Hirdetés
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bog
HÁZIGAZDA
A klíma is "okos", van benne WiFi modul alapból. Mondjuk WiFi speciel még nincs, szóval egyelőre mindegy, a következő tél lesz majd izgi, mondjuk főleg akkor, ha a jelen gazdasági helyzet nem azt kényszeríti ki, hogy az egész kéglit eladjam a búbánatba úgy, hogy még kész sincs és egyszer sem aludtam benne
-
Bog
HÁZIGAZDA
hogy nekem miért nem jutott eszembe az IR-távirányító, mint megoldás???? Mármint arra, hogy a tesztelt noname Tuya-hőmérőhöz egy tuyás IR-távirányítót applikálok, ami szépen bekapcsolja a légkondi fűtő üzemmódját, ha 5 fok a benti hőmérséklet és kikapcsolja 10-nél. Mert amúgy a hülye klíma 15 fok alá nem állítható, pedig nekem csak téli temperálás kell, hogy ne legyen fagykár. De most mindjárt túrok egyet valami dzsunka webshopban.
-
Bog
HÁZIGAZDA
válasz
Chris Kiki #7 üzenetére
Bocs, jogos! A központi cucc ugyanannyit mutatott, mint mellette a termosztát és egy Xiaomi, a külsős szenzorok néhány tized fokkal kevesebbet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Kínából küldték, a specifikációhoz képest irtó olcsó, de rejtély, hogy ki gyártja. Viszont működik.
- EGY PRÓBÁT MEGÉR, NEM? Árgarancia, ingyen szállítás/átvétel RX 7000 kártyák 27% áfa, beszámítás!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest