-
Mobilarena
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
SÖ
addikt
válasz
turbobusa #52625 üzenetére
"Cyberpunk: Most halrudi lettél a Samsung topikban?"
Nemsokára itt is
IOS-en 5 eszközre regisztrálhatsz.
Az sem mindegy milyen droidra váltottál. Ami mellette szól, számítógép nélkül is használható. Ios-en használnod kell az iTunes-t a mentések miatt.Más: Ebben vannak furcsa mélyek
[link]
-
Ragnar95
félisten
válasz
turbobusa #52625 üzenetére
Ha kézire állítod a zene és videók kezelését, akkor több iTunes-al is tudsz szinkronizálni
Amúgy engem egyetlen 1 dolog vonzana az androidban: a készülékek ára. Az iPhone nagyon jól, talán túl jól is tartja az árát, így használtam se éppen olcsók a készülékek, mint ahogy azt a mostani s4-es akció is mutatja, illet pl a Nexus 5, G2, Androidos zászlóshajót mostmár az előző iPhone-nál is olcsóbban kaphatsz, nem hogy az aktuális csúcsmodellnél...Viszont számomra szoftveresen minden megvan az iOS-ben, amire szükségem van, így ilyen téren semmilyen előnnyel nem járna a droid, de cserébe csomó hátránya lenne. Én ezekről nem tudnék lemondani:
-prémium anyaghasználat
-iCloud backup és szinkronizáció, mivel minden készülékemem iOS v OSX fut, így ez hihetetlen előnyökkel jár, amit droidnál soha az életben nem fogok elérni, hiszen ez az Apple ökoszisztéma előnye
-iTunes, a sajátgépes fájlmásolgatás számomra az xp-s korszakot idézi vissza, sokkal egyszerűbb és letisztultabb az iTunesos megoldás
-AppStore
-minden készülékre garantáltan 2 vagy inkább 3 évig jön a legújabb szoftver egyszerreHangsúlyozom, ez az én véleményem, másnak lehet,h ezek a dolgok nem annyira fontosak, így kevesebb kompromisszummal jár számára a váltás vagy esetleg más dolgok fontosak neki, ami miatt több előnnyel járna a droid számára, mint az iOS...
-
GeGexx
aktív tag
válasz
turbobusa #52499 üzenetére
De tényleg Mozaik S 21Mbit/s csak. Bocsi. Ezt a különbséget csak ott fogod érezni ahol elérhető a 4G. Amúgy a 60Mbit/s is csak ott fog jönni ahol ki van építve. Szóval ha olyan városokban mozogsz ahol elérhető akkor szerintem azt válaszd.
És persze az aranyos "garantált 0Mbit/s" is ott figyel mindenhol.
-
manchester85
veterán
válasz
turbobusa #22248 üzenetére
Persze hogy nem szeletelős, ez eufórikus, elszállós szerelemzene, csak az emberek többsége odáig se jut el, hogy megtanulja hallgatni ezt a stílust. Az első 3 dobütem után kikapcsolja, pedig iszonyat, mekkora érzelmi töltést ad át magából.
Küldök szívesen, persze. Majd dobok PM-ben egy pár linket nemsokára. De ha benézel a state of trance topikba, és letöltöd a heti rádióadásokat, akkor rengeteg hasonlót találsz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Google Chromecast topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen routert?
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Melyik tápegységet vegyem?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Windows 11
- Steam Deck
- Az adatközpontok szolgálatába állítja a nap- és szélenergiát a Meta
- Android játékok topikja
- További aktív témák...
- Dji Mavic Pro fly more combo
- iPad Pro 11" M4 wifi Silver hibátlan akku 100% 3 hónap jótállás!
- ASUS ROG Strix GeForce RTX 4070 Ti OC 12GB GDDR6X 192bit Videokártya
- RX570-es, RX580-as és RX5500XT eladó videó-kártyák - Garancia
- Canon EOS 1300D gép szettek, objektívekkel, kiegészítőkkel (1400 - 7900 expos gépek, újszerűek! )
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650 R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 8GB MSI MPG Gungnir 100 Enermax 750W
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest