-
Mobilarena
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bling95
őstag
válasz
GeGexx #60148 üzenetére
Persze , de attol meg lehet erdekes es kedvelt egy sport hogy nem vagyunk bemne sehol
Egyebkent teny , ha nem tudod nagyjabol a szabalyokat , akkor elegge erthetetlen az amerikai foci. Es mivel baromi hosszu boven megunod, ha csak pislogsz hogy mivan. De egyebkent egy teljesen jo sport.
Baseballhoz mondjuk en is analfabeta vagyok , bar nem is kozvetitik tudtommal.
-
Bling95
őstag
válasz
GeGexx #60139 üzenetére
Attol hogy sehol nem vagyunk benne meg lehet erdekes, megiscsak ez az ev talan legnagyobb sportesemenye. ( bar most ugye az olimpia viszi a primet)
Vagy akkor szerinted a teli olimpiat se szabad nezni mert sehol nem vagyunk a teli sportokban?
Ettol fuggetlenul ugy bealudtam hogy kb 3 percet lattam az egeszbol
Whitezo : na ja az MB1, arra inkabb nem mondok semmit
-
whitezo88
nagyúr
-
GALARDO
addikt
-
vadászcsiga
félisten
válasz
GeGexx #58547 üzenetére
Tévedtem, neked van igazad en voltam a béna. Gyanítottam hogy hülyeséget beszéltem mert parrot drone-t is irányítottam telefonnal wifin keresztül, es ott sem kellett routerhez csatlakozni csak nem esett le.
Nézegettem videókat a pioneer-ról, es ket gombot kell hosszan nyomni hogy sugározza a wifi jelet amire csatlakozni lehet -
vadászcsiga
félisten
-
vadászcsiga
félisten
válasz
GeGexx #58543 üzenetére
Egy kalap alá vettem minden egybeépített modern kialakítású bt-s vagy airplayes hangszórót, azokat is amiket te linkeltél. A kis zsebkütyükhöz meg hozzá sem értem.
Nem tudom voltál e mar a vösendorfi SCS-ben, ha igen tudhatod hogy nem 10-en néztek ra hanem mivel kint van a polcon legalabb 1000 ember gyötörte már
-
törölt tag
válasz
GeGexx #57847 üzenetére
De ehez a sajat lejatszojuk szukseges nem?
Szal akinek van x zeneje iTunes-ban, annak at kell allnia Spotify-be?
Az offline resze a dolognak csak elofizetessel mukodik?
Illetve magyar eloadok is vannak benne?
En egyszer neztem, de ez, hogy nem lehet randomba szamot valtani/leptetni ez off.. -
vadászcsiga
félisten
válasz
GeGexx #57681 üzenetére
Passz, gondolom ugyanaz mint egy fa hanfalháznak. Ha magad elé kepzelsz egyet azon is van egy szeles lyuk amin távozik a levegő.
Viszont ha már itt vagy, láttam azt a Sony-t is amit linkeltél, hát félelmetes egy darab, nem próbáltam ki. Olyan mint a régi feka rapvideókban van RunDMC stb csak modernebb -
vadászcsiga
félisten
válasz
GeGexx #57557 üzenetére
Biztos van jobb hiszen a bt már mittudomén hányás verzional tart (4.0 talán?) de azt a keszuleknek is tudnia kell amiről a zene megy plusz az már a hang cucc árában is megmutatkozna es akkor már inkább wifi. Holnap ha minden igaz megyünk vösendorfba, ott van nehány műszaki áruház, ki akarok próbálni párat, pontosabban egy konkrét típust. Felkészültem már mindennel, zene a telón, OTG kábel, pendrive
Folyamatos hifi keresesben vagyok, jó lenne már megtalálni a legjobbat, bizonyos kereten belül persze.
-
Malachi
veterán
válasz
GeGexx #57552 üzenetére
másodikat próbáltam jó kis Amon Tobinnal, hát elég nagyon ütött, páran felkapták a fejüket az üzletben.
mondjuk én az Onkyo-t venném.
miért nem vetted meg ma iStyle-ban a 250k-s hangcuccot? 50-ért árulták, el is vitték mindet egy óra alatt kb. én 2 kábelt vettem.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
GeGexx #57550 üzenetére
Ahogy írod, sajnos irtózat drága egy jó hang cucc de ez mindig is igy volt.
40m2-es nappali?jól megy
Nálam pl feltétel a wifi átvitel es az usb aljzat. Legjobb lenne egy wifis erősítő, meg hozza két jóarcú hangfal, de ez is 100k+. Kénytelen leszek kifizetni csak keresem ár/értek aranyban a legjobbat.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
GeGexx #57548 üzenetére
Pici de erős Onkyo iLunar RBX-500
-
vadászcsiga
félisten
válasz
GeGexx #57473 üzenetére
persze de az gagyi, egyreszt ha megis bill nélkül akarom használni nehez kikapcsolni a voice overt, másrészt a különböző parancsokat a vezérléshez nem tudom bemagolni. A linken a videóban olyan egyertelmu a dolog, amikor terveztem a vételt átsiklottam ezen a voice overen pedig igy utólag látszik. Igy jártam
-
madgie
titán
válasz
GeGexx #52985 üzenetére
Normális i7 esetében szerintem teljesen rendben van a Windows is, sőt. Nekem i7-2600-om volt, még annak idején Hackintosh is volt rajta, direkt néztem Lightroom működési sebességet, exportálási időtartamot és nagyjából pariban volt a két rendszer (azonos vas alatt ugye).
-
Ragnar95
félisten
válasz
GeGexx #52985 üzenetére
Jobban van optimalizálva sokkal, igen, ezért maga az oprendszer és a programok nagyrésze sokkal gördülékenyebb, folyamatosabb, SSD-vel gyakorlatilag minden azonnal történik a 2008-as iMacemen is, pedig ez már nem éppen mai gép ugye...
De a konkrét processzorerőt igénylő feladatok, mint pl a renderelés természetesen nem lesz gyorsabb adott órajelen attól még,h OSX fut a gépen windows helyett. -
ripla
addikt
válasz
GeGexx #52600 üzenetére
ez igaz, de mennyi az esélye annak, hogy egy frissen vásárolt felső kategóriás vadiúj 0 kilométeres prémium modell nem fog működni?
amúgy most is egy 3 éves i4-et használok, ezen sincs garancia több mint 1 éve. mondjuk én vigyázok a cuccaimra. 10+ év alatt talán egyszer ejtettem le még egy ősrégi nyomógombos mobilt. -
-
b4zsi-
őstag
válasz
GeGexx #52231 üzenetére
Énnis most olvastam el, hogy madgie felhívta rá a figyelmet, hogy mi folyik ott. Én még élőben nem láttam/fogtam az 5c-t, de abszolút nem nyerte el a tetszésemet és 150 000 Ft-ért se gondolkodtam el a megvételén. Kihozták volna a 4/4S házában akkor már más lenne a leányzó fekvése. Annyira egyben van a mai napig az i4 külsőre( én felhasználáson alapján belsőre is) hogy csuda
-
Cyberpunk
félisten
válasz
GeGexx #51023 üzenetére
Mindig vannak birkák, akik bepróbálkoznak. De ezeket lehet szűrni valamennyire. A dühítő az, mikor lefoglalja, de azt még sem kell, meg baszik szólni, hogy "figyelj má még sem kell a cuccod". Azt közben lehet elesel a tényleges üzlettől, na ezért nem jegelek senkinek. A másik meg a vevői oldal. Lebeszéltem, kell tutira. Időpont is egyeztetve, azt később benyögi, hogy bocs, de eladtam másnak.
De azt is csak azért, mert ráírok, hogy "Akkor holnap talizunk ugye?". Na így buktam a HTC-t is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó MSI B650 GAMING PLUS WIFI Alaplap
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB videokártya
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest