Új hozzászólás Aktív témák
-
zekk007
aktív tag
Sziasztok!
Olyan problémám lenne és már nagyon idegesítő hogy adott egy Ipod touch 5 32gb és ha csatlakozok az otthoni wifis routeren megosztott internethez kb fél percig van net majd elmegy úgy hogy az összes többi csatlakozott otthoni eszközről sem lehet addig netezni míg újra nem indítom a router!Többször próbáltam már ugyanezt csinálja.... Csak akkor megy el a net ha az Ipod-al csatlakozom a nethez a többi kb 5 telefonnál ezt nem csinálja s a munkahelyemen szintén routeres megosztott wifis netnél meg nincs ilyen probléma.... Valakinek valami tippje mert már nagyon idegtépő dolog hogy nem tudok itthon netezni s csak az Ipod-al...
Nembeszélve hogy kilöví a routerem is...
-
zekk007
aktív tag
válasz
Zozzer888 #13622 üzenetére
Hát igen de nincs erre valami fix???Mondjuk tényleg megszokható csak zavaró.... Én nem tudom de ez a
IOS 6.1.3 nagyon zavaróan lassú néhol egészen elgondolkozik..Szerintem ha jön újabb arra már nem fogom frissíteni... Legjobb lenne visszatenni az 5.valahányast az hasított rajta! -
zekk007
aktív tag
válasz
Zozzer888 #13619 üzenetére
Jah hogy fecskendővel...
Már azt hittem hogy meg is kell gyújtani...
Szuper mind1 más....
A másik problémám az akku ami végül is nem probléma mert bírja csak a kijelzés egy kicsit cifra...Ha csak netezek akkor jó de ha pl Skype vagy játék van az akku rohamosan lecsökken van amikor ki is írja 20% alatti majd félrerakom 1 percre megint bekapcs és újra félig van az akku... -
zekk007
aktív tag
Sziasztok!
Nemrég vettem egy itouch 4g-t de úgy hogy a home gombja nem működik sajnos s csak vírtuálisan van beállítva...Mennyibe kerűl leglcsobban ennek a javítása vagy valami házi praktika...Olvastam hogy ez elég gyakori ...serial hiba...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Xbox Series X|S
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen autót vegyek?
- Béta iOS-t használók topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Építő/felújító topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- FÓLIÁS! LG UltraWide 35WN75C-B Ívelt Monitor! 3440x1440 VA / 100Hz / 5ms / FreeSync
- Tom Clancy's The Division - Sleeper Agent Edition Xbox One
- IBM Thinkpad T42 15" IPS + Dock II +tartalék alkatrészek
- Precision 7550 15.6" FHD IPS i9-10885H RTX 3000 32GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 5600X +Új RTX 3080 +Új 32-64GB DDR4 +1-2-4TB NVME SSD! GAR/SZÁMLA!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7800X3D Processzor!
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest