- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ezekiell
veterán
válasz
benedekco #1310 üzenetére
A vicc, hogy a Fidelity az egyik shareholder, tehát a saját befektetéséről mondja, hogy kevesebbet ér. És "believes", mert nem publicly traded a cég, azaz nincs "meghatározott" értéke, mindenki annyit mond rá, amennyit akar - csak hát amikor az egyik tulaj mondja, hogy ez ennyi, azzal egészen nehéz vitatkozni
De hát lesz aki megpróbálja természetesen, hajrá Musk-fanok!
Én is remélem, hogy a Musk-fan valóságtagadás nagyot megy idén is, mert jobb komédia nem nagyon van, de hát ebben biztos vagyok hogy így lesz
-
vicze
félisten
-
Ringman
félisten
válasz
benedekco #1162 üzenetére
Twitter succumbs to Erdoğan’s pressure, silences key voices in Turkey on election eve
The accounts that were restricted by Twitter include those of Kurdish businessman Muhammed Yakut and investigative journalist Cevheri Güven
Yakut had previously shared shocking revelations about the Turkish government, particularly concerning Erdoğan, Interior Minister Süleyman Soylu, Defense Minister Hulusi Akar and former Finance Minister and Erdoğan’s son-in-law Berat Albayrak.
Güven is a Turkish journalist who lives in exile in Germany and is on Erdoğan’s wanted list. His videos on YouTube, in which he talks about the Turkish government’s corruption and shady relations, attract millions of viewers.
valahogy a szólásszabadság védelme megáll a széljobb konteók futtatásánál. -
válasz
benedekco #1078 üzenetére
...két évig csendesebb lesz a környék, aztán majd mindenki szépen beépíti a díjat az áraiba és minden drágább lesz és minden megy a régiben.
Ez nem magának a behajtási díj intézmények a problémája, hanem a mértékének. Nyilván politikailag nem merik meglépni, hogy olyan mértékű legyen, ami valóban fáj is. Pár hónapja volt itt a fórumon egy vita, én bedobtam, hogy Budapesten már most le lehetne negyedelni az autóforgalmat. 5000 (vagy akár 10 ezer) forint behajtásonként mindenkinek. Ezt építsd be a költségeidbe ingázóként.Most ne a mértékre reagálj, nehogy elmenjünk ezzel offba. Csak arra akartam célozni, hogy ez igenis lehet hatásos eszköz.
-
syberia
veterán
-
ddekany
veterán
válasz
benedekco #210 üzenetére
Ez kb. olyan, mint hogy én azt mondom valakire, hogy, mother f***er. Akkor én bevádoltam azzal, hogy az anyjával hál. Ki vette ezt szó szerint? Persze, ismert emberként elszámolhatna 10-ig mielőtt gépel. Tudjuk, nehéz eset a csávó.
Amúgy ja, ha rám mondják, akkor ÉN biztos felkapom a vizet. De mi frászt pörgött ezen ennyit mindenki más... akkora hülyeség az egész.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hegesztés topic
- Windows 10
- Házimozi haladó szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nintendo 3DS és DS topic
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Gigabyte B450M S2H + Ryzen 5 1400 kisebb-nagyobb hibával
- Nokia 105 4G (2023) charcoal, Nokia 110 4G (2023) midnight blue
- ASRock B550 PG Velocita + Ryzen 5 3600 + 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz CL18
- Philips 58PUS8505 Smart LED Televízió,146 cm, 4K Ultra HD ,Android, Ambilight, HDR10+ KIJELZŐHIBÁSAN
- Canon EOS 250D kiegészítőkkel, táskával (CSAK 200 expoval !!! )
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest