- Prohardver app (nem hivatalos)
- Magisk
- Samsung topic
- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
Új hozzászólás Aktív témák
-
gerii
addikt
köszi a tippet. lehet hogy megcsináltatom
játékokat simán tudok futtatni minden egyéb segédeszköz nélkül is, VGA hőmérséklet kb 80 fok lehet emlékeim szerint, nem szoktam mérni csak egyszer láttam. bár lehet a proci volt ennyi. a lényeg hogy a gép bal felén épp hogy egy kicsit magasabb a finom melegnél a billentyűzet, szóval a kezem bírja még épp. átlag használatnál, vista használat alatt meg alig langyos.
elég jó a hűtése a gépnek szerintem, mert a TAB billentyű mellől szívja a levegőt és hátul elég jó a hűtőrácsa is. szóval nem lehet rá panaszom, ölben is lehet vele vígan tevékenykedni, és a venti sem hangos, legalábbis az enyémnél.
UT3-azni szoktam meg a Crysis-t is végigtoltam vele, de simán bírja őket hűtőpad nélkül is.
a legjobb hogy az 1GB-os RAm modulom mellé vettem ugyanolyan márkájú 2GB-osat és dual channelben működnek, amin nagyon meglepődtem először. mostmár gyors a Vista is, és a játékokat sem tölti addig -
gerii
addikt
hát szerintem nem lehet
csinálni kell egy gagyi emil címet direkt az ilyenekre -
-
gerii
addikt
WD= Western Digital
az egyik legjobb winyógyártó cég(szerintem)köszi a linket, mostmár értem miért nem 4GB-ot lát
mondjuk Vista alatt a TurboMemory nemtudom hogy minek számíthat, remélem nem a 4GB-ba számítja bele azt is
azért akarok 2x2Gb-ot mert akkor párba lennének, mert a mostani 1GB mellé egy 2GB-osat betenni nem tudom milyen lenne -
gerii
addikt
hát remélem hogy az a baja, mert már unom hogy 4-5 percig nem lehet használni amikor bekapcsolom...
160-as Samsung van benne, 5400-as
ha lejárt a gari akkor teszek bele egy WD-t
xp-re nem váltok vissza, max egy két árnyékot meg ilyen lóxart kiszedek az asztali beállításokból.
mondjuk lehet 4gb RAM lesz benne, még nem tom. -
gerii
addikt
-
gerii
addikt
akkor a FuSi-t rosszul tudtam
ha nem is játszol rajta akkor is elkél a dedikált videókari, Vista alatt meg majdhogynem kötelező
szóval azért ne a legalapabbat vedd netezésre se szerintem, az a 20-30 ezer már lehet hogy megéri a videókariért meg a jobb prociért.
amúgy ha lenne egy nagy asztali gépem, és egy kis notit kéne vennem mellé akkor én is 1330-ast vennék, hiszen tényleg ott lenne az otthoni atomerőmű, de nem a legalapabbat, azt soha nem vennék, mert ha egyszer leteszek 3 kilót egy gépért akkor már inkább hozzácsapok 30-at és lesz egy eggyel jobb ami tovább kihúzza.csak nem BME-s vagy hogy a Moszkván laksz?
-
gerii
addikt
hát én xps1330-ast tuti nem vennék, mert piszok sokba kerül, és tényleg semmi nincs benne annyi pénzért. annyiért már Compalt kapsz
a FuSi-t meg nagyban kerüld el szerintem, ha még mindíg olyan szar mint amilyen ősszel volt akkor az lenne az utolsó amit vennék.
a Mammutban lévő Saturnban van egy csomó ilyen kis 12-13 colos gép kirakva, asszem az Asusnak volt valami pofás kis gépe.
elég sokba kerül minden 13-as gép, de ha van pénzed akkor inkább az xps, mert az megbízható legalább, viszont az tény hogy annyit nem ér. -
gerii
addikt
hát én rendelni akartam németből elég jó áron egy fullos gépet kb 340-ért, de akkoriban még hiánycikk volt a 1520-as.
a Dellre 3 év világgarancia van tudtommal
oprendszer megoldható
a billentyűzet cserével is olcsóbbal kijön mintha itt vennéd meg. minimum 50 ezer a különbség. -
gerii
addikt
a mélynyomós noti az az Acer 5920, de nem nagy szám
MM-ben a többi noti márkára gondoltam, összehasonlításképp.
épp mos van egy olyan akciójuk hogy 2GB-al adják a cuccot.
szerintem nem fog csökkenni az áruk, mert nincs miért csökkenteniük, max ha megjelenik valami újabb modell. -
gerii
addikt
tudom hogy marad sztereó, de a látszat megmarad
a wow az gyakorlatilag egy program, vagy equalizer, de fölösleges, mert a hangkártya eq-ja is jó
a videó része meg pár előre beállított képmód közül állít be egyet: film-szépia-fényes-stb.
én nem használom őket, mert semmi értelmük, mondhatni parasztvakítás -
gerii
addikt
az a 2 gomb az az lenne hogy az egyik asszem egy USB porton át tud leadni magyobb feszültséget, pl külső winyónak, telót tölteni stb
a másik gomb az az akksi töltő gomb, ami azt csinálná hogy ha feltepíted a progiját akkor be lehet állítani hogy ha megnyomod akkor 50/65/80%-ig töltse fel az akksit, és azon a szinten tartsa, így elvileg kevesebb idő alatt megy szarrá az akksi.a notimat szeptember közepén vettem, az első két hetet jól megszenvedtem vele, 3 fajta Vista(32bites angol, magyar; 64 bites angol) volt feltéve rá, mert azt hittem hogy szar az oprendszer, de mint kiderült a turbomemory drivere volt a ludas.
arra kell figyelni hogy a drivereket ugyanabban a sorrendben kell telepíteni mint ahogy le van írva.
más gondom azóta nem volt vele, csak ez a turbomemory a hibás még, meg a billentyűzet, az akksi töltő progi, meg az infra, de az szerintem csak a tv tunerhez van.5.1-es kimenet nincs rajta, de attól még ha veszel hozzá olyan kábelt aminek a másik vége az a piros-fehér dugaszok akkor rá lehet kötni házimozira.
a wow-ot meg már fel se tettem mert nekem nem csinál semmit, meg fölösleges is -
gerii
addikt
direkt média gombok nincsenek rajta, csak ha az Fn gombot megnyomod plusz mellé az F1-12 gombok valamelyikét.
DVI kimenetet tehettek volna rá, de mondjuk nekem nincs rá szükségem mert nincs DVI-os cuccom még amire rá tudnám kötni
a billentyűzetet ott helyben ki kell próbálni
pixelhibát nem látok az enyémen, de úgyis cserélik 3 napon belül a gépet akármi is van vele
a DVD-író tényleg hangos tud lenni
a burkolat meg nem olyan vészes, menj be a boltba hogy ki szeretnéd próbálni, én is azt csináltam először, aztán menj el a MM-be vagy a Saturnba, ott is tapizd végig a gépeket.
másra nemhinném hogy kéne figyelni, meg úgyis van 3 napod hogy kicseréltesd. így lehetőleg ne csütörtök/pénteki napon vedd meg
-
gerii
addikt
infra biztosan van benne, az eszközkezelőben is látni, de szerintem csak a tv tunerhez adott távirányítóval lehet életre kelteni
viszont nekem az akksi töltő progi nem akar működni, minden bekapcsoláskor kiírja hogy hiba történt az alkalmazásban.
meg azt nem tudom még hogy az USB-s töltő gomb, ami a gép bal oldalán van hogy működik, mert semmi nem történik ha megnyomom -
gerii
addikt
nem tud megolvadni, mert elég masszív műanyagból van. kb 2-3mm vastag rács az egész, szóval esélytelen hogy megolvadjon.
a ventillátor aszerint pörög hogy a proci, videókártya mennyire dolgozik. például ha egy cikket olvasok és van benne egy flashvideó, mint a (youtube-on) és lejátszom akkor egy kicsit felpörög a venti, merthogy a videókártya akkor dolgozik egy kicsit.
asztali gépekhez képest hangtalan, főleg amikor megvettem nem is hallottam a ventit, mert olyan halk egy asztalihoz képest még játékok alatt is.
van hogy kikapcsolja a ventit, ha épp nem csinál semmit a gép, olyankor egy decibel hangja nincs.
ami igazán hangos az a DVD író, mert a lemezeket is nagyon hangosan olvassa.kampók nincsenek, a burkolatot a csuklótámasznál lehet nyomkodni, de nem vészes. nem függ a melegtől, ez a műanyagház miatt van.
-
gerii
addikt
sajna már alapból ilyen volt. pedig mielött megvettem direkt utánaolvastam hogy ez a szokása pár darabnak, még videót is láttam róla, így direkt megnéztem a boltban is hogy nincs-e ilyen baja. ott valószínűleg a nagy felhajtás miatt nem vettem észre vagy nemtudom.
a review-t nem tudom pontosan mikor írom meg, talán még a héten vagy januárban. igazából soha nem írtam még ilyet izét, úgyhogy utánanézek még mit illene beletennem. superpí, hdd olvasási sebesség meg a többi baromság
csak félek nagyon eltolódna pár hazai bolt szidásába, hogy mért olyan drága itthon a Dell noti.../azt vettem volna eredetileg, nem kis adatmennyiséget olvastam utána cirka 3-4 hónap alatt/ aztán meg 1 hétvége alatt döntöttem a Compal mellett... -
gerii
addikt
huhh, hát ugye 9 cellás akksi van benne, csak word-özni több mint 3 órát, ha wifin netezel teljes fényerőn akkor kb 2-3 óra, levéve a fényerőt mindíg ad 30 percet
játékkal meg másfél-két óra
szerintem elég jól bírja, 3-4%-nál hibernálja magát, szóval ha otthagyod sem kapcsol ki a gép, nem veszítesz adatokat. -
gerii
addikt
én 32-es vistán tolom, nem a leggyorsabb, de ez van.
majd januárban veszek bele 1GB RAMot a meglévő mellé. vagy egy 2GB-osat, csak az nemtom mennyi bele.
arra azért kíváncsi lennék hogy milyen minőségi cuccot rakhatnak bele. szerintem a legolcsóbb nem gagyit, aztán kész.tényleg a Tiedben van Turbo memory?
az enyémbe tetettem egy 1GB-osat, de ha felteszem a progit amivel le kell okézni hogy működjön akkor elszáll a gép. nem rögtön hanem ha csak úgy csinálok valamit rajta és mondjuk megnyitok egy fájlt akkor a winyó LED-je folyamatosan ég több percig, és használhatatlan a win közben, olyan mintha lefagyott volna de nem, csak nem tud semmit megnyitni. aztán ha nyomok valami escape, win gombot akkor vagy helyrejön vagy kékhalál!!! vista alatt csináltam egy nap vagy 10 kékhalált. xp-n nem láttam az 5-6 év alatt összesen annyit mint aznap
azóta nem tettem fel a progiját. remélem a boltba tudnak valamit csinálni vele ha viszem bővíteni a ramot. -
gerii
addikt
írtam a játékok teljesítménye topicba pár tapasztalatot!
tényleg jó a gép, az olcsó hústól én is tartottam, de nem nagyon jelentkezett. a kijelző hibátlan, gyönyörű, full HD-s filmeket nézni iszonyat jó rajta.a einyó nekem csak bekapcs utáni 5 percben dolgozik, de akkor nagyon, NOd32-m van, lehet az akasztja ki. ez az egy az idegesítő, de ez nagyon. a hűtése iszonyat jó a gépnek mint írtam a másik topicban is
-
gerii
addikt
hali!
én is IFL90 tulaj vagyok, és igen valamiért a bolt DL90 néven árulja. nemtom miért. de nézd majd meg a dobozán is IFL90 van
van hozzá a netem xp-s driver is.
nézd meg a notebookreview.com Compal fórumát, ott mindent megtalálsz. én is onnan szednem össze a driverek címét, biost, stb-t.
a videókari driverjét meg a laptopvideo2go -ról szedd le a módosított INF fájllal. és elég sokáig sz.rakodtam a telepítgetésekkel.
ha tettetnél bele Turbo memoryt akkor vigyázz mert nekem vista alatt állandóan bekavar a driverje, mert néha felpörgeti a winyót és ilyenkor kékhalállal szokott végződni az eset. erre nem árt figyelni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új Lenovo Ideapad - 15,6 FHD, DDR5 RAM, 4 órás akksi
- Apple Macbook Pro 14" / M4 Pro / 24GB / 512GB / Asztrofekete
- HP Probook 450 G5 - 15", i5-8250U, 8GB RAM, 128GB SSD
- Elegáns és Erős: MSI Prestige 15 Creator/Gamer Laptop makulátlan állapotban.
- GPD Win Max 2 brutális handheld gaming pc makulátlan állapotban dobozával.
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- Quadro FX 570 eladó
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged