- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Mobil flották
- iPhone topik
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Külföldi SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Green
csendes tag
en nemertem a problemat. Vistat akarsz? akkor vegy 4gb-t
mivel a 32 bites Windows Vista -ban joeselyel meglesz mind.
Amugy en meg mindig megvok elegedve a compalommal. a billentyu mindig stabil benyomni a burkolatot nemlehet, cod-ot azota is 1680x1050-ben nyomom, melegedesre, zajra sincs panaszom.
-
gerii
addikt
WD= Western Digital
az egyik legjobb winyógyártó cég(szerintem)köszi a linket, mostmár értem miért nem 4GB-ot lát
mondjuk Vista alatt a TurboMemory nemtudom hogy minek számíthat, remélem nem a 4GB-ba számítja bele azt is
azért akarok 2x2Gb-ot mert akkor párba lennének, mert a mostani 1GB mellé egy 2GB-osat betenni nem tudom milyen lenne -
gerii
addikt
hát remélem hogy az a baja, mert már unom hogy 4-5 percig nem lehet használni amikor bekapcsolom...
160-as Samsung van benne, 5400-as
ha lejárt a gari akkor teszek bele egy WD-t
xp-re nem váltok vissza, max egy két árnyékot meg ilyen lóxart kiszedek az asztali beállításokból.
mondjuk lehet 4gb RAM lesz benne, még nem tom. -
gerii
addikt
-
gerii
addikt
hát én xps1330-ast tuti nem vennék, mert piszok sokba kerül, és tényleg semmi nincs benne annyi pénzért. annyiért már Compalt kapsz
a FuSi-t meg nagyban kerüld el szerintem, ha még mindíg olyan szar mint amilyen ősszel volt akkor az lenne az utolsó amit vennék.
a Mammutban lévő Saturnban van egy csomó ilyen kis 12-13 colos gép kirakva, asszem az Asusnak volt valami pofás kis gépe.
elég sokba kerül minden 13-as gép, de ha van pénzed akkor inkább az xps, mert az megbízható legalább, viszont az tény hogy annyit nem ér. -
gerii
addikt
hát én rendelni akartam németből elég jó áron egy fullos gépet kb 340-ért, de akkoriban még hiánycikk volt a 1520-as.
a Dellre 3 év világgarancia van tudtommal
oprendszer megoldható
a billentyűzet cserével is olcsóbbal kijön mintha itt vennéd meg. minimum 50 ezer a különbség. -
gerii
addikt
tudom hogy marad sztereó, de a látszat megmarad
a wow az gyakorlatilag egy program, vagy equalizer, de fölösleges, mert a hangkártya eq-ja is jó
a videó része meg pár előre beállított képmód közül állít be egyet: film-szépia-fényes-stb.
én nem használom őket, mert semmi értelmük, mondhatni parasztvakítás -
gerii
addikt
nem tud megolvadni, mert elég masszív műanyagból van. kb 2-3mm vastag rács az egész, szóval esélytelen hogy megolvadjon.
a ventillátor aszerint pörög hogy a proci, videókártya mennyire dolgozik. például ha egy cikket olvasok és van benne egy flashvideó, mint a (youtube-on) és lejátszom akkor egy kicsit felpörög a venti, merthogy a videókártya akkor dolgozik egy kicsit.
asztali gépekhez képest hangtalan, főleg amikor megvettem nem is hallottam a ventit, mert olyan halk egy asztalihoz képest még játékok alatt is.
van hogy kikapcsolja a ventit, ha épp nem csinál semmit a gép, olyankor egy decibel hangja nincs.
ami igazán hangos az a DVD író, mert a lemezeket is nagyon hangosan olvassa.kampók nincsenek, a burkolatot a csuklótámasznál lehet nyomkodni, de nem vészes. nem függ a melegtől, ez a műanyagház miatt van.
-
fwgoze
aktív tag
ja és tényeg nincs semmi kampó ami rögzítené a fedlapot a géphez ha lecsukod??ez tök jól hangzik...!
viszont az már kevésbé, hogy "a burkolatot helyenként be tudod nyomni"...ez pontosan mit jelent???Hol? Mikor (ha felmelegszik???)?
Van még ezeken kívül valami negatívuma, amire érdemes odafigyelni??? -
gerii
addikt
sajna már alapból ilyen volt. pedig mielött megvettem direkt utánaolvastam hogy ez a szokása pár darabnak, még videót is láttam róla, így direkt megnéztem a boltban is hogy nincs-e ilyen baja. ott valószínűleg a nagy felhajtás miatt nem vettem észre vagy nemtudom.
a review-t nem tudom pontosan mikor írom meg, talán még a héten vagy januárban. igazából soha nem írtam még ilyet izét, úgyhogy utánanézek még mit illene beletennem. superpí, hdd olvasási sebesség meg a többi baromság
csak félek nagyon eltolódna pár hazai bolt szidásába, hogy mért olyan drága itthon a Dell noti.../azt vettem volna eredetileg, nem kis adatmennyiséget olvastam utána cirka 3-4 hónap alatt/ aztán meg 1 hétvége alatt döntöttem a Compal mellett... -
gerii
addikt
huhh, hát ugye 9 cellás akksi van benne, csak word-özni több mint 3 órát, ha wifin netezel teljes fényerőn akkor kb 2-3 óra, levéve a fényerőt mindíg ad 30 percet
játékkal meg másfél-két óra
szerintem elég jól bírja, 3-4%-nál hibernálja magát, szóval ha otthagyod sem kapcsol ki a gép, nem veszítesz adatokat. -
Green
csendes tag
A gep meglehetosen halk. De tenyleg. odateszem a fulemet, es eppen hallom hogy dolgoznak a cuccok. masok is megjegyeztek ra, milyen halk, ugyhogy szerintem ezen se ragd magad
XP-t hasznalok, de szerintem elegendo az 5400-es, bar biztos jobb lenne a 7200as, de persze a hofok is nagyobb lenne.
Szerintem maradj a 4gb-nel, ha boviteni akarod majd a 2+1 et, akkor is csak ugy tudod, ha az 1-et kicsereled 2-re, ott meg vesztesz 1 memo arat, ha nem szamitjak be. Kerdezd meg a boltban, meg akar a velemenyuket is kikerheted.
Szerintem jan vegeig felrakom 1* a vistat, nembiztos, de majd irok ha igen.
64bites xp-t meg nemhiszem hogy felrakom egyellore, nem a nyug miatt, mert annyi nincsen, de gyorsabb nemnagyon lesznek a jatekok, mert altalaban meg minden 32bitesre van irva, es ugye 64-en a 32-es progik emulalt 32 biten futnak, ami elmeletileg meg csak lassabb, de nemhiszem hogy eszrevehetoen.Az asztali gepednel biztosan gyorsabb lesz, nekem is hasonlo gepem volt, es hudejolesik egy ien gepen dolgozni
-
Green
csendes tag
szerintem a gari miatt olcsobb, mert hogy csak 1 ev van ra. De boven eleg. Haveromnak egy regebbi van 1-2 eves, nemtom, es azis pixelhibaas, de mas gondja nincsen. elegge egybe van rakva.
4 gb ram, es fel gb a videokarinak. Nem kell 64 bites xp, csak ha azt szeretned, hogy lassa mindet
nekem most 3gb-t tud kezelni, mert a sok periferia.... Ugye ez ugyvan, hogy az xp 4gb-ig tud memoriat cimezni. ha beleszamolsz mindent, videokari, egyeb cuccok, kb 3gb marad
a 64-es fogja latni, gyorsabb nemhiszem hogy lesz, de legalabb latja
De nemnagyon van meg most jatek ami felhasznalna akar 2gb-t isNemtom mire akarod hasznalni a gepet.
Mikor tervezed a beruhazast?A pixelhibat mindenfele kepen nezetek meg vasarlas elott, mert szerintem nem kuldik vissza, hanem megprobaljak eladni masnak, amit en visszavittem szerintem
-
Green
csendes tag
1 ev gari, es asszem nem lehet boviteni, gondolom ez latszik meg az aran.
muanyag, de teljesen jo szerintem. A billentyuzettel sincs semmi gond, igaz en cseret kertem, mert nemkelett a magyar kiosztas, angolt tettek bele.
mivel a comal talata ki a legjobb noti hutest, ezzel sincs tulsok gond, teljesen jo.
Myilvan, ha olbe teszed, es eltakarod alul a legbeomoloket, akkor biztos melege lesz kicsit, nekem van alatta egy falap.
cod4-et nyomom vele 1680x1050-be, persze nem teljes grafikan, de szepen nez ki, jolfut.Oprendszer nincs hozza, csak ha veszel
A winyo azert nem 7200-as, mert az nagyon melegszik. A proci azert t7300-as, mert sokal dtagabb a nagyobb, es nemeri meg. Ezt mondta az oreg a boltban
Ergo ajanlani tom a lapost, ennyi penzert ha talalsz jobb parameterrel, akkor muti
-
Green
csendes tag
A napokban vettem egy compal DL90, c3-as tipusu lapost. Az elso gepet pixelhibaval vittem haza, de 3 napn belul szo nelkul csereltek. A cd-n levo driverek kozul a hangkartya driver nem mukodott, de lehet vadaszni neten masikat.A videokartyan GDDR3-as van! azert van irva a VRAm, hogy az emberek ne hidjek azt, hogy a 4bg rambol veszi el a fel gigat, hanem sajat memoriaja van. En kicsit megijedtem a vram-tol, mert ha az egy kicsit regi talalmany, de halistennek nem vram van benne
A DL90 teljesen megegyezik azz IFL90-el, csak a magyar boltnak sajat markajelzese van. Alul a gari cimkekre vigyazni kell, mert 3 nap alatt nekem lejott az egyik felig. Nem problemaztak rajta, de mikor rakerdeztem, mondtak, hogy ha lejon, elvesz a gari. Ajanlottam nekik, hogy csereljek le masra, mert ez a technokolos hatulju ragacsos valami nemigazan fog szerintem kibirni 1 evet. Amugy teljesen meg vagyok vele elegedve. A pixelhibara meg figyeljetek meg a boltban, mert 1 eve mikor vette haverom az o compal-jat, azis pixelhibas volt, persze o nemvitte vissza 3 napon belul, es igy nem is foglalkoznak vele, asszem 5 pixelhiba alatt. Meg ha nincs rajta rendszer, akkor is nezzetek meg.
A lapost lehet kerni sajat osszeallitas szerint is, nemcsak az a 3 van, ami az oldalon kintvan. Ha valaki a c3-ast 1gb-vel akarja, akkor azzal kapja
Tetszenek rajta felul az erinto gombok, egyedul a DVI kimenetet hianyolom, es hogy nemtud a gep hd-t. De teljesen megerdemli a gyarto a vilag 2. notebook gyartoja cimet
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Formula-1
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Xbox Series X|S
- Mobil flották
- Steam Deck
- iPhone topik
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- További aktív témák...
- Lenovo Ideapad 330S-15IKB / I5 /20GB RAM / GTX 1050 / M.2 SSD
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 5 Ultra-I7/64GB/512SSD/Érintőképernyő/garancia
- Lenovo ThinkPad T14 G3 I5-1245U/32GB/1TBSSD/Érintőképernyő/Garanciás.
- Dell Precision Munkaállomás 7750 17.3" i7-10850H/32GBRAM/1TBSSD/RTX3000/WIN11PRO
- MSI Cyborg 15 A13VF - 15.6"FHD 144Hz - i7-13620H - 16GB - 512GB - RTX 4060 - Win11 - 1,5 év garancia
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- Keresem : Lenovo Legion 5 16IRX9 83DG0037HV
- AKCIÓ - 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged