Új hozzászólás Aktív témák
-
jerry311
nagyúr
Well, ez okmányirodánként változik, legalábbis nagyon úgy tűnik. Nekem azt mondta az ügyfélszolga, hogy a papír nem jogosít fel vezetésre, illetve ha azzal vezetek, akkor az 2 éve eltiltást is jelenthet akár. Merthogy, az nem jogosítvány, a jogosítvány igénylő lap, hiába van rajta minden adat.
Szvsz ez erőteljesen rendőrfüggő, hogy mennyire akar belekötni. Szigorúan jogi alapon nézve, a papír kiadása és a plasztikkárty megérkezése közben még nincs érvényes jogosítványa az embernek az új kategóriára. -
Vekiboy
tag
Velem múlt héten majdnem ez az eset esett (de béna szóváltás) meg... Egy kamion meg egy buszos is majdnem letolt az útról..... A buszosnál már eldurrant az agyam és egy balsól előzés közben masszívan megmutattam neki a középső újjamat.... Sajnos még csak arra sem reagáltak hogy ráfeküdtem a dudára..... Kellene szereznem valami batman-es reflektort hátha azt észreveszik, vagy egy kúva' nagy hajókürtöt... Tényleg odafigyelhetnének a népek, egyre több baleset van.
-
Erről eszembe jutott,amikor én vártam a jogsim megérkezését.
Akkor még kikézbesítették postán. Decemberben szereztem meg a jogsit, pár nappal később hozta is a postás. Faterom oktató, éppen dolgozni volt amikor megkaptam a jogsit, muternak nincs jogsija,tesóm meg akkor Starjánban tanult.2autónk van, az egyik (Zastava) itthon parkolt..a másikkal ugye fater dolgozott.
Szétnéztem a lakásban, megtaláltam a forgalmit.Na fel is bátorodtam,h. elmegyek ajándékokat venni kocsival. Bepattantam a kocsiba, és irány a belváros(Debrecenben lakok). Őszintén megmondom kicsit féltem az első utamon, ezért nem is mertem teljesen bemenni a belvárosba,hanem megálltam egy nagyobb hipermarket parkolójában és sétáltam kb. 4-500m-t a belvárosig.
Szerencsére egyben hazaértem,minden probléma nélkül. Hihetetlen érzés volt először átélni a mobilitás ezen formáját. Azóta is nagyon szeretek vezetni.
Neked pedig grat. a jogsihoz! És balesetmentes km-eket! -
-
Vekiboy
tag
Én is nagyon para voltam forgalmi vizsgán... Előtte vettem be egy gyógynövényes nyugtatót... Hát semmit sem ért.. Igaz máskor sem. A vizsga végén még meg is szivatott a vizsgabiztos. Megálltam, két perc csönd majd: ''A versenyt nem nyerte meg..........................De egy halvány jogosítványt azért kap''. Ohh fck.. Igazán másnap fogtam fel hogy meglett a jogsim. Ez két éve volt. Azóta még szerencsére semmi bajt nem okoztam, pedig szoktam hajtani. Van egy határ amit nem szabad átlépni.
-
-
Calogero
addikt
Nem.
Sikeres vizsga után 3 nappal menni kell a Közlekedési felügyelethez igazolást kérni, hogy mindent megcsináltál, és sikeresen befejezted az autósulit.
Utána mehetsz az igozálassal az okmányirodába, ahol kapsz egy csekket, amit befizetel a Postán, majd vissza az okmányiordába. Utána pedig várod a postást ha nem személyesen akarod átvenni a jogsit.
Igény beadástól számított 15 napon belül kézhez kapod a jogsit.
De vizsga után a VB vagy oktató elfogja neked mondani hogy mi a teendő
[Szerkesztve] -
tusi74
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban jogvédett szellemi termékeket (szkennelt szervízkönyv, stb.) megosztani szigorúan tilos!
Aki mégis megteszi, azt figyelmeztetés nélkül véglegesen kitiltjuk.
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- gerner1
- Medence topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Spórolós topik
- CASIO órák kedvelők topicja!
- További aktív témák...
- YEELIGHT Cube Smart Lamp spot + base moduláris RGB okoslámpa
- Új Ctek D250TS premium 12V/24V auto akkumulátor töltő 10A/200Ah - 5 év bolti garival! -
- Eladó használt XIAOMI Vacuum MOP Pro robotporszívó!
- Segway ninebot max g2e - még 2 év gyári garanciával
- Eladó autós gyerekülések, Römer és Peg-Pérego márkák
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Samsung Galaxy A06 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest