- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Yettel topik
- iPhone topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
Új hozzászólás Aktív témák
-
Green
csendes tag
en nemertem a problemat. Vistat akarsz? akkor vegy 4gb-t
mivel a 32 bites Windows Vista -ban joeselyel meglesz mind.
Amugy en meg mindig megvok elegedve a compalommal. a billentyu mindig stabil benyomni a burkolatot nemlehet, cod-ot azota is 1680x1050-ben nyomom, melegedesre, zajra sincs panaszom.
-
Green
csendes tag
-
Green
csendes tag
hatha ez segit:
[kep]A billel nincs semmi gondom.
De en azt mondom, compal t mindenkinek -
Green
csendes tag
A gep meglehetosen halk. De tenyleg. odateszem a fulemet, es eppen hallom hogy dolgoznak a cuccok. masok is megjegyeztek ra, milyen halk, ugyhogy szerintem ezen se ragd magad
XP-t hasznalok, de szerintem elegendo az 5400-es, bar biztos jobb lenne a 7200as, de persze a hofok is nagyobb lenne.
Szerintem maradj a 4gb-nel, ha boviteni akarod majd a 2+1 et, akkor is csak ugy tudod, ha az 1-et kicsereled 2-re, ott meg vesztesz 1 memo arat, ha nem szamitjak be. Kerdezd meg a boltban, meg akar a velemenyuket is kikerheted.
Szerintem jan vegeig felrakom 1* a vistat, nembiztos, de majd irok ha igen.
64bites xp-t meg nemhiszem hogy felrakom egyellore, nem a nyug miatt, mert annyi nincsen, de gyorsabb nemnagyon lesznek a jatekok, mert altalaban meg minden 32bitesre van irva, es ugye 64-en a 32-es progik emulalt 32 biten futnak, ami elmeletileg meg csak lassabb, de nemhiszem hogy eszrevehetoen.Az asztali gepednel biztosan gyorsabb lesz, nekem is hasonlo gepem volt, es hudejolesik egy ien gepen dolgozni
-
Green
csendes tag
szerintem a gari miatt olcsobb, mert hogy csak 1 ev van ra. De boven eleg. Haveromnak egy regebbi van 1-2 eves, nemtom, es azis pixelhibaas, de mas gondja nincsen. elegge egybe van rakva.
4 gb ram, es fel gb a videokarinak. Nem kell 64 bites xp, csak ha azt szeretned, hogy lassa mindet
nekem most 3gb-t tud kezelni, mert a sok periferia.... Ugye ez ugyvan, hogy az xp 4gb-ig tud memoriat cimezni. ha beleszamolsz mindent, videokari, egyeb cuccok, kb 3gb marad
a 64-es fogja latni, gyorsabb nemhiszem hogy lesz, de legalabb latja
De nemnagyon van meg most jatek ami felhasznalna akar 2gb-t isNemtom mire akarod hasznalni a gepet.
Mikor tervezed a beruhazast?A pixelhibat mindenfele kepen nezetek meg vasarlas elott, mert szerintem nem kuldik vissza, hanem megprobaljak eladni masnak, amit en visszavittem szerintem
-
Green
csendes tag
1 ev gari, es asszem nem lehet boviteni, gondolom ez latszik meg az aran.
muanyag, de teljesen jo szerintem. A billentyuzettel sincs semmi gond, igaz en cseret kertem, mert nemkelett a magyar kiosztas, angolt tettek bele.
mivel a comal talata ki a legjobb noti hutest, ezzel sincs tulsok gond, teljesen jo.
Myilvan, ha olbe teszed, es eltakarod alul a legbeomoloket, akkor biztos melege lesz kicsit, nekem van alatta egy falap.
cod4-et nyomom vele 1680x1050-be, persze nem teljes grafikan, de szepen nez ki, jolfut.Oprendszer nincs hozza, csak ha veszel
A winyo azert nem 7200-as, mert az nagyon melegszik. A proci azert t7300-as, mert sokal dtagabb a nagyobb, es nemeri meg. Ezt mondta az oreg a boltban
Ergo ajanlani tom a lapost, ennyi penzert ha talalsz jobb parameterrel, akkor muti
-
Green
csendes tag
A napokban vettem egy compal DL90, c3-as tipusu lapost. Az elso gepet pixelhibaval vittem haza, de 3 napn belul szo nelkul csereltek. A cd-n levo driverek kozul a hangkartya driver nem mukodott, de lehet vadaszni neten masikat.A videokartyan GDDR3-as van! azert van irva a VRAm, hogy az emberek ne hidjek azt, hogy a 4bg rambol veszi el a fel gigat, hanem sajat memoriaja van. En kicsit megijedtem a vram-tol, mert ha az egy kicsit regi talalmany, de halistennek nem vram van benne
A DL90 teljesen megegyezik azz IFL90-el, csak a magyar boltnak sajat markajelzese van. Alul a gari cimkekre vigyazni kell, mert 3 nap alatt nekem lejott az egyik felig. Nem problemaztak rajta, de mikor rakerdeztem, mondtak, hogy ha lejon, elvesz a gari. Ajanlottam nekik, hogy csereljek le masra, mert ez a technokolos hatulju ragacsos valami nemigazan fog szerintem kibirni 1 evet. Amugy teljesen meg vagyok vele elegedve. A pixelhibara meg figyeljetek meg a boltban, mert 1 eve mikor vette haverom az o compal-jat, azis pixelhibas volt, persze o nemvitte vissza 3 napon belul, es igy nem is foglalkoznak vele, asszem 5 pixelhiba alatt. Meg ha nincs rajta rendszer, akkor is nezzetek meg.
A lapost lehet kerni sajat osszeallitas szerint is, nemcsak az a 3 van, ami az oldalon kintvan. Ha valaki a c3-ast 1gb-vel akarja, akkor azzal kapja
Tetszenek rajta felul az erinto gombok, egyedul a DVI kimenetet hianyolom, es hogy nemtud a gep hd-t. De teljesen megerdemli a gyarto a vilag 2. notebook gyartoja cimet
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Goddess of Victory:Nikke
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Milyen légkondit a lakásba?
- LEGO klub
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- Asus TUF Gaming A15 FA506 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB SSD - RTX 3050 -3 év gari
- Legion 5 16IRX9 16" QHD+ IPS i5-13450HX RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- XPS 14 9440 14.5" FHD+ IPS Intel Ultra 7 155H 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Thinkpad X13 Gen4 13.3" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- 5520 27% 15.6" FHD IPS érintő i7-1185G7 MX450 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RX 9070 XT 16GB Videokrátya! Bemutató darab!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest