Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Akciófigyelő: Egész hónapos Black Friday a mi.com-on
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Sony új középkategóriás telefonja is megkapta az Android 16-ot
- Yettel topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Az eddigieknél részletesebb videón a Samsung harmonikamobilja
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabe8719
senior tag
válasz
dani3l
üzenetére
Fura, én is mindenhol olvasom hogy mekkora szívás az ios 6 a 4-es touchon.. Szerintem nem. nyilván gyorsabb volt 5.1.1-el, de gyönyörűen fut 6-on is minden, nálam legalábbis a mostani játékok sem akadnak egyáltalán.
30mb alá sosem esik a szabad ram, ha kilövök pár dolgot, máris 90mb, egy tisztítás után 120-125 mb.. Az UI sem lassul be sosem, max olyan helyeken kell érezhetően többet várni, mint pl. ha megnyitom a beállításokat..
A 6 még szvsz. teljesen rendben van, mindenesetre látva az Apple részéről a supportnak nevezett aljasságokat, a 7-et már sosem fogja megkapni. Legalábbis nálam biztosan nem.Az meg azért még jópár év, amíg a 6-ot már érezhetően nem fogják támogatni az alkalmazások.. Addig meg szépen lementek mindent ipa-ban, úgyhogy megmarad hozzá minden cucc.
-
Edi77
őstag
válasz
dani3l
üzenetére
Köszönöm Neked is a választ, de mint mondtam, sszép az 5ös, meg jobbak a paraméterei, de sajnos nagyon kötnek az anyagiak....nekem tényleg csak zenehallgatás lenne a fő szempont edzés közben, mert játszani nem játszom soha , csak a kedvenc zenéim mennének fel, cca. 4 Gb és pár fénykép. Erre meg bőven elég lenne, szerintem

Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3398, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE VERSA H17 600W
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)