Hirdetés
- Jövő héten indul a Xiaomi kameraforradalma
- Csonkítás áldozata lett a nemzetközi Redmi Note 15 Pro+
- Nem rejtegetik tovább a Redmi Note 15 Pro és 15 Pro 5G globális verzióját sem
- Akciófigyelő: December 24-ig tart az Ulefone karácsonyi leárazása
- Bemutatta a Xiaomi a Redmi Note 15 és Note 15 5G globális változatát
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fél perc csend, majd világra jön egy Magic8 Pro
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Google Pixel topik
- iOS alkalmazások
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
modder
aktív tag
http://docs.oracle.com/javaee/6/firstcup/doc/gcrlo.html
És hát itt a biblia:
http://docs.oracle.com/javaee/6/tutorial/doc/Az, hogy Glassfishben kell fejlesztened gondolom azt jelenti, hogy Java EE alkalmazásokat kell fejlesztened. Itt még felmerül kérdésként, hogy milyen technológiákat használ az általad átvett projekt. Réginek számít a JSP, Servlet, közvetlen JDBC, esetleg Hibernate. Újnak számít (persze már ezek is 3-4+ éves technológiák, de mára váltak igazán kiforrottá) a JSF, EJB, CDI, JPA.
Én azt javaslom, hogy először szedd össze, hogy melyik technológiákat használja a projekt. (Remélhetőleg a kolléga nem egyedül dolgozott rajta, így valaki tud segíteni), szerezz ezekről valami fogalmat, hogy mi mire jó, párosítsd össze a technológiákat a projekt kódjával, hogy lásd élőben is, mikor és hogyan volt használva.
A fönti linkelt bibliában le van írva részletesen, hogy melyik technológiát mikor használjuk.Ez tényleg hosszú folyamat, mert nagyon összetett a Java EE felépítése. Elmélet-gyakorlat oda-vissza, míg az ember teljesen megvilágosodik.
A forráskódot vissza lehet fejteni minden gond nélkül java decompilerrel, ha minden kötél szakad, de az eredeti formázást és kommenteket el fogja veszíteni. Bár nem tudom elképzelni, hogy "a kolléga elment, nekem kell átvenni a helyét, de nincs meg a forráskód", annak valahol meg kell lennie, a kolléga sem bytekódot írt séróból.
Ha már leírtam, pár hozzászólással korábban van egy hosszú kommentem néhány Java EE technológiából, mert valaki kérdezte, ennek most te is veheted kis hasznát

-
TBG
senior tag
Igazából én ebben nem tudok segíteni..már könyv. Amit én a webes fejlesztésről tudok ( és minden szerénytelenség nélkül nagyon sokat már ) azt kb. az elmúlt 6-8 évben folyamatosan szedtem össze.
Szóval, egyetértek az előttem szólóval...a főnökeid szerintem ezt nem gondolták végig. Mert mindent meg lehet tanulni, de nem mind1, hogy mennyi idő alatt.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Januártól igényelhető a kiskorúak tartalomvédelme a mobilszolgáltatóknál
- Horgász topik
- Hővezető paszták
- Linux haladóknak
- Utánajártunk, hogy melyik memória mennyire drágulhat
- LEGO klub
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Diablo IV
- Windows 11
- Sikerült önállóan 1 GHz-re és két magra ugrania Indiának
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG G531GV Gamer notebook - i7 9750H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB WIN11
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- JBL Charge 5
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti OC 8GB Zalman Z1 PLUS ADATA 600W
- Beszámítás! Acer Nitro 5 AN515-58-75F8 Gamer notebook - i7 12700H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest