Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Magisk
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aureal
őstag
válasz
martonx
üzenetére
Köszönöm! Az utolsó sorod lett volna a lényeg.
Ami a többit illeti: jónéhányszor próbáltam megfejteni mi értelme van vagy pontosabban mikor illik tömböt vagy változókat használni, ill. az alap funkciójukkal tisztában vagyok, nem is értem minél fogva gondolod hogy nem néztem utána, hisz már csak a beillesztett kódrészletemből láthatod hogy foglalkoztam vele, nem azzal kezdtem hogy nyafogok miért nem csinálja meg más helyettem. (a tipikus "ha van rajta sapka azér, ha nincs meg azér" hozzáállást kezdted tükrözni... mindegy!)
A kérdésem világos volt, nem butaság, meg lehet tökéletesen érteni mire voltam kíváncsi. Az hogy épp mi a célfeladat, akkor érdemes kitárgyalni, ha az a konkrétum. Jelenleg csak gyakorolgatok a tömbökkel. Amit te pedzegetsz, hogy mit milyen technológiával vagy módszerrel érdemesebb megoldani, szintén egy következő, haladó fejezet. Pl. van aki azt mondja, sokkal jobb lenne jqueryvel próbálkozni inkább, mert jobb, gyorsabb, több lehetőséget ad a javascriptnél. Én nem webtervezek, csak egyszerűbb dolgok kapcsán nézegetem ezt a kódnyelvet, külön bocsánat érte!
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple MacBook
- ASUS ROG Ally
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Animal Crossing: New Horizons
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 512GB 15.6" 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Zalman S2 TG ADATA 600W
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Rampage SHIVA ADATA 650W
- Workstation bazár - Lenovo, HP, Dell - számla, 6 hó garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest