Hirdetés
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Megtalálták az akkumulátortechnológiai Szent Grált? - CES
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
hiperFizikus
senior tag
Üdv.
Van nekem ez :
<br><select id="slc1"><option value="opr*">opr*</option><option value="kif1" selected>kif1</option><option value="kif2" id="slc13">kif2</option><option value="kif3">kif3</option></select><select id="slc2"><option value="érték*">érték*</option><option value="tar00">tar00</option><option value="tar01" selected>tar01</option><option value="tar02">tar02</option></select><select id="slc3"><option value="záje*">záje*</option><option value="( )" selected>( )</option><option value="; °;">; °;</option></select><select id="slc4"><option value="alak*">alak*</option><option value="mini">mini</option><option value="maxi" selected>maxi</option><option value="sp.1">sp.1</option></select>Ha ezt írom JavaScriptben, akkor jól megy :
alert(slc13.value)
, de csúnya .
A kérdésem az, hogy hogyan kellene valahogyan(?) emígy írni:
alert(slc1.izé(3).value)
Kotorásztam a https://www.w3schools.com/js/js_htmldom.asp -ban, de nem találtam !
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Yoga 7 2-in-1 OLED Ryzen 5 8640HS 16GB /512SSD/1év gari
- Dobozos Asus VivoBook S 15 Laptop 15,6" -30% Snapdragon X Elite 32/1TB 3K OLED 120Hz
- Jó állapotú Playstation 2 SLIM SCPH-70005 csomag eladó!
- Emc CX4-4PDAE STORAGE- adattároló - 15X 3TB - Több db van
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1200 4GB W
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 11 64GB fehér / 12 hónap jótállással!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- magyar billentyűzet - 172 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Egyedi ékszerdobozka
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3713, 100% AKKUMULÁTOR
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest