Hirdetés
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- iPhone topik
- A magas vérnyomást is felismerheti az Apple Watch Series 11
- Ezek az új Apple termékek hivatalos magyar árai
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Leminősítik az S26 Ultra zoomkameráját
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Google Pixel topik
- Kikapcsolható lesz a PWM az iPhone 17 modelleken
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
martonx
veterán
válasz
superboyka #4649 üzenetére
Ez most nagyon off lesz, és nagyon paraszt. A hszed nagyon hasznos volt számomra, mert sosem gondoltam volna, hogy ilyen is lakozik bennem, de muszáj kimondanom. Annyira irritálón, borzalmasan bűn rossz a helyesírásod, hogy az első mondat után egyszerűen képtelen voltam érdemben elolvasni, hogy mi a problémád. Ezt tetézted a kóddal, amit nem néztem át, de ránézésre is az a kód volt, amit el se akarok olvasni.
Szóval ezer bocsánat, és tudom, hogy vér paraszt vagyok amiért kimondtam, de te erőltetted, hogy kapj valami reakciótAmikor olvastam a hszedet, akkor értettem meg, hogy testvéremnek miért kell szakmunkásképzőben vállalkozási ismeretek tantárgy fedőnéven matematika alapjait tanítania a végzősöknek (komolyan - téglalap terület, kerület, százalékszámítás a tananyag).
Ha netán 8 éves vagy, és még most tanulsz írni-olvasni, vagy felvidékről, erdélyből, vajdaságból származol (bár szerintem ők is nagyságrendekkel jobban írnak nálad a körülményeik ellenére is), akkor ezer bocsánat, és vedd tárgytalannak az írásomat. Ez esetben, ha normális angolsággal elküldöd privátban, hogy mit is szeretnél, nagyon szívesen segítek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 7400 !!14" full hd, i7 8665U, 16GB RAM, 512 Gb SSD, jó akku, szép állapot!
- Professzionális fotó- és videófelszerelés bérlés
- XPS 7590 15.6" 4K IPS érintő i7-9750H GTX 1650 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Samsung Galaxy S24 Ultra (újszerű, Független, 256 GB, 12 GB RAM, Titánium sárga)
- Azonnali készpénzért veszek iPhone-t!
- Bomba ár! HP ProBook 640 G8 - i7-1165G7 I 32GB I 512GB SSD I 14" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone XS 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2912, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Nitro+ RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest