Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Apple iPhone XR - amikor az olcsóbb is drága
- Pebble - az átgondolt okosóra
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Indiában Philips okostelefonokat is lehet majd választani
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
lakisoft
üzenetére
az a gondom, hogy eddig javaban csak ablakban / konsolon futó programokat írtam (azt is kb 3-4 éve) és most kell gyorsan átnyargalnom grassfish-es webes mókára

a dokumentációs linket köszönöm ... bár ezen lesz idő mire átrágom magam
, de neki látokplusz abszolút hülye (talán a hét hülye kérdése) kérdés még. nagyon leegyszerűsítve ugye a javanal fordított kódot futtatunk (.jar és .class fájlok) na most ha van egy glashfises projektem amihez nincsennek meg a java források akkor ha jól gondolom szívtam mert ahhoz hogy a kódba bele nyúljak ahhoz nekem a forráshoz is szükségem van. amiből majd én új (jar,class) fájlokat fordítok és a glassfish-be ezeket a fordított kódokat pakolom ki (majd gondolom glassfish újraindítással már az új kód fog futni)...
tehát ahhoz, hogy a meglévő kódon módosítani tudjak ahhoz nekem szükségem van a forrásfájlokra is ha jól gondolom ... Mert akkor azzal nem rendelkezek

Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- 16 GB RTX 4080 SUPER HP OMEN - garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3242
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest