Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Nyolc év után a Spotify eljutott a veszteségmentességig
- Kikapcsolható lesz a PWM az iPhone 17 modelleken
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Ilyen lesz a Nothing Ear (3)
- Megjelent a Sony Xperia 10 VII
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zedz
addikt
Húú igen, elfelejtettem megjegyezni, hogy kifejezetten weboldal készítésre gondoltam. Nemrég használtam egy JS-es galéria nézegetőt, megnéztem a kódját és ott is contructor objectet használ az illető.
jQuerynél miért kell azt példányosítani? Pl. nem lenne elég egy object literál függvényeit használni?
(#4691) Sk8erPeter Írni akarok egy olyan eszköztárat, amit a jövőben több oldalnál is fel tudok használni. Mondjuk ha csak validálni akarok egy formot, akkor mondjuk meghívom az app.validator-t, átadom a megfelelő értékeket és végzi a dolgát. És itt merült fel bennem a kérdés, hogy az "egyszerűbb" weboldalaknál miért kellene nekem constructor objektumot írnom? Pedig ahogy elnézem a frameworkök, előre megírt pluginok is ezt preferálják.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 14 Pro Max / 1TB / Space Black / Gyári kártyafüggetlen / eSIM Only (114A)
- iPhone 14 Pro / 256GB / Gold / Gyári kártyafüggetlen / eSIM Only (112A)
- iPhone 14 Pro / 256GB / Silver / Gyári kártyafüggetlen / eSIM Only (118A)
- iPhone 15 Pro / 128GB / Natural Titanium / Gyári kártyafüggetlen / eSIM Only (100A)
- iPhone 15 Pro / 256GB / Natural Titanium / Gyári kártyafüggetlen / eSIM Only (116A)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3370,94% Akkumulátor
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- LG 29WP500-B - 29" IPS LED - 2560x1080 Wide FHD - 75Hz 5ms - AMD FreeSync - HDR10
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- 10 GB-os RTX 3080 OEM
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest