-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bzozoo
tag
válasz
hiperFizikus #9773 üzenetére
Biztos nem lenne jobb valami filmet vagy sorozatot nézni a TV-ben ehelyett? 😃
-
sztanozs
veterán
válasz
hiperFizikus #9773 üzenetére
Ezt probaltad mar?
Number.prototype.sin = Math.sin;
Nem ennel bonyolultabb lesz… csak mobilrol nehez:Number.prototype.sin = function(){return Math.sin(this.valueOf());}
-
martonx
veterán
válasz
hiperFizikus #9768 üzenetére
Jópofa vagy, de nem hiszem, hogy tömegek fognak ráugrani a hogyan tegyük olvashatatlanabbá, és bonyolultabbá azt, amit olvashatóan, egyszerűen is lehet megközelítésedre.
Azért sok sikert hozzá! -
dqdb
nagyúr
válasz
hiperFizikus #9717 üzenetére
function dio(){
w = 42
}; //: func_
function alma(){
alert(w)
}; //: func_
dio() ; alma() ;Ha nem kerül a deklarációnál a neve elé
var
vagylet
, akkor globális lesz a változó. Egyúttal erre építeni egy nagyon rossz gyakorlat, mert a globális névteret úgy szemeteled tele, hogy ennek nem lesz nyoma a legfelső szinten. Szóval tessék csak rendesen globális változót gyártani, ha nem tudod megkerülni, hogy szükség legyen globális változóra. -
Bzozoo
tag
válasz
hiperFizikus #9665 üzenetére
Fantasztikus 😃👍
-
Bzozoo
tag
válasz
hiperFizikus #9663 üzenetére
Amúgy te használod ezt a nyelvet valami értelmes dologra is? 😃 Én például pénzt keresek vele 😃
-
sztanozs
veterán
válasz
hiperFizikus #9652 üzenetére
Gondolom a String.prototype osztalyban (reklamos atveres) - en belul alapbol nincs h1, aminek az alma funkciojat letre akarnad hozni...
-
válasz
hiperFizikus #9646 üzenetére
-
nevemfel
senior tag
válasz
hiperFizikus #9634 üzenetére
A rövidítések haszontalanok (sőt, egyéni véleményem: kifejezetten károsak).
A fejlesztő jellemzően az ideje 10%-át tölti azzal, hogy kódot gépel, 90%-át meg azzal, hogy "Mi az Úristen folyik itt? Nem értem.". A beszédes változónevek használata rengeteg sok elpazarolt időt takaríthat meg.
Ha valaki a fájlméret miatt szeretné lerövidíteni a programjában használt azonosítók (változók, függvények) neveit, arra ott vannak a különféle javascript minify-, illetve obfuscator eszközök.
-
martonx
veterán
válasz
hiperFizikus #9634 üzenetére
nemzeti_kozponti_bizottsag - jó változó név, mert beszédes, olvasható. By the way javascriptben ez a, de facto változó nevezéktan szabvány: nemzetiKozpontiBizottság
nkb - szar változónév, mert rajtad kívül senkinek nem mond semmitCase Styles in Coding (camelCase, snake_case, and more) (codingem.com)
No persze, ha csak és kizárólag magadnak kódolsz, akkor bármilyen szar változó neveket használhatsz. Ha tőlünk is vársz segítséget, akkor légyszi legyél ránk is tekintettel.
-
hiperFizikus
senior tag
válasz
hiperFizikus #9626 üzenetére
Panaszkodtatok a "nevezzék tanomra", hogy nem beszédes azonosítók .
Nem kötözködni akarok, de ha e kettő közt veszem pl. rövidítéseket, akkor ahhoz hogyan viszonyulnátok ?
pl.; nemzeti_kozponti_bizotsag = 15 ;
->; nkb3 = 42 ;
-
hiperFizikus
senior tag
válasz
hiperFizikus #9625 üzenetére
+ javítás, módosítás :
Array.prototype.RepLace = function (xc,a3){
var y, xc1 ; xc1= this ;
if (Array.isArray(xc)){
for (y=0 ; y < UBound(xc1) ; y++){ // csak átutaló
xc1[y]= xc1[y].RepLace(xc) ;
}; // for
return xc1 ;
} else {
for (y=0 ; y < UBound(xc1) ; y++){ // csak átutaló
xc1[y]= xc1[y].Replace(xc,a3) ;
}; // for
return xc1 ;
}; // if_
}; // for_
// << >> RepLace :
-
dqdb
nagyúr
válasz
hiperFizikus #9623 üzenetére
-
martonx
veterán
válasz
hiperFizikus #9599 üzenetére
Nem csak ennyi, mert veled ellentétben nekünk fingunk sincs, hogy mit jelent az a, b, e1, mfb stb változó név. Megláttam a kódodat, és csak legyintettem...
De majd egyszer rájössz, hogy csak magaddal szúrsz ki az idióta nevezéktanoddal. -
sztanozs
veterán
válasz
hiperFizikus #9599 üzenetére
Oh, harag sose volt - legfeljebb nem lesz kedvem veszodni azzal, hogy segitsek
-
sztanozs
veterán
válasz
hiperFizikus #9597 üzenetére
Ez a sok hulye absztrakt valtozo... Miert nem lehet mindennek rendes nevet adni? A program nem fut lassabban a hosszabb es kifejezobb valtozonevektol - de legalabb meg lehetne egyszeruen erteni, mit akar csinalni...
-
sztanozs
veterán
válasz
hiperFizikus #9593 üzenetére
-
sztanozs
veterán
válasz
Miert hagyod ki a pontosvesszoket a sorok vegerol?
-
hiperFizikus
senior tag
válasz
+
A JavaScript elemek hatókörei valahol a NETen 1 db weboldalon vagy kategóriába szedve: le vannak írva ? -
sztanozs
veterán
válasz
hiperFizikus #9585 üzenetére
Ha a sztringben benne van a beszuras helye (pl placeholder), akkor egy egyszeru replace-szel megoldhato a dolog.
-
sztanozs
veterán
válasz
hiperFizikus #9582 üzenetére
De honnan tudja a kod, hogy mit szeretnel hova beszurni a szovegben?
-
martonx
veterán
válasz
hiperFizikus #9582 üzenetére
Biztos, de egyelőre a problémád nem értem. Tudod: példa kód jsfiddle vagy valami ilyesmiben, és segítünk.
-
martonx
veterán
válasz
hiperFizikus #9572 üzenetére
Zseniális vagy!
-
martonx
veterán
válasz
hiperFizikus #9570 üzenetére
Számomra a kérdés továbbra is a miért? Értem én, hogy másként, meg szabadabban gondolkodás. De ha mindez kontra produktív, akkor miért?
Mondok egy példát: az ember általában ülve, guggolva kakil. Évezredek alatt kialakult jó gyakorlat ez. Majd jön egy szabad gondolkodó, és addig erőlködik, míg sikerül neki fejen állva szarni, ráadásul jó hígat. Ezzel akkor ő most mit ért el, mit bizonyított be? -
mandleee
tag
válasz
hiperFizikus #9568 üzenetére
Pl. nem id-val hivatkozol rá, hanem kiválasztod az összes selectet és veszed a 3. elemét.
const selectElems = document.querySelectorAll('select')
console.log(selectElems[2].value)Szerintem a te példádban id-val sokkal olvashatóbb.
-
lanszelot
addikt
válasz
hiperFizikus #9526 üzenetére
Ezt nem értem.
Hogy minek az x és y? /mert folyamatosan próbálkoztam, hátha./
Miért == és nem ===? /mert 1 és "1" nekem egyenlő lehet/
for ciklussal nem működik, sehogy.De sikerült megtalálni a megoldást.
-
válasz
hiperFizikus #9491 üzenetére
Gyakorlatilag a kérdésed rejti a választ is…
-
sztanozs
veterán
válasz
hiperFizikus #9486 üzenetére
math.divide(x, y)
-
válasz
hiperFizikus #9477 üzenetére
Nem feltétlenül gondolom azt, hogy ezt ebben a topikban kellene kitárgyalni, minden esetre ha nem valami gagyi pár eurós sz@rt veszel, hanem minőséget, akkor tartós minden szempontból.
A kirakás pedig sakkhoz viszonyítva… attól függ, hogy van az ember bekalibrálva. Fontos a térlátás és a jó logika hozzá. És ez egy magányos sport, a sakkal ellentétben. -
válasz
hiperFizikus #9473 üzenetére
Én is . És mi róluk a gyakorlati tapasztalatod, mert ha úgy adódik, akkor én is vennék, valamikor még nem tudom mikor .
Azon kívül, hogy az összeset ki tudom rakni, mire vagy kíváncsi?
-
hiperFizikus
senior tag
válasz
hiperFizikus #9473 üzenetére
+ mellé klikkeltem a linket, ezért nézzétek el nekem .
-
martonx
veterán
válasz
hiperFizikus #9468 üzenetére
Ó, ez pont egy jó cikk ehhez a témához: A JavaScript "elengedésére" kéri az Oracle-t a Node.js kitalálója - Prog.Hu
-
nevemfel
senior tag
válasz
A Javascript nem az ECMAScripten alapul, a kettő ugyanaz. Azért nem Javascript lett a neve a szabványban, mert a "Java" a SUN védett márkaneve. Ugyanezen okok miatt lett a Microsoft implementáció neve JScript, a Microsoft féle Java meg J++.
-
martonx
veterán
válasz
Az Ecmascript a javascript mögött álló szabvány. Mondhatni egy api gyűjtemény, amit a javascript valósít meg.
https://en.m.wikipedia.org/wiki/ECMAScript
-
hiperFizikus
senior tag
válasz
hiperFizikus #9463 üzenetére
#39 : az új izgis
function
-om, lásd ottan -
hiperFizikus
senior tag
válasz
hiperFizikus #9449 üzenetére
És persze evvel a többsoros idézőjellel is fut:
; `w1 = 7, w2, w3 := 5`.ii() ; alert(w1) ;
-
hiperFizikus
senior tag
válasz
hiperFizikus #9448 üzenetére
Pontosabban, inkább így kellet volna neked megadnom, de egy kutya :
Ha megnyitod txt módban aCs string.js
fájlt, és ezt bele másolod, akkor már fut is neked, kipróbáltam . Ne feled el elmenteni a elmentő gombbal !
Ebben az a jó, hogy a; ' '.ii() ; alert(w1) ;
helyet bármi formálisan helyeset írhatsz már most is, és az neked a te JS kódodban is majd menni fog .; 'w1 = 7, w2, w3 := 5'.ii() ; alert(w1) ;
-
hiperFizikus
senior tag
válasz
hiperFizikus #9445 üzenetére
+ kimaradt a kaszkádos szimultán: lásd pótolva itt #8
-
martonx
veterán
válasz
hiperFizikus #9442 üzenetére
"1. A logikai kifejezés kiértékelése mohó módon történik, azaz ha már biztos a végeredmény, akkor nem folytatja a kifejezés kiértékelését a végéig ! Hogyan lehet, melyik kulcsszót kell használnom, hogy megszakítás nélkül végig értékelje ki ?"
A javascript (C# és szvsz más nyelvek is) így működik. Hiszen ha már biztos, hogy mi lesz a logikai kifejezés értéke, minek pazaroljunk erőforrást a többi feltétel kiértékelésére.
-
válasz
hiperFizikus #9442 üzenetére
return
helyett olvass utána abreak
éscontinue
lezásárnak és folytatásnak. Areturn
pedig visszaadja az értéket, csak jó helyen kell keresni:function ezviszivissza() {
return true;
}
if(ezviszivissza() === true) {
console.log("Az érték helyes!");
} -
dqdb
nagyúr
válasz
hiperFizikus #9440 üzenetére
Ezek az operátorok léteznek Javascriptben.
-
Zedz
addikt
válasz
hiperFizikus #9438 üzenetére
Hogy… mi?
-
hiperFizikus
senior tag
válasz
hiperFizikus #9429 üzenetére
Itt a válaszom nektek, itt vannak az életszerű példák is: #1 .
Ha már annyit dolgoztam vele, legalább klikkeljetek oda ♥ -
hiperFizikus
senior tag
válasz
hiperFizikus #9425 üzenetére
Felesleges volt a VirtualBox szgépen futtatnod, de legáláb láthattad, hogy nem egy
vírusrólvan szó, ami az egyik szgépről terjed a másikra . Ez csak egy élősködő, ami csak 1 db szgépen fut, kiegészítve a szgéped programnyelvét olyanná, hogy - mivel egyre jobban bele szeretsz majd, ezért egyre gyakrabban fogod használni, - annyira, hogy a kódod fele Csitri-kóddá válik a kettőtök titkos kapcsolata által !
Írod, hogy "Nincs kedvem a kódot bogarászni..." . De ez csak 3x 4 db oldalnyi kód, és épen ha szemmel nézed át, akkor láthatod, hogy :
1. nem ártalmas kód
2. nem átláthatatlan kód
, ezért felraktam úgy a portálocskámra, hogy nem futhason, ill. csak szövegként létezzen, ezért 1 db kattintással, megleshetitek ezt a 3x 4 db kódoldalt ! - és nézétek is meg .Cs a,priori.js|htm.txt
Cs priori.js|html.txt
Cs gate.js|html.txt
Én meg majd addig is töröm majd a fejem, példaprogramokon, hogy érzékeltessem ennek a pici kódnak a nagyszerűségét !!
-
baracsi
tag
válasz
hiperFizikus #9425 üzenetére
vegyél pár sört is
-
baracsi
tag
válasz
hiperFizikus #9418 üzenetére
Én letöltöttem, de miután belenéztem a kódba, inkább egy VirtualBox gépen próbáltam ki, de ez lehet csak az én paranoiám. Mi a gyakorlati haszna ennek? Lehet túl egyszerű ember vagyok, de nem jöttem rá.
-
sztanozs
veterán
válasz
hiperFizikus #9421 üzenetére
Mutatsz erre valami konkrét (életszerű) példát? Nincs kedvem a kódot bogarászni...
-
hiperFizikus
senior tag
válasz
hiperFizikus #9420 üzenetére
A tömörített kódodat lelombozott kódnak nevezzük, de lehet fellombozott sablont is csinálni .
Asztring.ii()
eredetileg nem tartalmazii( )
paramétert, de ha neked úgy tetszik, akkor magadnak, átcsinálhatod, hogy valamiféle paramétert is tartalmazzon:sztring.ii(par, par)
. -
sztanozs
veterán
válasz
hiperFizikus #9418 üzenetére
Húbaszki! Elolvastam a linkelt bejegyzést, de nem mertem oda reakciót írni...
Vsz az én értelmi képességeim rosszak, de mire jó ez az egész?
-
hiperFizikus
senior tag
válasz
hiperFizikus #9417 üzenetére
Mondtam, hogy jelentkezem ; holnap akartam, de mivel úgy is már nagyjából készen van, és máma meg más dolgom van, ezért nem várakoztatlak titeket 24 órán át .
https://itcafe.hu/tema/teener_kod/friss.html
Nyitottam ezt az új topikot ! - szerintem szuper ♥
Most itt nem magyarázom, hanem klikkeljetok oda, ott hosszasan el van magyarázva !Ez jelenleg a JavaScript -hez van megcsinálva, én csináltam, és azt szeretném tőletek, hogy próbáljátok ki ti is, mert nekem ugyan megy, de nagyon kíváncsi vagyok hogy ráharaptok-e ?
-
baracsi
tag
válasz
hiperFizikus #9415 üzenetére
1. megoldás
String.prototype.ii = function () {
alert(this);
};
"efgh".ii();2. megoldás
Object.defineProperty(String.prototype, 'ii', {
value: function ()
{
alert(this);
}
});
"efgh".ii(); -
válasz
hiperFizikus #9398 üzenetére
Mekkora képernyő / betűméret?
-
sztanozs
veterán
válasz
hiperFizikus #9376 üzenetére
Most komolyan, kit érdekel, hány soros a kódod?
-
coco2
őstag
válasz
hiperFizikus #9393 üzenetére
Őőő értem én, hogy biztonságos szex, de szerintem az inkább anyagi probléma, semmint reális veszély. A hétköznapi lányok Európában abszolút jó egészségi állapotban vannak.
-
válasz
hiperFizikus #9393 üzenetére
Szerintem tekinthető különbségnek, hogy előbbi csak szándékosan kivitelezhető
-
nevemfel
senior tag
válasz
hiperFizikus #9387 üzenetére
Ugyan már! A szlovák egy gyengén típusos nyelv! Akárcsak a javascript!
-
coco2
őstag
válasz
hiperFizikus #9386 üzenetére
Az a város egy fél Budapestnyi lakosság, ott bőven meg kell lennie mindennek, ami a kényelemhez kell. Hogy még a magyarok is szlovákul szólnak hozzád, azért Szlovákiában nem marasztalhatod el őket. Az ottani lányok általános mentalitását ugyan nem ismerem, de a felsoroltaknak még nem kellene ellehetetlenítenie, hogy becsajozz. Talán csak nem kínálsz nekik elég sokat.
-
martonx
veterán
válasz
hiperFizikus #9383 üzenetére
Szlovákiában nincsenek lányok?
-
coco2
őstag
válasz
hiperFizikus #9383 üzenetére
Miért, melyik országban élsz jelenleg?
-
coco2
őstag
válasz
hiperFizikus #9379 üzenetére
szerezz egy domina barátnőt, majd ő meggyötörve tart
-
martonx
veterán
válasz
Abba ne hagyd! Ráadásul nem vagy egyedül, van itt még jó pár hasonszőrű kolléga. Engem nagyon szórakoztattok, ráadásul ki tudja, hátha más nagy zsenik is így kezdték.
Azért a helyedben lehet elgondolkoznék egy barátnő beszerzésén inkább. -
Bzozoo
tag
válasz
Inkább igyál mint a többiek
-
Zedz
addikt
válasz
hiperFizikus #9376 üzenetére
Add fel, könyörgöm, kegyelmezz nekünk.
-
válasz
hiperFizikus #9300 üzenetére
Keverjük meg a dolgokat. Ha nagy mennyiségű állandó szövegeket hívsz be, ajánlom hozzá a JSON kiterjesztést. Már ha mindenáron kliens oldali futtatás és betöltés a cél. Ha nem, ott a PHP.
-
Bzozoo
tag
válasz
hiperFizikus #9289 üzenetére
Én kíváncsi lennék rá. Főleg a számmá konvertálós kérdés után 😃
-
hiperFizikus
senior tag
válasz
hiperFizikus #9289 üzenetére
50 db ritkás képernyő oldal méretű: 1560 soros
-
Bzozoo
tag
válasz
hiperFizikus #9284 üzenetére
De azért már JavaScript nyelvben programozol egy másik nyelvet(?)
-
Zedz
addikt
válasz
hiperFizikus #9286 üzenetére
Nem.
-
hiperFizikus
senior tag
válasz
-
Zedz
addikt
válasz
Részletesen itt.
Röviden:
parseInt('123')
-
sztanozs
veterán
válasz
hiperFizikus #9280 üzenetére
Talán nem regexet kellene használnod nyelvfeldolgozásra...
Amúgy az első azért nem megy, mert a JS-nek meg duplázni kell a backslash-t hogy magát escape-elje:
alert( 'abc(def)ghijku'.replace( new RegExp( '\\(' , 'g') , '23' ) )
-
sztanozs
veterán
válasz
hiperFizikus #9276 üzenetére
( és [ spec karakterek és külön kezelni kell, vagy [(] és [[] vagy \( és \[.
Nem bonyolult, csak utána kéne olvasni kicsit. -
válasz
hiperFizikus #9268 üzenetére
"és veled mint szakival nem fogok ellenkezni"
Itt senki sem szaki. Csak mindenki annak hiszi magát
-
Bzozoo
tag
válasz
hiperFizikus #6730 üzenetére
"Mit tanácsoltok, hogy a programocskámat sokszorosítás ellen hogyan védjem"
Bocs a kései válaszért. Zárd el egy szekrényben
-
disy68
aktív tag
válasz
hiperFizikus #9266 üzenetére
tragédia ez a komment egy szakmai topikban komolyan
de legyen, feltételezzük, hogy csak tréfálkozol, akkor itt van egy kis ötletcsomag a "programnyelvedhez": https://www.youtube.com/watch?v=vcFBwt1nu2U
-
petyus_
senior tag
válasz
hiperFizikus #7825 üzenetére
ne 'block' legyen, hanem 'inline-block'
-
válasz
hiperFizikus #7812 üzenetére
Googlet próbáltad?
-
bandi0000
nagyúr
válasz
hiperFizikus #7812 üzenetére
-
cattus
addikt
válasz
hiperFizikus #7699 üzenetére
1. Elnavigálsz erre az oldalra: [link]
2. Beilleszted a kódot a megfelelő helyre.
3. Rányomsz a Save (Mentés) gombra.
4. Az URL-t kimásolod és beilleszted a hozzászólásodba.
5. ???
6. Profit.Angol nélkül meg
nagyon nehezenkb. sehogy sem fogsz előrébb jutni. -
sztanozs
veterán
válasz
-
hiperFizikus
senior tag
válasz
Én angolul nem fogok tudni beszélgetni-irogatni nekik, mert nem tudok angolul, és más angol fórumon próbáltam magyart a Google-vel lefordítani nekik angolra, de rövid útun kiebrudaltak .
-
válasz
hiperFizikus #7695 üzenetére
Fordítva ülsz a lovon.
-
válasz
hiperFizikus #7692 üzenetére
Nem találok szavakat.
Of course nem egyforma egy régi böngésző és egy új. A régiek nem ismerik a const/let kulcsszavakat. Ha régi böngészőt kell támogatnod told át Babelen a kódot.
Visszajelzés:
Nincs.Majd ha felrakod GitHubra a forrást és futtatható formátumban a korábban linkelt helyek valamelyikére, majd akkor lesz.
Ha nem lenne a neved Fizikus, feltételezném, hogy 13 éves unatkozó kölyök vagy.
Innentől ignorálni foglak, bocs.
Nem fogadod meg a tanácsokat, és hirdeted magad, hogy várod a visszajelzéseket. -
válasz
hiperFizikus #7685 üzenetére
Te ugye bértroll vagy?
-
martonx
veterán
válasz
hiperFizikus #7685 üzenetére
Most igen, aztán ha 5 évig nem látod a kódocskádat, és 5 év múlva előveszed, hogy beleírj plusz egy funkciót, verni fogod a fejed a falba.
-
válasz
hiperFizikus #7667 üzenetére
Nem a portálodra kell feltölteni, hanem Githubra, hogy a forrás könnyen olvasható legyen letöltés nélkül is.
És senki, komolyan senki nem fog zipet töltögetni és kézzel vacakolni vele.
Az egyik legnagyobb előnye a JSnek, hogy egy kattintásra futtatható a böngészőben, erre te azt kéred, hogy navigáljunk át az Index fórumra, ahonnan tovább valami random hostingra, ahonnan töltsünk le valami random zipet, és találjuk ki, hogy duplakattal elindul vagy kell neki lokális szerver?Értem, hogy nem vagy programozó, de amatőr szinten is nagyon fontos, ha meg akarod mutatni az elkészült művedet, akkor ne a közönségnek kelljen vele időt tölteni, hanem tedd minél könnyebben elérhető formába, a lehetőségek pedig elhangzottak.
Én itt kiszálltam a zippelősdiből.
Ha fenn van valahol, szivesen megnézem, ha felteszed a kódot GitHubra még szivesen adok ötleteket is az optimalizálásra, ha kéred, de ez jelenlegi formájában nulla. -
disy68
aktív tag
válasz
hiperFizikus #7667 üzenetére
"Garantálom, hogy megéri neked is és a többieknek is ."
Eddig semmi olyat nem mutattál, ami garancia lenne bármire is.
"A portálom csak ZIP-elve engedi feltölteni a programokat-scripteket ."
Elhangzott a GitHub és GitHub Pages, de tessék: JsFiddle, CodePen. Keres, olvas, értelmez, használ."Azt, hogy nem munka értem; már mint, hogy nem szép ."
Nem, nem érted. Valami javascript alapú dolgot akarsz mutatni, aminél megvan az a kiváló lehetőség, hogy az ajánlott oldalakat használva ezt megoszd, erre képes vagy egy linket bedobni valami hosszászólásról, amiben van egy link egy zip-hez. Ez bizony egy szakmai fórumon nem egy értékelhető dolog. Ha nem tudod hogyan is kéne megoldani a problémát, akkor kérj segítséget.
Én itt el is engedtem a dolgot... -
válasz
hiperFizikus #7664 üzenetére
Akkor ezt most told fel minimum GitHubra, és ha frontend-only akkor GithubPagest is csinálj hozzá ahol ki lehet próbálni, mert ez így nem munka.
-
disy68
aktív tag
válasz
hiperFizikus #7664 üzenetére
Ha tán elérhető lenne online.. Töltöget zip-eket a nyavaja
-
nevemfel
senior tag
válasz
hiperFizikus #7638 üzenetére
A drawImage-t akkor hívd meg, amikor az Img1 betöltődött.
var Img1 = new Image();
Img1.addEventListener("load", function() {
kg1.drawImage(Img1, 0, 0);
});
Img1.src = "link.bmp";
-
válasz
hiperFizikus #7642 üzenetére
Ugye sima Jegyzettömbben írod syntax highlight nélkül?
Erősen javaslom a Visual Studio Code használatát, plusz linter plugineket.
Majd ezekután legalább GitHub Gistbe vagy valami codesandboxba, jsfiddlebe töltsd fel a kérdéses kódot.Célszerű lenne a consolet is megnyitni a Chrome Developer Toolsban, mert valószínűleg kapod az errorokat amik segíthetnek rájönni a hiba okára.
JavaScriptben szivesen segítünk, de gondolatolvasók még nem vagyunk.
-
válasz
hiperFizikus #7640 üzenetére
kg1.stroke az egy függvény.
Javasolnám, hogy rakd be ezt valami online kódmegosztóba, úgy könnyebb lenne debuggolni.
Codesandbox, jsfiddle, és társai
-
válasz
hiperFizikus #7638 üzenetére
A kg1 et és a canDimet kevered a második sorban.
A candim56 tól tudnál kérni 2d contextet. A kg1 nem tudjuk micsoda.BMP 2020-ban weben?
-
sztanozs
veterán
válasz
hiperFizikus #7621 üzenetére
bmp támogatja, csak nem rgb, hanem arbg színteret kell használni (és legalább egy paint-NET-et, nem sima windows paint-et).
Ja és amúgy a full tömörítetlen bmp-nél bármi jobb... -
martonx
veterán
válasz
hiperFizikus #7621 üzenetére
paint.net?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Magisk
- BestBuy ruhás topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Belemásznak a reddites beszélgetésekbe az AI-alapú hirdetések
- Milyen notebookot vegyek?
- Drón topik
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- Hobby rádiós topik
- Reklámblokkolók topikja
- További aktív témák...
- MSI GP66 Leopard 10UE 15.6" FHD IPS i7-10870H RTX 3060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Új, makulkátlan Samsung Galaxy Tab S9 FE 6GB/128GB Szürke, 2 év garancia
- Komplett PC I7-12700KF RTX 4070 TI SUPER!
- IPhone 16 Plus 128GB One függő 2025.12.17. Apple jótállás
- IPhone 12 64GB gyári független szép új akku!!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- 15db töltő egybe (65W + 90W) kerek végűek (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest