Hirdetés
- MIUI / HyperOS topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Fotók, videók mobillal
- CES 2026: Így söpört be a Garmin öt innovációs díjat
- CES 2026: olcsó, kompakt, többportos GaN töltőt kínál a Lenovo
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Visszakerül a Realme az Oppo alá
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
-
Mobilarena
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Totheground
üzenetére
és még néhány érintett; egy dolog, hogy mennyibe kerül, és megint más, hogy enyhén túlárazott - ha azt nézzük, hogy csak 1 év garancia, a legújabb típus esetén is akadnak minőségi problémák - prémium gyártó?!?!
-, és még lehetne sorolni...
az igaz, hogy mindenki maga dönti el, én is eldöntöttem, nem is vettem i5 készüléket!
egyik gyártónak sem - lenne - érdeke, hogy csökkentse az árakat, de bízom benne, hogy az apple is rákényszerül egyszer...
lassan ők is leadnak a korlátaikból, sűrűbben jönnek ki az újabb típusok, csökken az egysíkúság, követni kell a vásárlók igényeit, kevés már az, amivel anno indultak, kevésbé elég már a gyártó neve, és a fanatikusok hozzáállása! -
Tibee86
nagyúr
válasz
Totheground
üzenetére
Heti 5 nap, szombat az mindig meló, vasárnap a fix szabadnap, és a másik szabadnap az változó.
SÖ: Semmivel nem több, mintha hétköznap mennék.
De annyira nem vészes, fizetéshez képest annyira nem dolgozok sokat szerencsére. És a legjobban az tetszik benne, hogy 3 utcára van. -
Ragnar95
félisten
Az Apple prémium gyártó, tehát nem fog árat csökkenti, főleg akkor nem, ha ígyis csúcsokat dönt az eladásokkal...Soha senki nem mondta, hogy az iPhone olcsó, de pl anyagminőségben még mindig verhetetlen a mai piacon és bár lehetne olcsóbb, úgy az Apple nyeresége csökkenne, így az nem érdeke a gyártónak...
-
Cyberpunk
félisten
Napi benyögés. [link].

-
Jojo5
őstag
Én Ferihegyen vagyok Gyakornok A Lufth#nsa-nal... mit ne mondjak a heti 5-6x12 óra sem volt irreális munkaidő, de most áttértek a Munkatörvénykönyvre ezért csak 6x10-et nyomnak...
ja, a túlóra pénz mint olyan nem létezik, inkább nyáron leállnak 1-2 hónapig és ott kiadják a túlóra bankból az időt szabadságban és már több a külsős dolgozó mint a rendes állomány tagok száma...
sőt egy ismim nettó 5-600k-ról 3-4 év leforgása alatt nettó ~200k-ra csökkent a fizuja...
(és ugye most többet dolgoznak kevesebb emberrel mint régebben...) -
Tibee86
nagyúr
Jáááj de imádom, hogy mostantól minden szombaton meló.

-
SÖ
addikt
Na, pont erről beszélten valamelyik héten, most meg nem keresem. Amikor azt írtam, eljön az idő, mikor autóvásárlásnál megkérdezik Androiddal, iOS-el, QNX, el vagy mivel kérem.

Itt egy cikk, mekkora lehetőség van benne.[link] -
SÖ
addikt
válasz
rayoliviero
üzenetére
Nem hiszem, hogy jobb lehet az ooVoo-nál Ezt kapja a BB is. Skype adathalász.
-
rayoliviero
veterán
Hallottatok már Vortex nevű appról? Olyasmi, mint a Viber talán. Haverom mondta, hogy töltsem le, bár nem értem a Viber miért nem jó... Nem is találok ilyet az iTunes store-ban.
-
xlife11
senior tag
válasz
manchester85
üzenetére
Néha kell pihennem is
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
SÖ
addikt
Nagyot nőtt Alonso a szememben
Alonso érdekes választ arra a
kérdésre adott, kit tart a legerősebb
ellenfelének.
„Ki a legerősebb ellenfelem?
Hamilton. Így volt tavaly, így lesz
idén, így lesz jövőre. Biztos, hogy
nyerni fog ebben az évben is,
szuperjó pilóta, aki nyert 2007-ben,
2008-ban és azóta is mindig, minden
autóval. 2009-ben 2 másodperc
lemaradással kezdtek, ám Hamilton
akkor is versenyeket nyert, csakúgy,
mint 2010-ben. Tavaly Nico Rosberg
győzött Kínában a Mercedesszel,
szóval Hamilton egynél többször fog
nyerni." -
xlife11
senior tag
válasz
korpicschess
üzenetére
Ennyiért megtartom, barátnőnek is jó játszani. Pofátlan árakért is beszólnak, hogy "hö, ez drága".

-
korpicschess
veterán
Én azt hittem, hogy majd betalálnak a telómra a nevetséges alkudozók, de eddig sehol semmi.
-
Ragnar95
félisten
-
Kommy
veterán
Most volt velem azt, hogy amit hirdetek gamepad érdekelné, mennyit lenne a vége volt a kérdés. Válaszom: "Kinn van az ára, nem szeretem ezt a mennyi lenne a vége ha alkudni akarsz akkor írjál árat." Azóta se válaszolt.
-
r3dsnake
nagyúr
Én mondjuk aprón/vaterán alku nélkül szinte sosem vásárolok. Tökmindegy, hogy csak egy ezres, vagy egy ingyen posta.
De az i4-et 70re tudtam lealkudni 80e helyett. Az viszont már jelentős különbség. 75ért is vittem volna, de egy próbát megért. Bejött.
-
Ragnar95
félisten
válasz
Cyberpunk
üzenetére
Így van, maximum ha ott derül fény valami olyan tényezőre, ami miatt indokolt a dolog, de ez sem jellemző....
De az meg a másik kedvencem, amikor fölrakom 20000ért a telót, azt mondja privátban,h mennyi az ár legalja, mondom legyen akk 18, azt mondja 16-ot tud csak adni, ok 16, mert már régóta nem kel el úgyse, erre kitalálja,h akk 14...
Én meg ekkor küldtem el melegebb éghajlatra,h tudja, kivel szórakozzon

-
Ragnar95
félisten
válasz
korpicschess
üzenetére
Grat hozzá

Annyiért inkább megtartom cseretelónak szükség esetére
-
Ragnar95
félisten
válasz
korpicschess
üzenetére
Ott volt a hirdetés végig, miért nem nézted
Amúgy még mindig megveheted, ha nincs meg az E51 
SÖ: nekem régi TV-nél volt az,h csávó nézegette fél óráig, minden szart végigpróbálgatott, majd benyögte,h még 25%-ot engedjek, na erre mondtam,h vagy megveszi annyiért, amennyiben megállapodtunk vagy pároslábbal rúgom ki a házból
Aztán megvette az eredeti árért 
-
xlife11
senior tag
Ja, 32-es fóliás 3G-t nem akarják 15-be se.Annyiért inkább megtartom. Mindenki száz forintért akar ilyen cuccokat venni, pofátlanok az emberek mostanság.
-
madgie
titán
Egye fene, akkor adok érte egy tízest, jó lesz, rádugni a gitárt, ha az asszony lenyúlja az iPad-et

-
máyköl
veterán
válasz
manchester85
üzenetére
35k.
-
manchester85
veterán
Mennyiért menne el (biztosan) egy 4. generációs iPod touch szerintetek? Használt, fehér, 8 gigás, minden téren hibátlan.
-
manchester85
veterán
válasz
mondomén
üzenetére
Oké, akkor megfogalmazom egyszerűbben: nagyon rossz irány szerintem, hogy egyre nagyobb es nagyobb kijelzőket gyártanak, széttöredezett tartalommal. Ez ugyanúgy nem innováció, ahogy az iOS 6 se. Viszont ha túl nagyot lép az Apple, akkor azzal elveszítheti azokat az embereket, akik az egyszerűség miatt használják. En a legtöbb időt az alkalmazásokban töltöm. Kicsit túlértékelitek egy OS funkcióját. A legjobb az, ha az ember észre se veszi az oprendszert, mert az teszi a dolgát, én pedig a létező leggyorsabban eljutok oda, ahova szeretnék. Ez jelenleg nagyon jól működik, és szerintem nem szabad csak ugy felborítani ezt az egeszet, mert rengeteg ember pont a kissé konzervatív politika miatt szereti az iPhone-t. Ugy legyen jobb, hogy közben megis minden olyan, mint eddig.
-
mondomén
őstag
válasz
Ragnar95
üzenetére
4S-t szerettem volna venni, de 100-110-ért garancia nélküli szarokat árultak habiszti szöveggel. Most 110-ért van egy 2 év garis telefonom...
@r3dsnake
"Hiába hőbörög a Samsung azzal a sok szarsággal, amikkel teletömi a UI-t, ez egy telefon, és az osztott képernyő, milliónyi widget csak egy átláthatatlan káosszá teszi a telefont, miközben a legtöbb ember úgyis böngészik, Facebookozik, telefonál, stb. És minél kevesebb időt kell a készülék beállítására fordítani, az annál szerethetőbb. Ez az, amivel nem akar szakítani az iOS es az Apple."
Engem ez zavart és emiatt is válaszoltam manchester-nek.
Titanium backup. Egyébként engem meg nem is izgat, iphone-on sem használtam backup-ot és itt sem szoktam. Ami kell azt menti a google. Szóval engem érdekel, hogy milyen új funkciók vannak benne, de ezt pont nektek kell mondani, hisz nemrég jött egy ne zavarj funkció meg egy csomó minden.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Anyaghasználat meg olyan amilyen, röviden fos, hosszabban meg slim tok és már túl is vagyok a megrázkódtatáson. Nekem fontosabb volt a nagyobb kijelző mint a bili műanyag.Azt a táblát meg nem ismerem,de van egy tippem, hogy inkább azzal volt baj, mintsem az egész android világgal...
Amúgy meg simán vissza térnék iphone-ra, ha kiadnának egy 4,8 col körülit amit félév után megtudok venni 120-130k körül. Na tudjuk ennek mennyi az esélye.

-
r3dsnake
nagyúr
válasz
mondomén
üzenetére
Asus tablam volt, tegra3, 4x1,3ghz, 1gb ram. Folyamatosan zarogatnom kellett be a progikat (mar ha epp nem akadt be akkor es nem elhuzasnak/bezarasnak vette, hanem megnyitotta az appot)
De barmilyen androidos eszkoz volt eddig a kezemben, minddel volt valami bajom, vagy meret, vagy anyaghasznalat, vagy os. A play store pedig siralmas. Orom volt nezni 10"on a szetnyujtott mobil appokat.
Kit erdekel amugy hogy milyen funkiokkal van megtomve, amig alapveto hianyossagok vannak? Ha telot valtasz elveszik az osszes mentesed. Rohejes.
-
Ragnar95
félisten
-
mondomén
őstag
válasz
Ragnar95
üzenetére
Gnex kicsit több mint 1 éves, de még mindig kap és valószínű kapni is fog.
Akkor a gyártót kell szidni. Elég sok mindentől függ, hogy ki milyen véleményen van a droidról. Én S3-al jól elvagyok, az ára is tűrhető, plusz ami nekem nagyon fontos, hogy normális garanciát adnak a cuccukhoz. Ha jól választ telefont az ember, akkor valószínű nem lesznek problémái.
Tulajdonképp arra szerettem volna reagálni, hogy van akit zavarnak egy másik készülék új funkciói. Illetve szerinte haszontalanok, amiből következik, hogy szar a droid. Lol, valami azért rossz mert elég funkcióval van megtömve... -
mondomén
őstag
válasz
r3dsnake
üzenetére
Szabad tudni milyen telefonod volt?
Biztos rossz volt így használni, de azért ez nem egy általános dolog. Kell alá a hw az biztos, 1 giga ram alá nem is adnám, ezért is írtam felsőkategóriásat... Nekem eddig volt egy nexus (egyébként 75 körül már kapni ilyet és még mindig egész jó telefon) meg most az S3, egyiknél sem voltak ilyen gondjaim (4.1.1 illetve 4.1.2-es JB alatt). Be is bszna, ha akármi is akadozna rajta, biztos nem ezen a véleményen lennék most. Sosem zárok be semmit, de megy ahogy kell. Ha netán kifogy a memóriából, akkor bezár 1-2 programot, majd ha megnyitnád őket, akkor újra tölti ami engem nem zavar (persze nem akkor csinálja ezt ha megnyitsz 2 appot).@Ragnar95
Na jah, frissítések terén tényleg rossz a helyzet. Ilyen esetben érdemes nexus termékeket venni. Azok egyből megkapják, plusz sokkal tovább is támogatva vannak. Egyébként az sem számít milyet veszel, érdemes függetlent venni. Például aki itthon T-nél vette az S3-mat az még mindig 4.0.4-en ragadt, holott már a 4.1.2-őt egy ideje kiadták (voda és telenor is). T a samsung-ra mutogat a samsung meg a T-re.
-
Ragnar95
félisten
válasz
r3dsnake
üzenetére
Nálunk van a családban Android, de egy vicc,h fél év után se jöttek már rá frissítések, pedig anno csúcsmodell volt és olyan hibákat produkál, hogy csak nézek

Az meg szintén vicc, hogy csúcsmodell gyári ROM-mal használhatatlan és folyton lövöldözheted ki a háttérből a progikat,h ne akadjon...
De tőlem az használ Androidot, aki akar, ha egyszer neki az jön be, viszont én se váltanék arra semmi pénzért se, de én WP8-ra se, mivel nagyon nem jön be a kezelőfeleülete, a menü ocsmány a fekete háttérrel, az appok listáts megjelenítése 2013-ban a vicc kategória és alig van rá app, meg játék....BB az érintő + appok hiánya miatt esik ki és ezzel ki is fújt a kínálat.... -
r3dsnake
nagyúr
válasz
mondomén
üzenetére
Nekem hamarabb volt android eszkozom, mint iOS, raadasul tegra3-as, hivatalos jelly beannel. Es lassu volt, folyton be kellett zarni az appokat, a jatekok akadtak, minden frissitesnel hard reset kellett hogy normalisan mukodjon. Persze backup az nincs (ez is wtf igy 2013ban?), tehat lehet kezdeni mindent elolrol. Nekem megvaltas volt az iOS, ezen kivul kizarolag WP-t vagy BB-t tudnek elkepzelni magamnak. De az android szamomra komolytalan. A symbiant is utaltam mindig, az android meg teljesen arra emlekeztet. Tolem hasznalja, aki akarja, csak nekem ne kelljen. Meg ne mondja meg senki nekem, hogy jo az android, mert tapasztalatbol tudom hogy nem. A csaladban sincs android eszkoz, WP, BB es iOS van, mindenki hasznalja gond nelkul a sajat kutyujet. Meg akkor is, ha kozben technikai analfabeta. Tudom, hogy androiddal nem igy lenne.
-
mondomén
őstag
válasz
manchester85
üzenetére
Mit tett ellened a samsung android páros, megölte a kutyádat vagy mi?
Használtál egyáltalán 20 percnél tovább egy jelly bean-el szerelt felsőkategóriás telefont? Nem mondom, hogy tökéletesek, de már jóval messzebb állnak attól a képtől ami egyszer kialakult benned a droidról. Az osztott képernyő meg igen hasznos tud lenni egy 5 col körüli eszközön, nem is értem azzal mi a bajod. Mondjuk elhiszem, hogy elsőre sokkolóan új lehet egy ilyen megoldás. Widgetek-ben az a jó, hogy kukázni lehet őket. Sőt, szinte mindent ki lehet kapcsolni ami nem tetszik, illetve nem szeretnéd használni (vagy be sem kell kapcsolni). Itt van annyi lehetőséged, hogy dönts arról kellenek e neked ezek a dolgok vagy sem. Elsőre beállítani, testre szabni pedig jó ha 5 perccel több idő mint egy iphone-t, ezt elhiheted. Nekem például majd az összes ilyen kiegészítő lehetőség aktív, igazán hasznosak tudnak lenni néha, és ellenben az állításoddal egyáltalán nem bonyolítják a használatot.
Na mennyire otromba az android menürendszere?
Elárulom, hogy ha nem mész az appdrawer közelébe, akkor pont ugyan úgy tudod használni a homescreen-t mint iphone-on. Vagyis az összes appot rendezgetheted illetve mappázgathatod a home screenen kedved szerint...Én elhiszem, hogy neked nem jön be a droid, de azért az vicces, hogy zsigerből szarozol mindent ami vele kapcsolatos. Még akkor is, ha fejlesztésekről van szó. Komolyan zavar, hogy új dolgokat raknak a rendszerbe, amik talán az emberek hasznára lehetnek? Idővel a nagy része ios-be is bele fog kerülni, csak hát nem lehet egyszerre minden jót ellőni.
Használtam mindkét rendszert, máshogy kell hozzájuk állni. Mindkettőnek megvannak az előnyei és hátrányai, de egyik sem szar. -
Ragnar95
félisten
válasz
manchester85
üzenetére
Én speciel az iOS6-ban kb 1 olyan funkciót se fedeztem fel, ami tényleg hasznos lenne, talán a Ne zavarj, de ennyi...
És értem én, hogy a letisztultság és az egyszerűség a fő elv, de nézz meg pár concept videót az iOS7-ről, egyikben sincsenek óriási változtatások dizájn terén, ami rosszul is elsülhetne, mégis olyan innovációt látok bennük, amit az iOS-ben már nem
És az iOS5-ös értesítési központ valóban kellett és remek újítás volt, énis sokat használom és fontosnak is tartom, de azóta nem volt semmi még csak ilyen szintű újítás se, max a ne zavarj... -
vadászcsiga
félisten
válasz
Totheground
üzenetére
Mondjuk simítás, az kézenfekvő lenne
-
Bling95
őstag
válasz
Totheground
üzenetére
Ezek mondjuk tényleg jók lennének.
-
Totheground
addikt
válasz
manchester85
üzenetére
A noti centernél két dolog baromira kéne: egyrészt összecsukható kategóriák, másrészt a mini x helyett valami normálisabb megoldás az elemek törlésére.
-
manchester85
veterán
válasz
Ragnar95
üzenetére
Az a baj, hogy nehéz kérdés ez az innováció dolog. Kicsit kétélű dolog, amit írsz. Egyrészt vegyük a telefon külsejét. Az kijelenthető, hogy e téren borzasztó nehéz újítani, hisz lehet keskenyíteni, picit finomítani, de nyilván senki nem akar ikozaédert csinálni egy iPhone-ból, tehát a forradalmi újítás szinte lehetetlen. Az értesítősávval en személy szerint meg vagyok elégedve, ugyanis a tartalomra megy ra. Oké, nincs benne wifi, bluetooth, fényerő kapcsoló, de az Apple egyszerűen nem akarja, hogy ezeket kapcsolgassa az ember, inkabb megoldják ugy, hogy akinek kell, annak legyen állandóan bekapcsolva, nem merül tőle jobban a telefon. A multitasking barban valós tartalom megjelenítése szerintem nem túl jo ötlet, mert az ikonok jobban elhatárolódnak, könnyebb átlátni, ha valós tartalom lenne, akkor egybeolvadna, ahhoz meg amúgy is kicsi, hogy használható tartalmat kozvetitsen. Igazából amiben nem fejlődik az iOS az a homescreen es a dizájn, de ez meg annyira szubjektív, hogy lehet, hogy azert nem fejlődik, mert a jelenlegi tudomány alapján ez az optimális. Nézd meg, mennyire otromba az Android menürendszere. Az értesítési rendszer is egyedülálló. Funkciók tekintetében azert sok újdonságot kapott az iOS 6, csak ezek nem látványosak. Az a "baj", hogy az iOS es az Apple egyik fő politikája az egyszerűség. Semmiképp nem akarnak olyan funkciókat, ami ennek a rovására megy. A lépcsőzetes, fokozatos fejlődés is ennek tudható be. Ha gyökeres újításokkal lenne tele, az felborítaná a berögzült, ösztönös használatot. Az iOS kicsit olyan, mint egy tökéletesen láthatatlan réteg az alkalmazások mögött. Úgyis az alkalmazások miatt használod a telefonod. Az operációs rendszer dolga, hogy grafikailag legyen elegáns (megvan), legyen jól optimalizált (Androidhoz képest megvan) es minél problémamentesebb, gyorsabb, láthatatlan réteget képviseljen a tényleges tartalom, az alkalmazások elott. Ez is megvan. Amúgy szerintem inkabb iPadnél róható fel az innováció hiánya, ugyanis 10'-on inkabb elvárható egy dinamikusabb UI. Hiába hőbörög a Samsung azzal a sok szarsággal, amikkel teletömi a UI-t, ez egy telefon, és az osztott képernyő, milliónyi widget csak egy átláthatatlan káosszá teszi a telefont, miközben a legtöbb ember úgyis böngészik, Facebookozik, telefonál, stb. És minél kevesebb időt kell a készülék beállítására fordítani, az annál szerethetőbb. Ez az, amivel nem akar szakítani az iOS es az Apple.
-
BossBoss
őstag
Most akkor ez Liquipel hogyis működik??! Láthatatlan védőbevonattal vízhatlanná teszi a telefont?!? WTF?
-
Ragnar95
félisten
válasz
ittakary
üzenetére
Jaja, elég komoly

Bár a multitasking része számomra a multifl0w-nak talán mégjobban bejött, de ez + a multifl0w komoly párost fog alkotni
Már épp kezdtem megszokni 4S-en,h nincs JB, de amikor ilyen új tweakek jönnek ki és az iOS-ben meg semmi újítás, hogy mondhatnék rá nemet?
Csak jönne már ki végre a 6.1 és a JB 
-
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Ez elég durván jó cucc... Még mindig
Csak emiatt kipróbálok sztem egy JB-t amint kijött a 6,1 és rá a JB. -
Ragnar95
félisten
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Akkor látatlanban is kitaláltam

-
Ragnar95
félisten
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Mit linkelt?
Én most az Auxo-ra vagyok nagyon rágejedve, ami megvalósítja az AppSwitchert, szóval multitasking baron az appokról egy képernyőképet látsz és balra lapozva vannak kapcsolók is
De sajna csak iPhone-ra van, arra meg nincs JB-em iOS6 miatt
Bár a Multifl0w még dizájnosabb, azt hogy imádtam 
-
BossBoss
őstag
-
b4zsi-
őstag
Nézitek a kézilabda Vb-t? Ma este meg kellene verni a horvátokat. Meg megy az Austral Open is. Végre megy valami normális a tvben
. Mostanában katasztrófa egy filmet nem tudsz megnézni. Rtl,tv2,cool,viasat,film+ ugyanazokat adják hetente cserélgetve nagyon bosszantó. -
Ragnar95
félisten
válasz
szentkuti11
üzenetére
Nézz meg 1-2 iOS7 conception vidit és mindjárt megtudod
Hardveresen én se tudom, mit lehetne fejleszteni, de pont ebben volt Jobs nagy,h olyat alkotott, amiről maguk az emberek se tudták,h kell nekik, amíg meg nem csinálta
Viszont szoftveresen nagyon sok újítást lehetne belerakni, aminek a nagyrésze JB-el már mostis megvalósítható...

-
vadászcsiga
félisten
válasz
szentkuti11
üzenetére
Őt már féltheted
-
Ragnar95
félisten
Én ezt nem tartom valószínűnek, de lehet, hogy igazad lesz

Engem is az i4 volt az, ami "megtérített" és azt mondtaom rá,h na ez már valami...Aztán jött a 4S és az 5, ahol már mindkettőnél sokan hiányolták az olyanszintű előrelépést, mint ami a 3gs>4-nél volt és sajnos azt kell, hogy mondjam, egyet kell hogy értsek velük. Minkét telefon nagyon jó és tökéletesen elégedett vagyok a 4S-emmel is, ott még meg is értettem a dolgot, mivel így volt beállítva az Apple üzletpolitikája és nem is volt mit forradalmian újítani, de az i5 kicsit csalódás volt nekem és nem győzött meg a cseréről, de ami hihetetlenül felidegesített, az a szoftverfejlesztés, ami azóta folyik, mióta Cook az Apple vezérigazgatója. Az iOS6-ot 1 évnyi fejlesztés után kiadták gyakorlatilag 0 érdemleges javítással és a 6.1-et is már lassan fél éve fejlesztik úgy, hogy abban se lesz semmi, de konkrétan semmi újdonság...És az innováció helyett, ami Jobsnál teljes mértékben megvolt annyit látok, hogy a JB-et próbálják ellehetetleníteni, ami az innováció egyetlen forrása és ahelyett, hogy jópár ötletes, hasznos és elterjedt tweaket átemelnének onnan, próbálják azokat a sárbatiporni...
-
SÖ
addikt
válasz
Ragnar95
üzenetére
Nem vesztetek el, ugyan úgy itt vagyok, és nyomon követem az Apple-t már csak a Mac miatt is. Nem tartom kizárva, hogy egyszer megint lesz olyan iPhone ami miatt érdemes lesz visszajönni. Ehhez más interfész kéne és piacvezető megoldások, ahogy a régi szép időkben. Én forradalminak tartom a keretantennát, ami minden épeszű fizikával ellent mond, mégis működik. Az i4 volt az utolsó modell - retina, brutál jó kinézet, külső antenna rendszer, és a legvékonyabb minőségi anyagokból abban az időben - ami után mentek a többiek is, de ma már kezdenek elhúzni. Apple egyenlőre behozhatatlan előnye az 10 éves iTunes az önálló ökoszisztémájával. De vannak más szempontok is, ezért váltottam. A QNX, főleg ha licencelik a nagy gyártók is (Nokia, Motorola, Sony, autógyártók, stb.) 2 éven belül piacvezető lehet, ami rengeteg kiegészítővel járhat. Mentsd el ezt a hsz-t és két év múlva olvasd vissza. A teljes gesztusvezérlést is megjósoltam, még az N900 idejében.

vadászcsiga
Annyiban visszalépés, hogy hiányzik egykét specifikus app. Amúgy több dolog megoldott rajta mint iPhone-on. Dokumentum kezelés, sokkal jobb napirend szerkesztő, névjegyzék, Gdoc. A lényeg, hogy ez a készülék átmeneti nálam, biztos, hogy QNX-re váltok ahogy tehetem. A hardveres bill számomra nem nem azért gyorsabb mert fizikai, hanem olyan furfangos szoftverrel támogatott. 99%-ban BB10-es megoldás. Amióta megvan, gyorsabban falom a híreket, mert pörög. Bonyolultsága ellenére jobban átlátom, de legalább annyira puritán, mint a legelső számítógépek.
BossBoss
Olvastam, és csak azért nem reflektáltam mert én is így gondoltam a fotók alapján.

-
madgie
titán
válasz
Cyberpunk
üzenetére
Ja, például a NodeBeat. Csodálkoztam is, mikor nemrég ingyenes lett egy-két napra, letöltöttem és csak három ujjat érzékelt... mondom, mi a tök? iPad-en ez nem szokás. Aztán ránéztem a gúglira és megvilágosodtam: ja, droid - ios multiplatform... akkor minden érthető

-
Loa
csendes tag
i5-ömhöz még nincs fólia, se tok, de eléggé fogja az ujjlenyomatot az érintőképernyő. Ha egy kis orvosi szeszt öntök vattára, azzal pedig megtörlöm az i5-öt, akkor nem lesz semmi baja, ugye? Meg kell mondjam, hogy úgy vigyázok rá, mint a szemem fényére, nem akarom az első hónap után szervizbe adni

Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- TCL LCD és LED TV-k
- BestBuy ruhás topik
- MIUI / HyperOS topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Eladó Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 8 prémium üzleti ultrabook, WQHD kijelzővel!
- Samsung Galaxy Book3 X360 (NP730QFG-KA2HU) 13. gen i7 / 16GB / 512GB Új x360 touch
- ASUS X455L LAPTOP i3-5100U 12GB!! DDR3 GeForce 820M 2GB 128GB SSD
- ASUS X541U LAPTOP i3-7100U 4GB DDR4 GeForce 920M 2GB 256GB SSD ÚJ AKSIVAL!
- ASUS F751L LAPTOP i5-5200U 8GB DDR3 GeForce 940M 2 GB 256GB SSD ÚJ AKSIVAL!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! HP ProBook 440 G8 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- 154 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- Apple iPhone 14 Plus 256GB / 100%-os akkumulátor / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
-, és még lehetne sorolni...
De annyira nem vészes, fizetéshez képest annyira nem dolgozok sokat szerencsére. És a legjobban az tetszik benne, hogy 3 utcára van.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

(és ugye most többet dolgoznak kevesebb emberrel mint régebben...)
A lényeg, hogy meglátszik-e a fizetéseden? Pl. rendes túlóra pénz.

Hardveresen én se tudom, mit lehetne fejleszteni, de pont ebben volt Jobs nagy,h olyat alkotott, amiről maguk az emberek se tudták,h kell nekik, amíg meg nem csinálta