Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• mondomén

őstag

válasz r3dsnake #27346 üzenetére

Szabad tudni milyen telefonod volt?
    Biztos rossz volt így használni, de azért ez nem egy általános dolog. Kell alá a hw az biztos, 1 giga ram alá nem is adnám, ezért is írtam felsőkategóriásat... Nekem eddig volt egy nexus (egyébként 75 körül már kapni ilyet és még mindig egész jó telefon) meg most az S3, egyiknél sem voltak ilyen gondjaim (4.1.1 illetve 4.1.2-es JB alatt). Be is bszna, ha akármi is akadozna rajta, biztos nem ezen a véleményen lennék most. Sosem zárok be semmit, de megy ahogy kell. Ha netán kifogy a memóriából, akkor bezár 1-2 programot, majd ha megnyitnád őket, akkor újra tölti ami engem nem zavar (persze nem akkor csinálja ezt ha megnyitsz 2 appot).

@Ragnar95
    Na jah, frissítések terén tényleg rossz a helyzet. Ilyen esetben érdemes nexus termékeket venni. Azok egyből megkapják, plusz sokkal tovább is támogatva vannak. Egyébként az sem számít milyet veszel, érdemes függetlent venni. Például aki itthon T-nél vette az S3-mat az még mindig 4.0.4-en ragadt, holott már a 4.1.2-őt egy ideje kiadták (voda és telenor is). T a samsung-ra mutogat a samsung meg a T-re.:)

Új hozzászólás Aktív témák