- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Jiayu G3S
Új hozzászólás Aktív témák
-
szamos
csendes tag
Sziasztok!
Lassan egy hete nyúzom G3S-em, gondoltam megosztom Veletek tapasztalataim:
Rendelés:
A minideal-től rendeltem, egy plusz fekete szilikon tokkal, 12 nap múlva hozta a postás.
Külsőleg:
Mint itt sokan, én is Defyről váltottam erre a készülékre. Méretétől ugyan féltem, de
nem vészes. Ugyanúgy zsebre lehet vágni mint a Defyt, bár a súlyát azért meg lehet érezni.Kidolgozására nem lehet panasz, mindenhol kellemes tapintású anyagokat használtak. A hátlap
műanyag, de elől valóban kapott némi fém betétekkel.Szó volt itt még a gyári kijelző fólia rossz minőségéről. Szerencsére én ezt nem tapasztaltam, sőt!
Alapos kijelző takarítás után raktam fel, a használati utasítás szerint másodpercek alatt. Nincs levegőbuborék, jól
illeszkedik, még közelről vizsgálva se lehet látni, hogy fóliázva lenne. Ebayről rendeltem is hozzá még 10 darabot, remélem ez a típus.A saját hálózati töltőjével én nem mertem kísérletezni, elég gagyi műanyagos hatása van. Ha pedig a ház anyagain spóroltak,
valszeg a belsejét se kényeztették el mindenféle zavarszűréssel. Maradt a Defy töltője.Belsőleg:
Gyári minideal-es romot egyből cseréltem.
Az első hozzászólás szerinti CWM felrakás sajnos nem működik, de a linken lévő img fájlt a Mobile Uncle Tools-al pillanatok alatt fel lehet rakni.
Még egy probléma, nálam 180 fokkal el van fordulva, tehát fejjel lefelé kell tartani a telefont (lehet nem kell bele már a 180 fokos elforgatás? ). Zavarni nem zavar, nem sokat használom.A rom a spanyol 003-as lett végülis, Nova launcherrel.
Ami zavart a tethering, és init.d root jog. Az init.d ártalmatlan shell scripteket futtat startnál, úgyhogy ezeket inkább nem piszkáltam. Nem egy elegáns megoldás,
ha lesz időm utánanézek mi is ez (gyorsan átnézve EBR-be dd-zik, memóriával mókol, sd kártyát tuningol). Mindenesetre letiltva, az Antutu csak 12900 körüli pontot csinál (amúgy 13258)A nagy kérdés a GPS, nos hát furcsa... Az biztos, hogy sokkal lassabban talál holdakat mint a defy, és annál jóval kevesebbet is. Viszont pontosabb!
Megcsináltam az első hozzászólásban lévő ráolvasásokat is, de őszintén szólva nem sokat ért. Tippem, ha alul van az antenna, a ház meg fémből,
lefektetett helyzetben le van árnyékolva.A fényképezőgép meglepően jó képeket csinál, és nagyon gyorsan. Mostantól felejtős lett a külön fényképezőgép.
Telefonálásnál a hangminőség kicsit dobozos, de nekem a hangerő megfelelő.
Akku idő lenyűgöző, igaz nem nyomkodom éjjel-nappal.
A vibramotor viszont gyenge, vagy nem jó helyre van rakva.
Összességében remek vétel, nem bántam meg. A népek is megcsodálják, úgyhogy a külsővel sincs gond
Új hozzászólás Aktív témák
- Medence topik
- Hobby elektronika
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Formula-1
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Launch trailert kapott a Honkai: Star Rail
- Sorozatok
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- További aktív témák...
- Apple iPhone SE 2022 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A15 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 14 128gb, független, vadonatúj,aktiválatlan.
- Beszámítás! LENOVO Ideapad Gaming 3 Gamer notebook - R7 5800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050 4GB Win10
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest