Hirdetés
- Google Pixel topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- MIUI / HyperOS topik
- Fotók, videók mobillal
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen robotporszívót vegyek karácsonyra? (2025)
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacces
őstag
Igen-igen, az MVC arhcitecktúra, ezt így összemostam,
De köszönöm a DAL és a BLL réteg leírását! Esetleg erre van példa linked?Igen, és tervezési mintákra(design patternek) te melyiket javasolod? Példákkal.
2 dolog lenne,
Az egyik, nem más lenne, hogy folyamatosan kérdések lennének kiírva, Csak annyit, hogy 2-3 témára koncentrálodnának a kérdések (bár lehet ehhez felesleges)A másik, hogy diagramokkat jelenítenék meg. Lenne id, címe, stb. És egy dinamikusan adattag is lenne, az pedig az oszlopok (ez egy List lenne például, vagy egy 2 dimmenziós tömb), az egyik ilyen diagram objektumnak az oszloplistája, 4 oszlopot tartalmazna (értéket), a másik meg például 8-at.
De ezek folyamatosan is változnának, vagyis az oszlopokhoz tartozó érték (adatbázisból jönnének az értékek)
És egy ilyen 2 dimmenziós tömböt érdemes-e mással kiváltani? Például egy List, Treemap?
Mapekre gondoltam, mert lenne kulcs, és hozzátartozó érték. Csak ahogy írtam a mappek mérete mindig más-más lenne, mert diagram objektumonként változik (a válaszadási lehetőségek kiértékelése)Esetleg felhasználók kezeléséhez? Én mondjuk itt az abstract factoryra gondoltam, lenne az egyszerű user, moderátor és admin.
Elméletben tanultam a tervezési mintákról, csak szeretném gyakorlatban is alkalmazni.

Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Hisense LCD és LED TV-k
- Mit vegyek a nagyszülőknek karácsonyra? 🎁 6 hasznos ötlet
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Suzuki topik
- Robotporszívók
- Automata kávégépek
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Google Pixel topik
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- További aktív témák...
- E14 Gen5 14" FHD+ IPS Ryzen 5 7530U 16GB 256GB magyar bill ujjlolv IR kam gar
- Olvass!! Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / 32GB DDR3 / ROG GTX 1070Ti 8GB / 512GB SSD
- Jó állapot!! Dell Latitude 7410 i5-10310U 16GB 256GB SSD Magyar v.bill
- Dell Precision 7760 Tervező Vágó Laptop -70% 17,3" i7-11850H 32/512GB NVIDIA A3000 6GB FHD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100 % Akksi, MS4047
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest