- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- MWC 2026: Óriásakkut tuszkoltak egy szupervékony hajlíthatóba
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Huawei Watch GT Runner 2 – óra a futóra?
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Mire lesz elég a Z Fold8 extra akkumulátora?
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
hiperFizikus
senior tag
alert( 'abc(def)ghijku'.replace( new RegExp( '(' , 'g') , '23' ) )alert( 'abc(def)ghijku'.replace( new RegExp( '(' , 'g') , '§(' ) )alert( 'abc(def)ghijku'.replace( new RegExp( '[' , 'g') , '23' ) )alert( 'abc(def)ghijku'.replace( new RegExp( '[' , 'g') , '§[' ) )
Nem megy, pedig kéne neki ! Már mindent megpróbáltam:
A jobb kezemmel megfogtam a bal fülemet és kinyújtottam a nyelvemet, hideg vizes zsebkendőt tetem a nyakamra, ...stb. és mind hiába, nem megy .
A
new RegExpnem az én érdemem, hanem nagyon régen ti segítettek ki vele . Akkor is volt valami probléma a ( jel miatt, valamit javasoltatok is, de a régi fájljaim rengetegében nem találom, nincs is esélyem megtalálni .
Nagyon kellene az új programnyelvem fordítójához, kérlek titeket segítsetek ki evvel !
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Honor 200 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- szinteÚJ Lenovo ThinkPad L14 Gen5 i7 155U 32GB 1TB FHD+
- 27% - LG UltraGear 27GS95QE-B Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-SYNC / FreeSync BeszámítOK!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest