Hirdetés
-
Mobilarena
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyuromoj
veterán
-
agabe
addikt
Valoszinunek tartottam, hogy apr gyorsabb.
Nem serult nem biztositasban kell cserelni igy nem lehet fizetendo onresz t-nel sem, csak az a lenyeg, ha mar van rajta biztositas azt a cserekeszulek is tovabb orokolje es azt szerintem apr-es csere eseten nem fogjak alapbol atvinni...vagy eleg ha barinom T-be beviszi az apr csere utan a cseret igazolo doksit, es Telekom atirja a biztositast arra ? -
agabe
addikt
Naugye...más flagship-ben is van hiba, meg lesz is.
Ez van. Kár, hogy alma nem kivétel.Más:
Elkezdtem vizsgálni minden hülyeség hibalehetőséget, és barinőm telekomos 5S -e (még nincs 4 hónapos) bal felső sarkában a kijelzőn észrevettem pixelhibát (4-5 db legalább) plusz ugyanott egy ujjnyi területen kicsit "koszos" apró halvány pöttyök láthatók (kb pixelméret szintűek, szürkések, de elég sok) nem csak fehér, de bármilyen szín esetében csak világosabbaknál jobban kijön.
Tuti nem vettem volna észre én sem ha nem keresem direkt a sárgulást is amiket most írtak páran (na sárgulás nincs, vagy olyan halvány, hogy nem látom), mert normál állapotban az a rész nem mindig világos, és főleg nem szokott homogén lenni meg a 1-1 pixel hibája azért szemmel csak eléggé odefigyelve vehető észre.
Ez garis probléma gondolom (bár tényleg meresztenem kellet a szemem, de most már könnyen látom). Fényképezni nem lehet, mert olyan picik a pixelek, hogy még egy régebbi dslr gép sem tud ráfókuszálni közelről, messzebbről meg már a felbontása nem elegendő, I6S-el meg szintén nem tudtam elég közelről fókuszálni.Biztosítás is van rajta amit csere estén a másikra kell migrálni, ezért gondolom ne apr-be vigye (gyűlnek ezek a biztosítással kevert problémák mert pár napja nagynéném vodás sony-ja lett tropa, de a biztosítás bejelenetés is nehézkes kicsit most), vagy, hogy gyorsabb legyen apr-ben pl. kiállítanak egy igazolást, hogy hibás és javítás / csere köteles, és azt bevíve a telekomhoz gyorsabb mintha csak úgy leadná ? Úgy tudom alap esetben több hét is lehet ha telekom vizsgálja.
Mi a leggyorsabb ?
-
w333
félisten
Zsír ... 300 ezerért madzagot kell kötni az S-Penre !

Tudom hogy tömeggyártás meg stb. de Samu nagyon nem figyel a minőségre !
Gondolom úgy vannak vele hogy így is veszik mint a cukrot !

-
Nálatok is ilyen facebookon a követések? 52 embert ír, hogy követek de 9-et mutat ténylegesen.

-
w333
félisten
(#126076) lacy86 és (#126077) agabe
Akkor legyen így és nem szóltam ... de félek itthon megint elszállnak az árakkal !
Persze meglátjuk, Telekomnál szerintem rekord drága lesz !

Na és ugye kérdés hogy milyen újdonságokat hoz magával, az i6S árát azért biztosan picit lenyomja na de kíváncsian várom !

-
agabe
addikt
Vagy inkább pont ugyanannyiba fognak kerülni ?
To give some context, though, the 16 GB iPhone 6s costs ¥5288 in China — the same alleged price as the 32 GB iPhone 7. Likewise the 64 GB retails at ¥6088 — the same figure that prospective buyers may be expected to shell out for its 128-gig version of its successor.
(#126075) w333:
Azt írja a cikk ennyi most Kínában, azaz nem változik az ár, a 32GB-os kapná meg a mostani 16-os árát
Ez ugye egyrészt nem biztos, hogy így lesz másrészt ...másrészt is majd meglátjuk
(#126074) icecave:
jaja nem árt végigolvasni. -
w333
félisten
i7 és i7 Plus még drágábbak lesznek

Kíváncsi vagyok meddig emelkednek még az árak, évről évre drágább !
-
válasz
radi8tor
üzenetére
Igen, de neked lehet jó a többi is, hisz jó vékony vagy, ha jól emlékszem. Ki kell próbálni, én is majdnem beleszaladtam olyanba a fórum/netes leírás alapján, ami aztán a vállaimnak pont nem lett volna jó.
Tudom, sokat fogom használni, jó befektetés, de mintha a fogamat húznák, mikor ki kell fizetnem

Egyébként mint a leírásomból is kiderül, tényleg jó a wide, a legjobb, amiben ültem, de nem anyival, hogy adjak érte plusz 42k-t. Ha lenne köztük egy 10-es,azt mondom okés, annyit megér. Viszont elég "terápiás szék" kinézete van mér nekem kicsit

-
Közben voltam kipróbálni a székeket, itt egy nem túl rövid összefoglaló (hátha érdekel valakit), megvan a nyertes, holnap rendelem: [link].
A régi székem kibírt 9 évet, de mostmár brutál szét van ülve, foszlik róla a bőr, stb. A billenő része és a gázrugó tökéletes azóta is, szóval azt megtartom róla, mert jó bármelyik székhez, akárcsak a kerekes része, az ülő részét meg kidobom a p*csába.
-
Gsx-rr
veterán
válasz
kispéé
üzenetére
Igen! Mint elottem irtak nem dragult egyaltalan a telefon ara! Most sem dragabb ,mint az 3gs.
Az ,hogy te egyedi ajanlatot kapsz a szolgaltatodtol es ennyibe kerult attol meg a telefon valos ara nem ennyi!
Te reklamaltad ,hogy a mostani Iphone-ok dragabbak,holott nem!
Erted mirol van szo?Valoszinu most is kaphatsz egyedi ajanlatot es olcsobb lesz a listaarnal!
Mondjam,hogy en kb 25.000.- forintert kaphatok uj I6s-t?
Attol meg nem annyi a hivatalos ara!
Szerk: most nezem, a 3gs 600 dollar volt a 6s 649.-
-
mondomén
őstag
Ma olyat lattam, azt hittem leesek a szekrol. Ugyfel par honap alatt kozel 2 milliot itunesozott el.
Melyikotok volt az? 
-
kispéé
senior tag
válasz
Gsx-rr
üzenetére
Én itthoni megjelenésről beszélek és szolgáltatósról.
Miért kevered ide az amcsi árakat és megjelenést, senki nem beszélt erről. Én csak a saját példámat írtam le. Előszedtem a papírokat, kissé tévedtem, a teló ára 98990 volt összesen. Volt kb. 8000 kapcsolat pontom ,így lett majdnem 90.000. Erre emlékeztem.
Az itthoni megjelenés kb. 2009. július végén lehetett, pontos dátumot most hirtelen nem találtam én szeptember elején kaptam meg. kb. egy - másfél hónap után a magyarországi megjelenéstől, sokáig nem is volt elérhető ,ezért "csak" szeptemberben kaptam meg. Akkor szerinted még mindig tévedésben vagyok???
-
Gsx-rr
veterán
Nem ertem,miert nem lehet vagy lehetne ugy megnezni a fotok kozott egy panoramafotot ,mint ahogy a facebook megjeleniti. (A telefon forgatasaval a fotos szemszogebol teljes kepernyon.)
Igy legalabb van ertelme ,nem mint annak a fenykephez nem hasonlito valaminek amit megjelenit.
Csak elobb utobb lesz ilyen lehetoseg. -
-
Gsx-rr
veterán
válasz
kispéé
üzenetére
Szerintem te vagy tevedesben! Ha jol tudom mindig 600 dollar korul volt az uj modellek ara fuggetlenul! Ne nezd a szlgaltatos 200 dollaros arat!
90.000.- be kerulne itthon akkor a regi arfolyamon is 300 dollar lett volna az ara!Amugy utana is neztem:
https://gigaom.com/2010/03/23/apple-begins-offering-iphone-3g3gs-without-att-contract/Szeptember meg mar arreb volt a megjelenestol 3 honappal. Hacsak nem az itthonira gondolsz
-
nitro16
senior tag
válasz
radi8tor
üzenetére
Most hogy itthon leszek meg suli megint, így simán tudom tartani a rendes táplálkozást. Ezt úgy értve, hogy én ilyenkor hülye szokásomhoz híven grammra pontosan mérek mindent ki. Illetve nem zabálok mellé.
Míg kint melóztam sehogy nem tudtam össze hozni, napi 5-8 óra utazás átlag, 10 óra a meló helyen ebből 1 óra a szünet. Egész nap mászkáltam, ha nem a földön-lelátón akkor a csöveken 10-15M magasan, plusz a sok anyag ahogy épít az ember. Egyik srác megnézte egyik átlagos nap mennyit mászkáltunk 25km volt akkor amit írt és még volt vissza 1,5 óra a melóból. Főzni sehogy se tudtam mivel, szállodából-szállodába jártunk van egy két hely ahol van rá lehetőség de nagy részükbe egyáltalán nincs konyha rész a szállóknak. Éttermi kajára sajnáltam a pénzt, így gyors kajáldák meg boltba kész olasz tésztát meg ilyeneket ettem. Még így is "egészségesebb életet folytattam" mivel elég sok munkatárs ment este piálni meg a koko szippantás is minden napos volt.

-
agabe
addikt
válasz
icecave
üzenetére
Ha dobják végre a 16-ost, akkor 32GB-os lesz az alap, és lehet, hogy nem lesz 64-es csak 128, meg 256-os az ilyen-olyan pletykák szerint.
Legtöbb embernek 32-es teljesen megfelelő lenne kb. 26 giga szabad hellyel, 64-en nagyon kényelmes az élet, a többi nekem már fölösleges, szóval ha nem lesz 64-es én 32-est választok.
Persze ha lesz 64-es akkor az kell![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
-
válasz
szekra
üzenetére
Gondolom, lesz itt majd nepperkedés ezerrel, független 16 gigás (már haaz lesz a legkisebb) 4,7-es olyan 230-240 körül? Passz.
nitro16: Mindig eszembe jut, milyen hülyén van ez magyarban, hisz a diéta "étrendet" jelent, mégis mindenki, aki azt mondja, diétázik, az a fogyókúrára gondol....
-
nitro16
senior tag
Még a héten "diéta" van ezért rendeltem egy családi pizzát. Elszámlázták így egy ezressel kevesebbet fizettem. Lehet kettőt kellet volna.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Ha domborit valami faint az uj iTelo akkor nem zarom ki h iden veszek egyet
OP3 amugy annyira jo h mar unalmas... Pont mint a 6SPlus volt januarban, 2 honap alatt meguntam...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
kispéé
üzenetére
Nem szarok, de nem is a legjobb készüléke pl a Samunak az A5, ilyen alapon ott van almánál az SE, az is jóval olcsobb mint egy 6S, és majdnem azt tudja. De ha most azt akarod közölni hogy ezek nem érnek ennyit akkor mint írtam már sokszor, persze hogy nem, de míg van rá kereslet egy cég nem ezzel fog foglalkozni.
-
-
kispéé
senior tag
4S-ről megéri majd váltanom i7-re?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Iphone-os vagyok 2009 óta, de először gondolkodtam el droid-on, ezek az szifon árak nagyon el vannak szállva, ki tudnám fizetni, na de ez azért már na. Annak idején 90ezer forint volt a 3GS-em tokkal-vonóval, akkor jelent meg frissen. Hogy tudtak így elszállni?? -
agabe
addikt
válasz
icecave
üzenetére
Csikoknak muanyagbol kell lennie, es ha azt lefestik az tuti kopik aztan meg meg rondabb.
Egyre tobb mas gyartoknal is ott vannak a lathato csikok csak kisebbek / kevesebb / vagy csak oldalt stb.
Samsungnal pl. csak a keretet tori meg, oneplus-nal most ugyanugy megy keresztbe hatul is...stb.
Amelyik telo nagyreszt fembol van annal ez elkerulhetetlen valamenyire ma, bar volt valami hir olyan femrol ami atengedi a radiohullamokat...alakul majd jovore
Ami megfogna az a jobb kamera, es a fizikai homegomb elhagyasa.
Jovore meg johet az amoled, a nagyobb kijelzoarany a keszulek hazahoz kepest, meg senki sem tudja meg mi. -
válasz
radi8tor
üzenetére
Én nem tervezem.
Egyébként kíváncsi leszek, milyen lesz az új iPhone, bár kívülről már láttuk, nem hinném, hogy lesz meglepetés. Belül nem tudom, mi az, ami megfogna a mostani 6S-hez képest.
Tudnám, miért nem lehet a csíkokat is olyan színre húzni, mint maga a ház... -
radi8tor
MODERÁTOR
Ugye nem fogtok itt piacozni?

-
gyuromoj
veterán
Szeptember 7. Apple (iPhone) bemutató.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- LG monitorok
- Monitorkalibráló eszközök
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Yettel topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fűnyíró topik
- További aktív témák...
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-4GEN I 8GB I 750GB I 15,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 256GB 1 év teljeskörű garancia
- 276 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285H, RTX 5070 (ELKELT)
- 27% - ASUS Vivobook S15 OLED Notebook! Ryzen 5 5600H / 24GB 3200MHz / 500GB NVMe
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- 263 - Lenovo ThinkBook 16p (G6 IAX) - Intel Core U9 275HX, RTX 5060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Melyikotok volt az?