- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Akciófigyelő: Féláron nyit az Ulefone új mindenese
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Hatalmas kamerasziget emelkedik ki a Z Fold7 vékony házából
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- További kavarás a Pixel 10-ek körül
- A Watch6 teszteli a Wear OS 6-ot
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jim-Y
veterán
Szia.
En ezt hallottam mar sokszor, de meg nem hasznaltam, igy nem tudom, hogy milyen :/ http://passportjs.org/
-
Cathfaern
nagyúr
De miért akarsz kliens oldalon jelszót tárolni?
Felhasználó bejelentkezik => szerver oldalon (akár db-ben) eltárolod, hogy a X user bejelentkezett 2015.02.12 8:30-kor. Legközelebb ha X user kérést indít hozzád, akkor megnézed, hogy mikor jelentkezett be utoljára. Ha ez régebbi, mint az eltárolt idő + 30 perc, akkor újra kérsz tőle jelszót. Amit írsz az ugye arra jó, hogy ne a user id-ját tárold le, hanem generálj egy egyedi azonosítót, ami minden bejelentkezéskor megváltozik.
Vagy arra hogy már bejelentkezéskor se kelljen jelszót küldeni (sose utazzon csomagban jelszó), nem vagyok benne biztos, hogy melyik verziót írod.martonx:
Igazából nem lepne meg, ha NodeJS-en alapból nem lenne session (fél perc googlizás ebben meg is erősített). Ugye a NodeJS alapból arra lett kitalálva, hogy egyszerűen és könnyen lehessen API-kat gyártani. Ahhoz pedig nem kell session.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Windows 11
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- PayPal
- OLED TV topic
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Elektromos cigaretta 🔞
- Goddess of Victory:Nikke
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX3070 8GB ZALMAN S2 TG Enermax 750W
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Plus - Yellow - Használt, karcmentes
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest