Hirdetés
- Derült égből villámcsapás: vége a Ford elektromos kalandjának
- Januártól igényelhető a kiskorúak tartalomvédelme a mobilszolgáltatóknál
- Korai iOS árulkodik arról, milyen eszközök várhatók az Apple-től a közeljövőben
- Névlegesen nyer üzemidőcsatát a Honor új szériája
- Decembertől kapható itthon a Baseus Inspire szériája
- Egykezes zongoradarab a Vivotól
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aureal
őstag
válasz
martonx
üzenetére
Köszönöm! Az utolsó sorod lett volna a lényeg.
Ami a többit illeti: jónéhányszor próbáltam megfejteni mi értelme van vagy pontosabban mikor illik tömböt vagy változókat használni, ill. az alap funkciójukkal tisztában vagyok, nem is értem minél fogva gondolod hogy nem néztem utána, hisz már csak a beillesztett kódrészletemből láthatod hogy foglalkoztam vele, nem azzal kezdtem hogy nyafogok miért nem csinálja meg más helyettem. (a tipikus "ha van rajta sapka azér, ha nincs meg azér" hozzáállást kezdted tükrözni... mindegy!)
A kérdésem világos volt, nem butaság, meg lehet tökéletesen érteni mire voltam kíváncsi. Az hogy épp mi a célfeladat, akkor érdemes kitárgyalni, ha az a konkrétum. Jelenleg csak gyakorolgatok a tömbökkel. Amit te pedzegetsz, hogy mit milyen technológiával vagy módszerrel érdemesebb megoldani, szintén egy következő, haladó fejezet. Pl. van aki azt mondja, sokkal jobb lenne jqueryvel próbálkozni inkább, mert jobb, gyorsabb, több lehetőséget ad a javascriptnél. Én nem webtervezek, csak egyszerűbb dolgok kapcsán nézegetem ezt a kódnyelvet, külön bocsánat érte!
Új hozzászólás Aktív témák
- Pánik a memóriapiacon
- Monitorkalibráló eszközök
- Januártól igényelhető a kiskorúak tartalomvédelme a mobilszolgáltatóknál
- A Retro Games feltámaszt egy legendát
- Íme az év legszebb játékai - a Digital Foundry szerint
- Arc Raiders
- Wuthering Waves
- Napelem
- Elektromos autók - motorok
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Gamer PC RX 6700 XT 32GB RAM Vízhűtés Win11 Pro Ajándék RGB tartó
- Xiaomi Redmi 14C 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MSI MAG 271QPX QD-OLED Gamer Monitor!27"/2k/360hz/0,03MS/G-sync -Freesync/Konzolhoz is!Beszámítok!
- MSI MAG 321UPX QD-OLED Gamer Monitor!32"/4k/240hz/0,03MS/G-sync -Freesync/Konzolhoz is!Beszámítok!
- Macbook Air 2017. (1,8ghz 8gb 128gb)
- 182 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i9-14900HX, RTX 5070 (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4151, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest