- MIUI / HyperOS topik
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Garmin topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- MWC 2026: Leica telefont gyártott a Xiaomi
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- iPhone topik
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zedz
addikt
Húú igen, elfelejtettem megjegyezni, hogy kifejezetten weboldal készítésre gondoltam. Nemrég használtam egy JS-es galéria nézegetőt, megnéztem a kódját és ott is contructor objectet használ az illető.
jQuerynél miért kell azt példányosítani? Pl. nem lenne elég egy object literál függvényeit használni?
(#4691) Sk8erPeter Írni akarok egy olyan eszköztárat, amit a jövőben több oldalnál is fel tudok használni. Mondjuk ha csak validálni akarok egy formot, akkor mondjuk meghívom az app.validator-t, átadom a megfelelő értékeket és végzi a dolgát. És itt merült fel bennem a kérdés, hogy az "egyszerűbb" weboldalaknál miért kellene nekem constructor objektumot írnom? Pedig ahogy elnézem a frameworkök, előre megírt pluginok is ezt preferálják.

Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Micron 5200 ECO 480GB SSD 100% állapot, enterprise minőség
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB / WD19TBS / WD22TB4
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Patriot Viper 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Apple iPhone 11 Pro Max 64GB Arany / 12 hónap jótállás
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X870 R9 7950X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4090 24GB Be quiet Pure Base 501 LX white
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest