- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
ddekany
veterán
válasz
Donki Hóte #799 üzenetére
Már pedig, ha Elon elött már lezajlott a szivárgás, akkor annak kapcsán teljesen mindegy, hogy mennyire nem ért hozzá.
-
törölt tag
válasz
Donki Hóte #744 üzenetére
az irányelvekkel kapcsolatos szavazásról van szó, ez olvasatomban nem irányelv...
Egyébként van némi fura mellékíze annak, hogy a szólás és véleményszabadság zászlóshajóján ezek után majd annak számít a szava aki fizet érte
Nájsz
-
Egon
nagyúr
válasz
Donki Hóte #701 üzenetére
Musk vonatkozásában egyik kategória sem áll fenn, és továbbra sem vélemény nyilvánítás a hollét publikálása, hanem mondjuk biztonsági kérdés, egy milliárdos vonatkozásában.
A többi stimmel... -
Egon
nagyúr
válasz
Donki Hóte #651 üzenetére
Musk mitől lenne közszereplő?
közszereplő az a személy, aki közhatalmat gyakorol, gyakorolt vagy közhatalom gyakorlásával járó tisztségre jelölték, illetve aki a politikai közvéleményt feladatszerűen alakítja vagy alakította.
-
Sanya
nagyúr
válasz
Donki Hóte #668 üzenetére
Ha az origonak sincs, akkor az is hulladék, mint a HVG. Propagandaújságok. (nem vagyok naprakész az origós cikkekkel, nagyon ritkán olvasok tőlük, amikor igen, ott volt szerzője a cikknek)
Emellett elárulod, hogy ha propagandaújság cikkével aggályaim vannak, a letiltott újságírót nem tartom valami nagyra a munkássága miatt, attól hogyan mosdattam Elon Muskot? Írtam, hogy nem is tiltotta le? Írtam, hogy Elon Musk jogosan tiltotta le?
"Az, hogy bannolták egy dolog, nem tudjuk miért, várjuk meg, hogy ez kiderüljön és utána ítélkezzünk." -->Ezzel mosdattam Muskot, hogy ne az első nekem tetsző cikkre ráugorjunk, mint gyöngytyúk a takonyra és véresen, dühösen acsarkodjunk, hanem várjuk meg, hogy miért bannolták. Ha Musknak volt igaza, akkor az újságíró a sáros. Ha az újságírónak, akkor Musk mégrosszabb ember.
Ez olyan, mintha most valami AFSZ-be nagyon-nagyon-nagyonnemillőt tennék és ha Parci kirak, akkor telisírnám az internetet, hogy Parci azért rakott ki, mert meleg-zsidó-néger-cigány vagyok és mert vitázni mertem vele.
-
Sanya
nagyúr
válasz
Donki Hóte #663 üzenetére
A HVG-s cikk tartalmazott forrást is, de nincs szerzője. Akkor az egész csak fordítás és nem is írta senki? Akkor mit fordítottak, legalább azt a forrást jelölje meg. Mr. Anonimus hadd legyen már nekem hiteltelen, így ebben a formában (Mari, a politika rovatból, vagy Jóska a női tippek-praktikákból?). Ettől még lehet igaz, de mindenképp elolvasom máshol, rendes újságban.
De ha neked jó, akkor javasold Parcinak, aki egy internetes újságot vezet, hogy a Prohardver lapcsalád oldalain se legyen kötelező cikket írni újságíró megjelölése nélkül. Mert ez már elfogadott, szinte bárhol, főleg ha olyan dolgot írnak, amit vagy 500 más újság is lehozott.
Már maga Musk bannolt, nem a Twitter (aka egy Twitter alkalmazott)?
Cikizés, ha az interneten a csávóról föllelhető információk alapján negatív véleményem alakul ki, nem alaptalanul?
-
válasz
Donki Hóte #655 üzenetére
120 lépéssel mindenki előtt jár, a teszla 2023-ban ledobja az atombombát és a vw csak kullogni fog 650 éven át!
-
moleculez
veterán
válasz
Donki Hóte #603 üzenetére
onanizál
-
vicze
félisten
-
ddekany
veterán
válasz
Donki Hóte #574 üzenetére
És a végén... "I'm rich, bitch!"
-
válasz
Donki Hóte #567 üzenetére
nyilván egyik sem 100%-ban. engem azért zavar, hogy egy nárcisztikus szélhámos is, nagyon menőnek tartottam a spacex miatt.
(a tesla határeset, mert van termék és az sok dologban jobb, mint eddig bármi, ugyanakkor ott már nagyon lehetett látni a habosítást és kamuzást is, nehezen is viselem az 500 lóerős bolygómentő hívőket)
-
ddekany
veterán
válasz
Donki Hóte #529 üzenetére
Gondolod sok ember van ott csak munka vízum miatt, aki túlélte az eddigi mészárlást, de mégsem rendelkezik olyan tudással, hogy már talált másik helyet, vagy megkockáztasson egy felmondást? (Mert hogy nekik hamar kell találni másik munkahelyet.) A többi az meg önkéntesen vállalja, mivel bármikor felmondhat, tehát nem "rabszolga". Azért ezek fejlesztők, tán USA-ban is kiskirályok, mint itt...
-
moleculez
veterán
válasz
Donki Hóte #533 üzenetére
1 hold földet a marson"
-
vicze
félisten
válasz
Donki Hóte #531 üzenetére
Hát Twitterneél ezt senki se meri megtenni.
-
vicze
félisten
válasz
Donki Hóte #529 üzenetére
Lassan kezed egy Foxconn iPhone gyárra hasonlítani.
-
vicze
félisten
válasz
Donki Hóte #429 üzenetére
"hátra kell dölni a fotelbe, üdítőt, popcornt bekészíteni és nézni a meccset"
Ez megy 1 hónapja. -
vicze
félisten
válasz
Donki Hóte #426 üzenetére
ööö, lassan 1hónapja ez megy...
-
bambano
titán
válasz
Donki Hóte #60 üzenetére
aaaaaaaaaargh....
#ytalert
[link] "Look, that's not an "explosion", it's just a rapid unscheduled disassembly"szerk: de azt el kell ismerni, hogy onnan, hogy felrobbant az összes tesztrakétája, eljutott oda, hogy a Falcon Heavy tesztjén a két booster KÖTELÉKBEN szállt le.
-
Ezekiell
veterán
válasz
Donki Hóte #60 üzenetére
És ha abban zseni, akkor mindenben?
-
válasz
Donki Hóte #60 üzenetére
vannak még hívők. hátha ez picit árnyalja a zseniségét:
ugye közölte, hogy
- home office nincs (pár napja)
- minden belépő deaktiválva, se ki, se be, hétfőn jöjjenek dolgozni az emberek (ma)
- majd jött ez:szerinted?
amúgy meg képzelem:
- nézd, elon, itt úgy definiáltam két ojjektumot, ahogy senki! WHAAAM!
- ezt a konstruktor hívást nézd, ilyet tuti nem láttál a teszlánál! BOOM! -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Donki Hóte #16 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- FHD GTA5 FORTNITE GAMER SSD PC CORE I7 6700 16Gb RAM 4.0TB HDD SAPPHIRE AMD RX 580 8GB DDR5 1Év GAR!
- ÚJ 4K CORE i5-14400F Gamer ERŐMŰ PC 10X4.6GHZ 32Gb RAM 1.0TB SSD NVIDIA RTX 3070TI 8Gb DDR6 2ÉV GAR
- ÚJ ASUS 4K CORE I5 12400 Gamer PC 6X4.0GHz 32GB DDR4 512GB NVME SSD EVGA RTX 3060 12GB DDR6 2ÉV GAR
- ÚJ 4K MSI CORE I5 12400F Gamer PC 6X4.0GHz 32GB DDR4 512GB NVME SSD ÚJ RTX 3080 12GB DDR6 2ÉV GAR!
- ÚJ ASUS CORE I5 12400 Gamer MAX PC 12X4.0GHz 32GB RAM 1.0TB SSD ÚJ RTX 5060 TI 8GB DDR7 2ÉV GAR!
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest