Új hozzászólás Aktív témák

• szamos

csendes tag

Sziasztok!

Lassan egy hete nyúzom G3S-em, gondoltam megosztom Veletek tapasztalataim:

Rendelés:

A minideal-től rendeltem, egy plusz fekete szilikon tokkal, 12 nap múlva hozta a postás.

Külsőleg:

Mint itt sokan, én is Defyről váltottam erre a készülékre. Méretétől ugyan féltem, de
    nem vészes. Ugyanúgy zsebre lehet vágni mint a Defyt, bár a súlyát azért meg lehet érezni.

Kidolgozására nem lehet panasz, mindenhol kellemes tapintású anyagokat használtak. A hátlap
    műanyag, de elől valóban kapott némi fém betétekkel.

Szó volt itt még a gyári kijelző fólia rossz minőségéről. Szerencsére én ezt nem tapasztaltam, sőt!
    Alapos kijelző takarítás után raktam fel, a használati utasítás szerint másodpercek alatt. Nincs levegőbuborék, jól
    illeszkedik, még közelről vizsgálva se lehet látni, hogy fóliázva lenne. Ebayről rendeltem is hozzá még 10 darabot, remélem ez a típus.

A saját hálózati töltőjével én nem mertem kísérletezni, elég gagyi műanyagos hatása van. Ha pedig a ház anyagain spóroltak,
    valszeg a belsejét se kényeztették el mindenféle zavarszűréssel. Maradt a Defy töltője.

Belsőleg:

Gyári minideal-es romot egyből cseréltem.
    Az első hozzászólás szerinti CWM felrakás sajnos nem működik, de a linken lévő img fájlt a Mobile Uncle Tools-al pillanatok alatt fel lehet rakni.
    Még egy probléma, nálam 180 fokkal el van fordulva, tehát fejjel lefelé kell tartani a telefont (lehet nem kell bele már a 180 fokos elforgatás? ). Zavarni nem zavar, nem sokat használom.

A rom a spanyol 003-as lett végülis, Nova launcherrel.

Ami zavart a tethering, és init.d root jog. Az init.d ártalmatlan shell scripteket futtat startnál, úgyhogy ezeket inkább nem piszkáltam. Nem egy elegáns megoldás,
    ha lesz időm utánanézek mi is ez (gyorsan átnézve EBR-be dd-zik, memóriával mókol, sd kártyát tuningol). Mindenesetre letiltva, az Antutu csak 12900 körüli pontot csinál (amúgy 13258)

A nagy kérdés a GPS, nos hát furcsa... Az biztos, hogy sokkal lassabban talál holdakat mint a defy, és annál jóval kevesebbet is. Viszont pontosabb! :)
    Megcsináltam az első hozzászólásban lévő ráolvasásokat is, de őszintén szólva nem sokat ért. Tippem, ha alul van az antenna, a ház meg fémből,
    lefektetett helyzetben le van árnyékolva.

A fényképezőgép meglepően jó képeket csinál, és nagyon gyorsan. Mostantól felejtős lett a külön fényképezőgép.

Telefonálásnál a hangminőség kicsit dobozos, de nekem a hangerő megfelelő.

Akku idő lenyűgöző, igaz nem nyomkodom éjjel-nappal.

A vibramotor viszont gyenge, vagy nem jó helyre van rakva.

Összességében remek vétel, nem bántam meg. A népek is megcsodálják, úgyhogy a külsővel sincs gond :)

Új hozzászólás Aktív témák