- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Magyarított Android alkalmazások
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- iPhone topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jim-Y
veterán
Szia.
En ezt hallottam mar sokszor, de meg nem hasznaltam, igy nem tudom, hogy milyen :/ http://passportjs.org/
-
Cathfaern
nagyúr
De miért akarsz kliens oldalon jelszót tárolni?
Felhasználó bejelentkezik => szerver oldalon (akár db-ben) eltárolod, hogy a X user bejelentkezett 2015.02.12 8:30-kor. Legközelebb ha X user kérést indít hozzád, akkor megnézed, hogy mikor jelentkezett be utoljára. Ha ez régebbi, mint az eltárolt idő + 30 perc, akkor újra kérsz tőle jelszót. Amit írsz az ugye arra jó, hogy ne a user id-ját tárold le, hanem generálj egy egyedi azonosítót, ami minden bejelentkezéskor megváltozik.
Vagy arra hogy már bejelentkezéskor se kelljen jelszót küldeni (sose utazzon csomagban jelszó), nem vagyok benne biztos, hogy melyik verziót írod.martonx:
Igazából nem lepne meg, ha NodeJS-en alapból nem lenne session (fél perc googlizás ebben meg is erősített). Ugye a NodeJS alapból arra lett kitalálva, hogy egyszerűen és könnyen lehessen API-kat gyártani. Ahhoz pedig nem kell session.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Futás, futópályák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gigabyte alaplap topik
- Hegesztés topic
- DVBViewer
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Max
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 980 4GB Aio Corp Croma CM 600W
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 32 144Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged