- Kicsomagolták a Vivo X Fold 5-öt (videó és fotók)
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
martonx
veterán
De ember, engedd már el a typescriptet. Bármit írhatsz typescriptben, az nem az angular kiváltsága
Például még sose láttam vanilla js-es react projektet (bár ez is az én szűk látókörűségemet jelentheti).
És igen, pont a typescript is egy nehezítő tényező az angularral és a belépési küszöbbel kapcsolatban. Nem elég, hogy egy új keretrendszert kell DI-ostól, meg mindenestől megtanulnia szerencsétlen kezdőnek, de még pár typescript tutorialon is át kell rágnia magát.Többieknek: Azt nem értitek meg (vagy én nem voltam egyértelmű), hogy én végig kezdő, illetve kis projekt szemszögből mondtam, hogy az angular szar. Nyilván pár hét alatt bármibe bele lehet tanulni, ha nem tök hülye valaki. Ami az óriási nagy különbség, hogy egy vuejs esetében, némi vanillajs tapasztalattal mondjuk 1 nap alatt már el lehet kezdeni pöntyögni, 3 nap múlva már egészen nyugisan, magabiztosan lehet fejleszteni, másfél hét múlva meg kb. mindent tudsz róla. React-tal is hasonló a helyzet, valamivel rosszabb, mivel önmagában a react egy faék, nagyon gyorsan ott találod magad, hogy kell mellé valami store mondjuk redux, plusz sokkal több mindent magadnak kell leprogramozni és máris szopóágra kerültél vuejs-el szemben.
Ehhez képest angularnál mire azt megérted, hogy DI-al mit hogy, meg átrágod magad pár typescript tutorialon, és a végén csinálnod kell egy ügyesebb formot, amin jó pár dolog összefügg egymással, de végeredményben mondjuk 1 emberhónap alatt össze lehet hozni az egészet, akkor angularral az emberhónap felét azzal pöcsölted el, hogy beüzemelted az alap appot, és kezded sejteni, hogy a komponenseid, mit hol hogy csinálnak, meg megtanultad az angulart + typescriptet, mindent jó helyre injektáltál, és még a css-ed is fordul stb...
-
martonx
veterán
De igen, sokkal többet kell benne kódolni, teljesen feleslegesen (pontosabban egy bizonyos projekt méret felett a megkövetlet extra komplexitás megtérülhet, csak kár, hogy kb. senki nem találkozik olyan projekt méretekkel - véleményem szerint).
Gondoltam ha próbáltad már az angular mellett a react-ot és a vuejs-t, akkor felesleges a részletekbe belemenni. Arról nem is beszélve, ha mindhármat nulláról próbálod megtanulni, melyiknek milyen a tanulási görbéje.
Pont a kezdők miatt javaslom a vuejs-t mindenkinek, utána a reactot, végül az angulart csak a mazochista kezdőknek. -
martonx
veterán
Jogos, inkább a hype-okkal van a baj, amik aztán olyan irányba visznek el feljesztéseket, amilyenbe nem kellene. Nehéz egy döntés ellen fellépni, amikor a csapból is az folyik, hogy most éppen XY az aktuális szuperüberbrutálmegváltó tool. Régebben ilyen volt az angular, most ilyen a react. Már előre izgulok, mi lesz a következő.
-
K1nG HuNp
őstag
user oldalon el kell tárolni valahol a cookiet nem?
és ugye vagy localstorage vagy cookie, kettő közül pedig ha jól tévedek a cookie biztonságosabb és némileg egyszerűbb is. (localstoraget xss attack miatt vélem, meg mások is egy gyors google miatt kevésbé biztonságosnak)
-
maestro87
őstag
Tudom, hogy ez nem működik. Ezt a kódot múltkor kaptam, mikor a böngésző eszköztárra kellett egy ilyen "könyvjelző script", ott működik, de a google script már nem ismeri. Azt akarom megcsinálni, hogy ha a táblázat egy cellájába beírok egy url címet, akkor a mellette lévő cellákba automatikusan írja be az og:title és az og:image tagokat.
Már minden létező kifejezésre rákerestem, de nem találtam egyszerű megoldást, csak ezt a szolgáltatást ami azt hiszem ezt csinálná meg helyettem, pontosabban ezen videó alapján már könnyen megtudnám csinálni.
De tényleg ilyen bonyolult lenne megírni, hogy jobban megéri beregisztrálni egy ilyen oldalra?
Megköszönném ha valaki megadná a helyes kódot ezen meta tagok kinyerésére, mert én csak a sötétben tapogatózok. C-nyelvet ismerem csak, azt se 100%-osan. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kicsomagolták a Vivo X Fold 5-öt (videó és fotók)
- Asztalos klub
- Milyen egeret válasszak?
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Azonnali notebookos kérdések órája
- iPhone topik
- Tőzsde és gazdaság
- Csak úgy szórja a dollár milliárdokat adatközpontokra az Amazon
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged