- Azonnali mobilos kérdések órája
- Fotók, videók mobillal
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Mobil flották
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Érkezik a Samsung Health előfizetés?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
lakisoft #3274 üzenetére
az a gondom, hogy eddig javaban csak ablakban / konsolon futó programokat írtam (azt is kb 3-4 éve) és most kell gyorsan átnyargalnom grassfish-es webes mókára
a dokumentációs linket köszönöm ... bár ezen lesz idő mire átrágom magam
, de neki látok
plusz abszolút hülye (talán a hét hülye kérdése) kérdés még. nagyon leegyszerűsítve ugye a javanal fordított kódot futtatunk (.jar és .class fájlok) na most ha van egy glashfises projektem amihez nincsennek meg a java források akkor ha jól gondolom szívtam mert ahhoz hogy a kódba bele nyúljak ahhoz nekem a forráshoz is szükségem van. amiből majd én új (jar,class) fájlokat fordítok és a glassfish-be ezeket a fordított kódokat pakolom ki (majd gondolom glassfish újraindítással már az új kód fog futni)...
tehát ahhoz, hogy a meglévő kódon módosítani tudjak ahhoz nekem szükségem van a forrásfájlokra is ha jól gondolom ... Mert akkor azzal nem rendelkezek
-
Glassfish alatt leszek kénytelen fejleszteni. Valaki tudna valami jó leírást hozzá, hogy mit hol találok benne illetve, hogy el tudjak indulni?
Javat, mint programozási nyelvet ismerem (bár pár éve nem használtam), de most az új munkám miatt gyorsan bele kéne rázódnom a javaba újra, meg meg kéne ismernem a Glassfish működését
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- MacBook Pro 14" M1 MAX - 32GB / 1TB (2021) - Cseh billentyűzet - 224 ciklus / 88% - 1 év garancia
- Új - Macbook Pro 13" M1 - 2020, 16GB RAM, 1 TERA, touchbar - Apple garancia (106)
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás, 16/512GB, touchbar - garancia (56)
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás, 512GB, touchbar - garancia (63)
- BenQ LW650 3D Lézer WIFI DLP Projektor -4000 ANSI Lumen - 20E óra élettartam - USB-C - WXGA 1280x800
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer szék noblechairs LEGEND TX Szövet Antracit
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest