- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Yettel topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
Új hozzászólás Aktív témák
-
jerry311
nagyúr
válasz
Vekiboy #1794 üzenetére
Ha meghúzták ezért a manőverért az teljesen jogos. Kikanyarodni egy főútra úgy, hogy az ott elsőbbséget élvezőnek vészfékezést kell végrehajtani a baleset elkerülése érdekében, legyen is bukás. Inkább tanuljon még közlekedni, monthogy megnyúvassza magát meg egy másik autóst... (vagy többet)
-
Vekiboy
tag
válasz
Vekiboy #1794 üzenetére
De tudod mit mondok?? Ilyen esetben az oktatót legszívesebben kiszedném az autóból az ablakon keresztül. Az én oktatóm belenyúlt ha kell, vagy csak jelzett nekem, de nem engedte hogy ilyen helyzetekbe belemenjek. Múltkor egy fekete 5ös golf (tanulóvezető) a sulink elé jött parkolni, és nem belekoccant az én autómba???? Ott ült mellette a dagadt, tepedt f@sz oktatója és nem csinált semmit.... Odamentem, elküldtem az oktatót a kúva' anyjába. Szerencsére az autónak nem lett baja. Legalábbis ezt hittem egy héten keresztül, amikor is letört a kipuffogóm..... (pont ott tolta meg a kocsim)... 3000 forintomba került visszarakatni.. Nagyon örültem neki. De ilyen esetekben EGYEDÜL az oktató a hibás
-
-
jerry311
nagyúr
válasz
Vekiboy #1781 üzenetére
Sajnos előfordul, elpg jó nagy holtterek vannak teherautónál és busznál is...
Persze ehhez az is hozzájárul, hogy sokan őgy közlekednek egy szép nagy járművel, hogy tuadtosan kihasználják a méretet és a félelmet amit mondjuk egy személyautóban ülő érez mellette. Neki elgörből egy kicsit (vagy kicsit sem) a lökhárítója, személyautó meg totálkárra törik... -
tildy
nagyúr
válasz
Vekiboy #1624 üzenetére
Az hogy valaki fél évig tanfolyásra, semmit nem jelent. Én július elején kezdtem, jan 23án lett meg a jogsim. Forgalomban egyszer elhasaltam, mert egy sárgán át akartam még menni(mögöttem kamion volt) , és az oktató belefékezett. Vettem ősszesen 15 plusszórát . ~110 000 ftba fájt , összesen, tankönyvekkel, vizsgákkal együtt.
-
joey7
őstag
válasz
Vekiboy #1619 üzenetére
''Megéri a kinlódást!''
ne is mondd! tavaly évvégén végeztem el a tanfolyamot, KRESZ vizsgát februárban csináltam, majd február végén elkezdtem vezetni,de csak egy alkalom volt,mert utána vidékre kellet utaznom 3 hétre. úgyhogy ma folytatom vagy inkább kezdem újra a vezettést.nem elég,h ''öreg'' vok, még ráadásul nyúlik is a móka min a rétestészta.
lehet,h megsem tanulok már vezetni.
AMD Power , Hellas gratula!
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban jogvédett szellemi termékeket (szkennelt szervízkönyv, stb.) megosztani szigorúan tilos!
Aki mégis megteszi, azt figyelmeztetés nélkül véglegesen kitiltjuk.
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest