Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Livius

őstag

válasz concret_hp #14386 üzenetére

És mellette bezártak ugyan így két épületet, semmivel sincs pluszban szerintem infrastrukturális kapacitásban most a BME mint régen volt. Ott egy full üres épület, a Kármán koli mellett, beférne vagy 200 kolis még oda tuti, ha átalakítanák rendesen, de hát Konika meg Suzuki reklámplakátra többet ér nekik. Nah meg a Z épület, ami kb 10 évig be volt zárva, és most nagy nehezen bérbeadtak pár emeletet a művészeti egyetemnek. Persze ők se fogják csökkenteni a programozó hiányt, de megérte mert a pénzt csengetik.

A környékemen ahol lakok, Gazdagrét és Örmező környéke, pont mostanában tűnt fel, hogy a 4-es metró végállomásnál van/volt egy középiskola, ami full lelakottnak néz ki már. Ma rágoogliztam, beszántották az iskolát 3 éve és elköltöztették a Kármán koli mögötti utcába egy másik helyére, grat hozzá az illetékeseknek. Volt egy nagy kollégiuma is, full üres az egész, szépen lehet látni kívülről. Már csak a kolesz nagy fala ami az M1-es autópálya felé néz a mercédes reklámra van tartva, mert az fontos, az ide tévedt nyugati embernek, amikor belép Budapestre. Szóval ez az általános trend ebben az országban, minden ingatlantól szabadulni kell a közintézményeknek, hogy dőljön a lóvé, közben meg megy a rinya, hogy kevés az óvoda, bölcsöde, valahol akár még a sima iskolai is Bp-én, és hát az egyetemi kolis helyekről már nem is beszélve, ami óriási segítség lenne a hallgatóknak, ahhoz hogy úgy tudjanak tanulni, ahogy a Tevesz bácsi azt megálmodta.

Új hozzászólás Aktív témák