- Milyen GPS-t vegyek?
- Yettel topik
- iPhone topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- OnePlus 15 - van plusz energia
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
martonx
veterán
válasz
superboyka
üzenetére
Ez most nagyon off lesz, és nagyon paraszt. A hszed nagyon hasznos volt számomra, mert sosem gondoltam volna, hogy ilyen is lakozik bennem, de muszáj kimondanom. Annyira irritálón, borzalmasan bűn rossz a helyesírásod, hogy az első mondat után egyszerűen képtelen voltam érdemben elolvasni, hogy mi a problémád. Ezt tetézted a kóddal, amit nem néztem át, de ránézésre is az a kód volt, amit el se akarok olvasni.
Szóval ezer bocsánat, és tudom, hogy vér paraszt vagyok amiért kimondtam, de te erőltetted, hogy kapj valami reakciót
Amikor olvastam a hszedet, akkor értettem meg, hogy testvéremnek miért kell szakmunkásképzőben vállalkozási ismeretek tantárgy fedőnéven matematika alapjait tanítania a végzősöknek (komolyan - téglalap terület, kerület, százalékszámítás a tananyag).
Ha netán 8 éves vagy, és még most tanulsz írni-olvasni, vagy felvidékről, erdélyből, vajdaságból származol (bár szerintem ők is nagyságrendekkel jobban írnak nálad a körülményeik ellenére is), akkor ezer bocsánat, és vedd tárgytalannak az írásomat. Ez esetben, ha normális angolsággal elküldöd privátban, hogy mit is szeretnél, nagyon szívesen segítek.
-
Jim-Y
veterán
válasz
superboyka
üzenetére
Sziasztok,
Én szórakoztam kicsit vele, hogy könnyebb legyen bővíteni, aki akarja, folytassa. Ja igen, a te verziódhoz nem nyúltam, mert.. hát mert csak, a többiek értik

Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A55 - 256 GB - kék (311) Újszerű, 10000 Ft kiegészítő ajándék, Garancia
- Minőségi dobozos Asus TUF RTX 3070 VGA kártya garanciával!!! AkciÓÓÓ
- Apple iPhone 14 Pro - 256 GB - szürke (310) Használt, 10000.- Ft ajándék kiegészítőkre, garancia
- Apple iPhone 13 Pro Max - 128 GB - kék (309) Használt, 10000.- Ft ajándék kiegészítőkre, garancia
- Apple iPhone 14 - 128 GB - feher (308) Újszerű, 10000.- Ft ajándék kiegészítőkre, garancia
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 1700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- MSI Modern 15 Ryzen 7 7730U 16 GB RAM 512 GB SSD FHD IPS
- ASUS TUF F16 / I7-14650HX / RTX 5070 / 1TB SSD / 32GB DDR5 Notebook! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest