogvédett szellemi termékeket (szkennelt szervízkönyv, stb.) megosztani szigorúan tilos!
Aki mégis megteszi, azt figyelmeztetés nélkül véglegesen kitiltjuk.
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest