- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- 10-es szám és ismeretlen telefon a Google előzetesén
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung SmartTag2 teszt
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Jiayu G3S
Új hozzászólás Aktív témák
-
Miksa1
csendes tag
válasz
Henker2 #9746 üzenetére
Hali, èn most a needrom.com-ról a Nexus V3-at használom. (Ez 4.4.2es) Egyèbkènt ügyesokos, gyorsan talál wifit, nem dobálja a hálózatot se nem fagynak az appok (jàték nincs rajta, azt nemtom). Annyi bajom van vele, h a youtube vidijókat nem akarja lejàtszani, se a youtube app-ban, se böngészöben. Kizàrólag Chrome-ban hajlandó, de 3-4 video utan abban se. Playstore-t ràszabadítottam, de legfrissebb verziók vannak fent.
Ha vkinek müködik ne tartsa magàban!
(èn egyébként naponta újraindítom a telót) -
exact6
tag
-
szamos
csendes tag
válasz
Henker2 #8276 üzenetére
Igen, a por hagy rajta apró pöttyöket. Anyagát nézve lehet nem is szilikon ez a tok, hanem valami keményebb műanyag. (Régebbi telefonjaimnál nem volt ilyen probléma)
Néha én is kitakarítottam, de pár nap alatt újratermelődik benne a por.Már kb 2 hónapja tok nélkül van, ha így nem kopik annyira rendelek hozzá egy új hátlapot, és inkább így használom.
-
KurtCobain
őstag
válasz
Henker2 #8087 üzenetére
Az SW8-at. Az az alap, AOSP kinézet.
Van az LG G3 meg az Android L kinézetű. Ha azok a kinézetek tetszenek, akkor rakd fel azok közül valamelyiket. Az L-est felraktam, abban vannak pluszt dolgok, pl autostarts.Vannak, de majd megtapasztalod.
Mentsd a progikat, pl Titanium Backuppal. Megy pü.
-
KurtCobain
őstag
-
-
KurtCobain
őstag
válasz
Henker2 #4665 üzenetére
Én még mindig a decemberi spanyolt ajánlom. Indítás után 560-570MB körül szabad RAM, használat után ha kilövök mindent, akkor is 480-520 körül marad. Stabil, nem talákoztam eddig semmi hibával. Persze én kipucoltam a számomra felesleges dolgokat.
Meg mondjuk én inkább stock-párti vagyok. -
törölt tag
válasz
Henker2 #4651 üzenetére
Nem sajnos a Simplerom-ban Apex launcher van, így nem sikerült tökéletesen magyarítani, ha felraksz cwm-ből egy alap launchert akkor jó lehet, mert a többi része rendben van.
Ha Stanner-hez hasonló tisztaságú Rom-ot szeretném, inkább ez javasolt:
TEAMFORCE MOD 1.7 HUN(13.12.28.)
Az oldalon úgy is emlegetik STANNER 1.7(bár nem az, de azt a vonalat folytatták a spanyol srácok) -
andyTM
őstag
válasz
Henker2 #4478 üzenetére
- ez az új [AOSP 4.2.2]
-
callvote
senior tag
válasz
Henker2 #4200 üzenetére
de biztosan rootolt mert neked stannered van
play áruházból szedd le a root explorert vagy az es file managert mindkettő fájlkezelő,
a SU vagy a superuser (nem tudom neked melyik van de sztem SU) majd kérni fogja hogy engedd nekik a root jogot,megadod és már turkálhatsz a telefon saját memoriájában...de csak ésszelvagy szedd le EZT
ezzel a legegyszerűbb -
jameska67
csendes tag
válasz
Henker2 #4082 üzenetére
Szia!
Nagyon koszi a segitseget!!
Abban szeretnem meg a segitseged kerni, hogy "Töltsd le a mobiluncle tools programot a playstoe-ból." ezt a telefonon kell csinalnom ? A tobbit letolthetem a pc-en es atmasolom az SD-re?
Azert kerdezem mert nem tudtam meg hozzakezdeni mert nem jott meg az SD kartyam es anelkul ahogy olvasom nem tudom megcsinalni.Koszonom,h ramszanjatok az idotoket!
-
andyTM
őstag
válasz
Henker2 #4076 üzenetére
- nem tudom mennyire, a stanner (a sok mellé beszéd miatt is) nálam rövid ideig ment; ami relatív sokáig ment, az a JY-G3 20130523-102107-i off.rom; továbbá:[G3S SIMPLEROM], [Amethyst ROM Jiayu G3S/G3ST], [ROM CANVAS 4 HD V2], [AOSP MINI V1], és most a legutóbbi off. rom.
-
Henker2
addikt
válasz
Henker2 #3974 üzenetére
Egy MEDION Class6-os 32GB-os kártyát kaptam most próbára. Tudom nem egy nagy márka, de ha beválik így is megfelelő nekem. De ha minden igaz, ez csak pár hétig lesz nálam, mert kapok helyette egy Sony 32GB-os-at. Gondolom azzal hosszabb távon jobban járnék, mert megbízhatóbb...
-
törölt tag
válasz
Henker2 #3871 üzenetére
Júliusban érkezett meg a készülékem, sima G3S még nem a turbós.
Soha nem nyúltam bele a GPS-be, nem állítgattam, nem írtam át semmit.
Rom rakás után az első csatlakozás lassú 1-2 perc, de ezek után már 10-15 másodperc alatt talál jelet.
Olyan navigációt használok amihez nem kell mobilnet, csak GPS alapú.
Egyik ismerősömnek gondja volt a jiayuján GPS-el az aGPS-t kikapcsolása megoldotta.
És így már ő is boldogan használja azt a bizonyos navit ami nincs is, de ha lenne akkor sem merném leírni a nevét -
törölt tag
válasz
Henker2 #3820 üzenetére
Az enyém ilyen:
[Transcend 32GB]Transcend 32GB
Class 10
Minimum Read/Write Speed of 10MB/sec
Fully compatible with SD 3.0 Standards
Built-in Error Correcting Code (ECC) to detect and correct transfer errors
RoHS compliant
Ideal for mobile phones and digital cameras
Easy to use, plug-and-play operation
Mechanical write-protection switch
Supports auto-standby, power-off and sleep modesEz sem került 60 dodóba, nyáron vettem 6 ezer forintért (nem használtan) bontatlan csomagolásban.
Semmi gondom nincs vele, remekül bevált és az ára is szuper. -
imregy
csendes tag
-
-
Optimusx
tag
válasz
Henker2 #3707 üzenetére
Régebben is csinálta ezt de maximum 1szer és nem is foglalkoztam vele, kb 1.5 hete. Azóta egyre gyakrabban. Aztán most meg már nem lát hálózatot. Tegnap este még kivettem a simet és visszatettem majd utána úgy tűnt, hogy jó, de reggelre (nem kapcsoltam ki) nincs hálózat..
-
sicc33
aktív tag
válasz
Henker2 #3658 üzenetére
Probalj kolcsonkerni egy mask gyartotol szarmazo sd-t. En ma egy pendrive-al jartam igy pc-n.
Mas. To Ben irtatok, hog a gyari toltot lehet erdemes lenne lecserelni. Eddig a Huawei toltojevel toltottem, de a 0,5 A feel a gyari tolto ertekenek. Egy orokkevalosag feltolteni vele. Tudna valaki egy pontos tipust javasolni, Amit erdemes megvenni?
-
-
ÁrPi2
senior tag
válasz
Henker2 #3606 üzenetére
Lehet baj az hogy esetleg a belső tárterület egy szúkre szabott (szükre particionált) részét látja most (tán a rom-csere óta?) SD kártyának az a cwm, és a microSD kártyád ilyen felállásban pedig másodlagos sd-tárhely (sd2) .
Keress rá pl. a dualsim topikban az "átparticionálás" vagy "meteos" szavakra....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 - 49 mm - Használt, karcmentes - Gyári garanciás
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- Apple iPad (9th Generáció) Wi-fi + Cellular, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- Megbízhatóság, minőség, megtakarítás ez a HP nyomtató most verhetetlen áron a tiéd lehet!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest