- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Yettel topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple iPhone SE (3. generáció) - szélsebes múltidézés
- Elmossa a Samsung a valóság és az AI-fantázia határát
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Ultrák összecsapása: 500 megapixel fölé lő a Vivo
Új hozzászólás Aktív témák
-
neumanki
tag
Forever Ipod
Bevállaltam a hangszabályozás feltörését. ÉS IGEN, SIKERÜLT!!!!! GoPod nevü nagyszerű program, klikk és már ki is szedte. 90-95%-on meghajtja nagyon kellemesen apu sennheiser hd590-esét, pedig azt ilyen hordozható kütyük csak elég halkan tudják megszólaltatni. Sennheiser Mx400 fülessel 80%-tól betorzított a jobb oldali. Bár furcsáltam, mert nem mondanám, h fájt a hangosságtól már a fülem, de mégis elkezdett valamit vibrálni, vagy mi
Lényeg, h most hangosabb 
MÁSIK VISZONT! ki tudja, hogyan lehet azt, h rákötöm gépre aztán valami miatt bekapcsol az ipod, viszont hiába kapcsolom ki, nem vált át cserélhető adattározóra. Az iPodban van valami menüpont, h átváltson és felismerje a gép? mert ha csak kikapcsolom, akkor tölt tovább és kész
Néha úgy indul el, h nem kapcsol be, és akkor cserélhetőként felismeri, de be-ki kapcs után megint nem. Nem értem hoyg van. Tudna valaki segíteni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series S 512GB
- A KINCS! Zsír Dobozos HP ProBook 450 G10 Fémházas Laptop 15,6" -45% i7-1355U 16/512 Iris Xe FHD 3 Év
- Dell 27" U2722D 2560x1440 2K / QHD HDMI USB-C hibátlan (75k) és egy karcos képpel (40k)
- Bontatlan Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) + hűtött VRM-es Z890 alaplap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- Új AMD alaplap + Ryzen 5 3400g
- Samsung Galaxy A25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Eladó MacBook Pro 13 (M1, 2020) Ezüst / 8GB / 256GB Magyar bill. újszerű
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Lényeg, h most hangosabb
Néha úgy indul el, h nem kapcsol be, és akkor cserélhetőként felismeri, de be-ki kapcs után megint nem. Nem értem hoyg van. Tudna valaki segíteni?