Hirdetés
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Fotók, videók mobillal
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
-
Mobilarena
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
mondomén
őstag
válasz
r3dsnake
üzenetére
Szabad tudni milyen telefonod volt?
Biztos rossz volt így használni, de azért ez nem egy általános dolog. Kell alá a hw az biztos, 1 giga ram alá nem is adnám, ezért is írtam felsőkategóriásat... Nekem eddig volt egy nexus (egyébként 75 körül már kapni ilyet és még mindig egész jó telefon) meg most az S3, egyiknél sem voltak ilyen gondjaim (4.1.1 illetve 4.1.2-es JB alatt). Be is bszna, ha akármi is akadozna rajta, biztos nem ezen a véleményen lennék most. Sosem zárok be semmit, de megy ahogy kell. Ha netán kifogy a memóriából, akkor bezár 1-2 programot, majd ha megnyitnád őket, akkor újra tölti ami engem nem zavar (persze nem akkor csinálja ezt ha megnyitsz 2 appot).@Ragnar95
Na jah, frissítések terén tényleg rossz a helyzet. Ilyen esetben érdemes nexus termékeket venni. Azok egyből megkapják, plusz sokkal tovább is támogatva vannak. Egyébként az sem számít milyet veszel, érdemes függetlent venni. Például aki itthon T-nél vette az S3-mat az még mindig 4.0.4-en ragadt, holott már a 4.1.2-őt egy ideje kiadták (voda és telenor is). T a samsung-ra mutogat a samsung meg a T-re.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 32GB 1000GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ GIGABYTE A16 3VH 16" notebook R7 260 16GB RTX 5060 3 év 27%
- Telefon felvásárlás!! iPhone 17 /iPhone17e / iPhone 17 Pro/ iPhone 17 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG XBOX Ally X 24GB/1TB kézikonzol garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest