- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jim-Y
veterán
Szerintem SPA-nál senki sem szokott foglalkozni azzal, hogy mi van ha nincs engedélyezve a js. Mint ahogy előttem is írták akkor megette az egészet a fene. Ha gyakorlás céljából csinálnád akkor én vmi olyasmit csinálnék hogy detektálnám hogy ki van kapcsolva a js, kitennék egy üzenetet, hogy engedélyezze a user, vagy ha nem akkor itt egy link egy másik alkalmazásra ami csökkentett funkcionalitással bír. Magyarán az SPA alkalmazásba nem tenném bele annak kezelését hogy mi van ha nincs js.
-
DNReNTi
őstag
Ha nincs engedelyezve a JS futtatas, akkor az egeszet megette a fene. Erre szoktak hasznalni amugy a
.no-js
(vagy barmilyen mas tetszoleges, de beszedes) CSS osztalyt a dokumentumon, amit a JS azonnal levesz. Ha nem veszi le, akkor nem fut a JS, tehat meg tudsz jeleniteni mondjuk egy alert-et, hogy draga user, tessek ma' engedelyezni a JS-t 2017-be legyen kedves, vagy haladjon tovabb. En egyebkent ezzel siman nem foglalkoznek, akinel le van tiltva a JS az nem akar internetezni. -
PumpkinSeed
addikt
if(endGame){
clearInterval(refreshIntervalId);
endOfTheGame();
}
else{
var refreshIntervalId = setInterval(moveBall, 1);
}Így is próbáltam. De mintha az endGame-nek adott true érték semmit nem érne, mert a most megírt endOfTheGame() függvénynek elvben minden objektumot le kellene pusztítania az oldalról, de semmi nem történik, csak megy a végtelenségbe a labdám.Úgy működik, köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Synology NAS
- Házimozi haladó szinten
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Napelem
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- ZIDOO médialejátszók
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- iKing.hu - Samsung Galaxy Z Flip 7 Blue Shadow Újszerű, karcmentes állapotban 512 GB
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- AKCIÓ! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
- Lenovo Yoga Slim 7 i5-1135G7 8GB 512GB 14" FHD IPS
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P73 - i7-9750H I 32GB I 256SSD I 4K I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest