Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Úton a Vivo V40 Android 16-os frissítése
- Google Pixel topik
- Meglepően lassú az iOS 26 terjedése
- Megtalálták az akkumulátortechnológiai Szent Grált? - CES
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacces
őstag
Igen-igen, az MVC arhcitecktúra, ezt így összemostam,
De köszönöm a DAL és a BLL réteg leírását! Esetleg erre van példa linked?Igen, és tervezési mintákra(design patternek) te melyiket javasolod? Példákkal.
2 dolog lenne,
Az egyik, nem más lenne, hogy folyamatosan kérdések lennének kiírva, Csak annyit, hogy 2-3 témára koncentrálodnának a kérdések (bár lehet ehhez felesleges)A másik, hogy diagramokkat jelenítenék meg. Lenne id, címe, stb. És egy dinamikusan adattag is lenne, az pedig az oszlopok (ez egy List lenne például, vagy egy 2 dimmenziós tömb), az egyik ilyen diagram objektumnak az oszloplistája, 4 oszlopot tartalmazna (értéket), a másik meg például 8-at.
De ezek folyamatosan is változnának, vagyis az oszlopokhoz tartozó érték (adatbázisból jönnének az értékek)
És egy ilyen 2 dimmenziós tömböt érdemes-e mással kiváltani? Például egy List, Treemap?
Mapekre gondoltam, mert lenne kulcs, és hozzátartozó érték. Csak ahogy írtam a mappek mérete mindig más-más lenne, mert diagram objektumonként változik (a válaszadási lehetőségek kiértékelése)Esetleg felhasználók kezeléséhez? Én mondjuk itt az abstract factoryra gondoltam, lenne az egyszerű user, moderátor és admin.
Elméletben tanultam a tervezési mintákról, csak szeretném gyakorlatban is alkalmazni.

Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Keresek egy topikot, de nem találom!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi haladó szinten
- Arc Raiders
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- World of Tanks - OFF topic
- Steam topic
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Asus GL553VD FY010T - Intel i7-7700, 16GB RAM, GTX1050 4GB, Samsung 970 NVME 250GB
- Logitech G SAITEK Farm Sim Controller
- Eladó Google Pixel 7pro 8/128. OLVASS
- Dell Precision 3591 FHD Touch / Ultra 7 155H 16C / 16-32G / 512G G4 / RTX Ada / AI IR FPR
- EVGA RTX 3070 FTW3 Ultra 8GB / Csavarmatricás! / Beszámítás OK!
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- Dell Latitude 3510 15,6", i5 10210U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 EVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest