- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Magisk
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
Új hozzászólás Aktív témák
-
B.F.G.
senior tag
Amikor 80 C°-os a VGA akkor benne van az aksi vagy nem?
Mert mos nekem hűtőpaddal is eléggé melekszik
hűtőpad nélkül akár a 95 C°-ot is elérheti
sőt le id áll.
Eddig a Halo2 a HL episode2 és a Preyt nyomtatm végig 1 régi driverrel ami nem hajtott ameg annyira a vga-t és ezért nem állt le de ha újjabb driverrel toltam akkor hűtőpad nélkül kifagyott sajnos. Akkor ez lehet, hogy egyedi hiba
csak nálam van ilyen.
-
B.F.G.
senior tag
Hali
Olvastam az asdw problémádról, hogy nagyon benyomodik a laposodon a billentyűzet. Nos nekem is szintén ugynaolyan Compal Notid van IFL90 és nekem is volt ilyen problémám, mígnem beszereltettem utólag a Bluetooth-ot és akkor a csávó betett 1 plusz csavart a bilentyűzet alá, mert ahhoz, hogy betudja tenni BT le kellet szerelni azt és a plusz csavar beszerlése után sokkal jobb lett a billentyűzet már nem esik be annyira, ez a csavar gyárilag nincs benne.
Remélem tudtam segíteni.
Meg Még 1 kérdés neked hűtőpad nélkül is futnak a játékok, minden gond nélkül és hány fokos a vga-ad Pl Jericho játék alatt.
Előre is kösz a segítséget.
-
fwgoze
aktív tag
Értem...(wd)
Sajnos rossz hírt kell közölnöm, mivel a turbo memory is ide tartozik...így, ha 4 gigát raksz be, akkor abból csak 2.5-öt fog látni
(legalábbis szerintem...)
Viszont tényleg érdemesebb dual channelbe berakni 2*2 gigát...a nagy asztalikba is úgy raknak 3 gigát, hogy 2*1 gig, és 2*512 mega! Mert így többet lehet kihozni belőlük!
Szóval vagy veszel +3 giga ramot és beéred 2.5 giga rammal...vagy veszel ugyanennyi ramot, és használsz 64-bites vitát/xp-t...vagy veszel +1 giga ramot, vagy veszel +2 gigaramot, és abból elvesztesz 0.5-öt!
Szerintem az első lenne legjobb megoldás, mivel úgysem fog földhözvágni a ramok ára, mivel nincsenek éppen a plafonon...aztán az oprendszerváltással meg még ráérsz...úgysem használod még ki a 4 gigát...ha meg majd kell mind a 4 giga, akkor váltasz oprendszert...szerintem! -
fwgoze
aktív tag
szerintem azzal a ram-bővítéssel megoldódna...de én is szoktam tévedni
...majd meglátjuk!
160-as 5400-as hdd az jó...viszonylag gyors, mert mint írtam eléri a kisebb, értsd 100 gb alatti 7200-asok szintjét...szal azzal sincs gond...de ha már itt tartunk; mi az a "WD"?A 4 gb rammal az a gond, hogy vagy használsz mellé 64 bites oprendszert, vagy tök fölöslegesen vettél egy gigát, amit a rendszer nem lát, és így nem is tud lekezelni...(Erről bővebben itt.)
-
fwgoze
aktív tag
Köszi az infót (hsz-ek)...
Akkor viszont az egy giga lesz a ludas!!!
Mert minden más azért elég erős abban a compalban...de akkor jól emlékeztem, hogy neked még 1 gb-tal adták...már csak az a kérdés, hogy milyen hdd van benne?! Az ok, hogy 5400-as, de mekkora méretű? Azt olvastam, hogy a 160 gb fölötti 5400-asok már elérik a kisebb 7200-asok szintjét...szóval, ha ennél kisebb a hdd-d, akkor azt is érdemes lenne cserélni...(de nem tom mekkora...csak egy tipp)Azt is olvastam, hogy azért a vista el tudja érni az xp szintjét, ha megfelelő vas van alatta...és sztem 2 gb rammal a tiéd már megfelelő vasnak fog számítani...így sztem fölösleges a csere...de legalábbis sztem várj a cserével a következő 1 gb ram érkezéséig...és ha akkor is lassú, akkor cseréld le xp-re!
-
fwgoze
aktív tag
azért gondolkodom az integrálton, mert azzal a gép hűvösebb, halkabb, hosszab az akuideje, és 2d-s alkalmazásokhoz, mint pl. a vista aero felülete, teljes mértékben elegendő!(legalább is szerintem, de cáfolj meg, ha te másként tudod
)
amúgy nem...a túl-partra járok:a Közgázra
-
fwgoze
aktív tag
a FuSi-ból a Lifebook széria, amit említettem, egyáltalán nem elkerülendő...a világ legjobb notijai ugyanis...tényleg kérdezz meg bárkit...pont hogy a másik véglet, mint amit a FuSi az amilo szériával képvisel...
Tudom, hogy az xps drága...éppen ezért keresek helyette mást, vagy azt, de olcsóbban...eddig legolcsóbban 280-ért láttam (az még mindig sok...), de olyan 250-ért már szerintem megvenném, pláne 3 garival, mivel dell a kicsike
Majd lemegyek a saturnba, úgyis a Moszkva téren lakom(de majd csak a vizsgák után..) ,és megnézem a kicsi notikat, de sajnos az asus-ok is eléggé arany árban vannak, viszont meg kell hagyni, nagyon jól néznek ki
Egyébként eddig én is így gondolkodtam, mint te...vagyis azt néztem mi van benne, és hogy a teljesítmény megéri-e azt a pénzt amit kiadok rá...De nemrég rájöttem, hogy ha nem játszani akarok rajta (azt majd a vad asztalimon fogom...), akkor már több év távlatban kell gondolkodni, meg hordozhatóságban, és minőségben...vagyis olyan gépet kell venni, ami évekig tartó használat mellett is megfelel majd nekem...és ennek bizony ára van!
Ha így végig gondolod, akkor szerintem rájössz, hogy talán mégis megéri az a dell...
Persze lehet, hogy ellent fogsz nekem mondani, egy héttel ezelőtt én is ellent mondtam volna magamnak...de hogy is mondjam..."megvilágosodtam"
-
fwgoze
aktív tag
Nem...
Csak a garancia miatt kérdeztem...végülis, ha nincs garancia, de jó áron beszámítják majd a notit...akkor talán még jobban is lehet járni vele...
Majd megkérdezem a bolttól, aztán majd írok...végülis nem is rossz ötlet, csak kiváncsi lennék mit csinálnak a visszavásárolt gépekkel... -
fwgoze
aktív tag
én is gondoltam rá, de ahhoz oda kell menni...sokat kell körbenézni...sokkal komplikáltabb! Másrészt a legnagyobb gond vele a garancia...Aztán ott van még az oprendszer (feltéve, hogy ott adnak hozzá) csere...aztán a billentyűzet cseréje!
Szóval szerintem összeségében nem éri meg...
Te máshogy gondolod? -
fwgoze
aktív tag
Akkor szerintem minden kérdést tisztáztunk..
majd január végén megyek, megnézem, és talán megveszem...köszönöm a segítségeteket, így jóval felkészültebben fogok odamenni
azért ha még valami eszembe jut...nem restellek majd írni
De ha mégsem, akkor majd ha megvettem írok...vagy tapasztalat, vagy segítségkérés végett(félek, hogy az utóbbi valószínűbb)
Addig is Kellemes Ünnepeket, és még egyszer köszönöm a segítséget! -
fwgoze
aktív tag
Köszi a linkeket...kicsit utána néztem!
Amit találtam:
1. Nincsenek média-gombok ("volume up", "volume down"...csak "mute" van)...ez azért elég idegesítő lehet...vagy ti már megszoktátok?
2. Nincs dvi-kimenet...ez azért legalább annyira szomorú, mint amennyire érthetlen!!!
3. Sokaknak túlságosan rugalmas a billentyűzet...értsd: behajlik!
4. Gyakori a pixelhiba..
5. Hangos dvd-író/olvasó..
6. "Benyomható" burkolat..Kérlek szóljatok ha kihagytam valamit!
Az utlsó 4 pontra fogok figyelni vásárláskor...ha van még valami, kérlek írjtok meg!Előre is köszönöm!
-
Green
csendes tag
-
fwgoze
aktív tag
ja és még valami...
lehet, hogy hülye kérdés, de az aksi melletti kivezetőnyílásnál (amiről írtad, hogy ontja magából a meleget...) nem tud megolvadni, vagy neked nem olvadt meg a műanyag borítás???(mondom...lehet, hogy totál baromságot kérdezek..de gondoltam azért egy kérdést megér)És amikor kicsit jobban elkezded használni a gépet (mondjuk elindítasz egy játékot...) és a gép elkezd melegedni...akkor egyszercsak a ventillátor felpörög???Ilyenkor milyen hangos???Vagy egyfolytában ugyanolyan erővel hűt...ha igen, akkor így mennyire hangos??
Bocsi a sok kérdésért...csak igyekszem a lehető legjobban körbejárni a témát, mielőtt elszánom magam...(meg amúgy is első notim lesz...)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 6 GB VGA,32-64GB RAM/1TB SSD
- Bivaly MAGYAR Lenovo P1 gen2 (Core I7 32 Gb 1Tb 15" 4K 4Gb Nvidia) Laptopom eladó!!!
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest