- OnePlus 15 - van plusz energia
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
hiperFizikus
senior tag
alert( 'abc(def)ghijku'.replace( new RegExp( '(' , 'g') , '23' ) )alert( 'abc(def)ghijku'.replace( new RegExp( '(' , 'g') , '§(' ) )alert( 'abc(def)ghijku'.replace( new RegExp( '[' , 'g') , '23' ) )alert( 'abc(def)ghijku'.replace( new RegExp( '[' , 'g') , '§[' ) )
Nem megy, pedig kéne neki ! Már mindent megpróbáltam:
A jobb kezemmel megfogtam a bal fülemet és kinyújtottam a nyelvemet, hideg vizes zsebkendőt tetem a nyakamra, ...stb. és mind hiába, nem megy .
A
new RegExpnem az én érdemem, hanem nagyon régen ti segítettek ki vele . Akkor is volt valami probléma a ( jel miatt, valamit javasoltatok is, de a régi fájljaim rengetegében nem találom, nincs is esélyem megtalálni .
Nagyon kellene az új programnyelvem fordítójához, kérlek titeket segítsetek ki evvel !
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Elvonult a zimankó, de a hardverek nem mennek sehová
- Érdemes elővenni a Diablo II-t: érdekes újdonságot kap a játék
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Apple MacBook
- Formula-1
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Rendszergazda topic
- További aktív témák...
- 208 - Lenovo LOQ (17IRB8) - Intel Core i7-13700F, RTX 4060 (ELKELT)
- LG 34GX90SA - 34" Ívelt Smart OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Dell PowerEdge R820 4x Xeon 688GB ECC RAM
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Z790 i9 13900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian LI LANCOOL 207 ROG 750W
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest