Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Hirdetés
!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
materk
újonc
Köszi szépen, működik, nem is értem, hogy nem akadtam rá erre.
Esetleg tudnál tippet adni, hogy tudnám jobban megvalósítani az elképzelésemet?
Leegyszerűsítve jelenleg vannak felhasználok, akiknek lehetnek versenyezői és a verseny végeredmény alapján kapnak pontokat a felhasználok. Azért gondoltam így, mert azok a versenyzők akikből válogathatnak a felhasználók, az mindenki számára ugyanaz az n db. Gondoltam, ha létrehozok egy listát a verseny entitásban, amibe majd belepakolom a versenyzőket végeredmény alapján, akkor nem hozok létre semmi extra adatot és így elkerülhetem az adatok többszörös tárolását fölöslegesen. -
Dolby
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- iKing.Hu Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus Black Használt, karcmentes 256 GB tárhely 3 hónap garancia!
- iKing.Hu - Motorola Razr 40 Ultra Glacier Blue 8 GB RAM / 256 GB tárhely Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Motorola Razr 50 Ultra Midnight Blue Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra Ultra White Használt, karcmentes állapot, Kamerás csúcsmobil
Üzleti előfizetők hirdetései
- Új Asus F16 TUF WQXGA 165Hz G-Sync i7-14650HX 16mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 5050 8GB Win11 Garancia
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 16GB 512GB 1 év garancia
- IPhone 15 Pro Akku: 88% 12 hó jótállás!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest