- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Honor Magic V2 - origami
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- OnePlus Nord 5 - lehűti a kedélyeket
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
disy68
aktív tag
válasz
hiperFizikus #7667 üzenetére
"Garantálom, hogy megéri neked is és a többieknek is ."
Eddig semmi olyat nem mutattál, ami garancia lenne bármire is.
"A portálom csak ZIP-elve engedi feltölteni a programokat-scripteket ."
Elhangzott a GitHub és GitHub Pages, de tessék: JsFiddle, CodePen. Keres, olvas, értelmez, használ."Azt, hogy nem munka értem; már mint, hogy nem szép ."
Nem, nem érted. Valami javascript alapú dolgot akarsz mutatni, aminél megvan az a kiváló lehetőség, hogy az ajánlott oldalakat használva ezt megoszd, erre képes vagy egy linket bedobni valami hosszászólásról, amiben van egy link egy zip-hez. Ez bizony egy szakmai fórumon nem egy értékelhető dolog. Ha nem tudod hogyan is kéne megoldani a problémát, akkor kérj segítséget.
Én itt el is engedtem a dolgot...
Új hozzászólás Aktív témák
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 32GB 512GB 1 év garancia
- Bomba ár! HP 240 G7 - i5-8250U I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i7-3720QM I 16GB I 250GB I Nvidia I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest