Hirdetés
-
Mobilarena
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blaise
veterán
Ha ezt szeretnéd, akkor minek rizsázol kernelbe nyúlkálásról?
Látom most dobtad az agyon imádott blackberryt és jött helyette a nexus 4 és az új HTC....ha kijön a Galaxy S4 akkor az lesz majd az aktuális felmagasztalandó kedvenc?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
A Nexus 4 amúgy egy korrekt iparosmunkának tünik a cikkek alapján, ráadásul külföldön 90 ezer Ft körül a 16gigás az tényleg nem lehet rossz vétel, akinek android kell.
-
SÖ
addikt
válasz
Blaise
üzenetére
Eszembe sem jutott a romfőzés - "Egy megbízhatóbb eszközre annál inkább.„ - ez az én koncepcióm is, és az új droidok már nyújtják ezt, legalább is az eddigi tapasztalataim alapján. Ha csak az üzemidőt nézzük, a Nexus 4-nek jobb, (390h és nem 210h) még az i5-nél is, papíron. A i4-re egyáltalán nem panaszkodtam, de amíg nem jutok hozzá egy Nexus 4-hez (4,7')
addig semmit sem tudok megerősíteni. Amit idáig írtam az meggyőző látottakon alapszik. -
Blaise
veterán
"mivel a szájbarágós gombok alatt parancskódok vannak"
Mivan???

Nyilván ha valaki barkácsoló hajlamú, annak előny, ha úgy cserélheti a főzött romokat a telefonján, mint más az alsógatyát, de szerintem ezt nem kéne úgy kezelni, hogy "magasabb szint", szimplán csak más igényekre van szabva. Az emberek nagy részének nincs erre igénye, még a szakmabelieknek sem. Egy megbízhatóbb eszközre annál inkább.
OTG meg van, de csak jailbreakelt eszközön.
-
SÖ
addikt
válasz
Blaise
üzenetére
Tudtam, hogy valaki megkérdezi
Natív belenyúlhatsz a kernelbe büntetlenül, mivel a szájbarágós gombok alatt parancskódok vannak. Nem egy, millió, átfutni is nehéz, nem hogy megírni. IOS-en külön fizetős appokat kellene letölteni, ha egyáltalán létezik rá. OTG valszeg sosem lesz iOS-en.Én akkor váltottam iOS-re amikortól érdemes volt 3GS iOS3.0 - past/copy-tól kezdett úgy fejlődni, ahogy elvárható. Az Android most jutott el arra a szintre, amikor érdemes rá váltani. Persze az új droidokra értem a 4.2-től.
Konkluzió
Én sem vagyok tévedhetetlen, csak egy hosszabb teszt tehetné fel az ire a pontot.

vadászcsiga
Megijedtél, hogy nem ivóvíz a téma?

-
vadászcsiga
félisten
Mi van itt? Felgörgettem megnézni melyik topikban vagyok
-
SÖ
addikt
Nem. Már a Google is érzi, hogy túl szoros a kapcsolatuk, ami kezd átmenni konkurenciába. A Google már inkább távolodna, lásd felvásárolta a Motorolát, ha jól tudom. Egyrészt a szabadalmakért, másrészt a gyártásért. Ha megnézed az előző G telefont Intel procival készült, a mostani Nesus 4-ben is Qualcomm ketyeg, tehát függetleníteni akarják magukat a Samsungtól.
Cyberpunk
Mi volt az utolsó droidod? SGS
Nézz meg egy HTC M7-est v. akármelyik S4-el szerelt készüléket 2GB ram-al, és ne a régi fosokból indulj ki. Nexus 4-en bármilyen hardcore game-t futtatsz, képtelen a melegedésre bírni. -
SÖ
addikt
válasz
bigdady
üzenetére
Ha összedobnák a pénzüket, vehetnének egy földszerű bolygót, csak azért hagyják ki, mert a legközelebbi is 13 fényévre van

Möhe
Ne is mond, azóta volt már HTC One M7, a legújabb kiszemeltem Nexus 4. Tessék utána olvasni. A legjobb ár érték arányú, állítólag veszteséges a Google számára. Annak ellenére, hogy a tavalyi megjelenése óta hiánycikk. Függetlenül 80k körül van, itthon most fog megjelenni 130-150k környékén. Ugyan úgy működik mint az ios, csak magasabb szinten. Én lennék az utolsó aki ezt beismerné. Az Apple éve óta egy helyben totyog, nagyon össze kell szedniük magukat. Nem elég felvásárolni a fejlesztést könnyítő cégeket, azokat működtetni is kéne. Lásd. chipgyártók, folyékony fém, stb. Úgy ahogy a i4S megjelenése előtt, süket szoba kísérletek. Zseniálisan megoldották a lehetetlen. Ezek a hasonló dolgok emelné fel újra, vagy marad a drasztikus árcsökkentés, és vissza csúszás.
BB cikk nem lesz, most hogy végre kiderült miről is szól a BB10. Nem ér annyit.

-
SÖ
addikt
Itt Tim Cook!
Csak annyit mondhatok előre biztosan lesz. A Googe-el közösen tartjuk, és fő téma a hosszú távú fusio lesz, mivel a Samsung nagyon a nyakukra nőt.
Mindenkit várunk, aki kapott meghívót.
Üdv.
Tim Cook
-
bigdady
nagyúr
Nem tudtok egy minél nagyobb ingyenes stabil ftp tárhelyet? Webkamera rögzitene rá ha mozgást észlel.
-
r3dsnake
nagyúr
FMA kicsit felporoghetne, 203dolcsi a Kindle Paperwhite amazonon
Mondjuk 20 dolcsit mar igy is tudnek sporolni rajta. -
agabe
addikt
Ha valaki tud ilyet ne kimeljen

-
M@te
senior tag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
nekem az 1 giga 4.ére elfogy

-
r3dsnake
nagyúr
Meglepően jó ez a Real Racing 3. Az RR2-t megvettem, amikor akciós volt, de nekem rém unalmasnak tűnt az egész, és egy óra múlva repült is a telóról. Ezzel meg sajnos túl sok időt töltök.
A zenék is jól (bár túl kevés), de megörültem neki, amikor az egyik kedvenc számommal indult a játék. (YouTube)Csak ne foglalna majd' 2 gigát...
-
vadászcsiga
félisten
Ma vissza állt mobilnetem, alig vártam. R3dsnake neked már el is fogyott mi?

-
Cyberpunk
félisten
válasz
r3dsnake
üzenetére
920-al nagyon sok baj van. Vagy minden panaszos idetalál a fórumra, és csak ezért tűnik annak.
Szerencsére az enyém hibátlan.Z10-et akartam, de lemondtam róla, mert az már kicsi lenne nekem. Mondjuk ez is határeset erősen, de legalább van súlya. Na igen ezért nyafognak sokan, pedig nem vészes.

-
bigdady
nagyúr
válasz
r3dsnake
üzenetére
Hát a funkciók tárháza biztos nem meríti

(#29063) nord_
Ezt láttátok? Nagyon komoly
-
bigdady
nagyúr
Mikor lesz a következő keynote?
-
r3dsnake
nagyúr
Ha valamelyikőtöknek túl nagy a 32gigás i4, szívesen segítek kihasználni azt a helyet.
(Már a zenéket se tudom hova tenni...) -
Kommy
veterán
Nem mindig be kell leépni
na jó csak vicceltem, be lehet kapcsolni az automata bejelentkezést és akkor még gombot sem kell nyomni, bejelentkezés ugyan az mint az iPHUpper 2-é (annyi a kivétel, hogy nick-név nem kell) -
Cyberpunk
félisten
válasz
HarryPotter
üzenetére
Azt tudsz e már varázsolni?
-
Möhe
addikt
válasz
korpicschess
üzenetére
meg a her riporter német szakkomentátor
deszarvolt

Kommy: jelszót ugye megjegyzi?
-
korpicschess
veterán
válasz
HarryPotter
üzenetére
Anyukám, mikor tegnap felolvasott. Pedig mondtam neki....

-
HarryPotter
őstag
válasz
korpicschess
üzenetére
ki merte kétségbe vonni?/OFF]
-
korpicschess
veterán
válasz
HarryPotter
üzenetére
Harry Potter! Tudtam, hogy létezik!
-
Kommy
veterán
válasz
HarryPotter
üzenetére
Nem rendesen Store-ból lesz elérhető.
-
válasz
dedy19
üzenetére
ha még nem volt szétszedve, őszintén mondom, hogy ne vágj bele. A 3Gs fém pereme ragasztva van, szétszedni még csak-csak, hőlégfúvó nélkül, de összerakni SOHA nem fogod úgy, hogy az jó legyen, a maradvány ragasztódarabkák miatt. plusz csak nagyon profi készlettel érdemes belevágni, amit a kínai hátlapokhoz adnak, az hajítófát se ér. átestem ezen, vihettem szervizbe, hogy rendesen összerakják, ragasszák.
-
Kommy
veterán
Akit érdekel a PH-s iOS app, hogy hol tartok az a következő linken tudja követni, nekem így egyszerűbb.
-
dedy19
tag
Sziasztok!
Iphone 3gs telefonon hátlapot akarok cserélni,tudnátok linkelni egy videót,h kicsit haladjak is mert nem merek csak úgy bele vágni.
köszi előre is!
-
Kommy
veterán
válasz
szentkuti11
üzenetére
Az azért nem most lesz még (éppen a hozzászólásokkal próbálkozok). Ráadásul egyáltalán nem így fog kinézni, itt most nekem csak az adatok miatt van, semmi kinézeti módosítás nincs, csak a felső sor.
Szerencsére a bejelentkezéssel nicns gond, mivel az már kész volt eddig is

-
Bling95
őstag
Ne meg ottvannak a mekis csajok akik azert pereltek mert elhiztak
nem gondoltak volna hogxha mindennap a mekiben kajalnak akkor elfognak hizni , legalabbibs errol senki nem tajekoztatta oketTermeszetesen okis megnyertek a pert ...
-
M@te
senior tag
válasz
Ragnar95
üzenetére
egyértelmű hogy senki nem olvassa el.
hogy egy kicsit sarkítsam a dolgot: USA-ban még azért is perelnek ha magadra öntesz egy csésze forró kávét és megég a bőröd, mert a csészére nem volt ráírva hogy forró a benne lévő folyadék.vagy hogy egy másik esetet említsek, amit régebben olvastam: csórikám felment a háztetőre füvetnyírni a fűnyírójával, leesett és kiröte kezét lábát. beperelte a fűnyíró gyártó céget mert nem volt ráírva hogy a háztetőn ne használjuk és nyert a barom. elképesztő buta az átlag amerikaiak nagy része.
-
Möhe
addikt
köszi

apuka elbakta,de nagyon, a gyaerek meg kihasználta és tuti hogy fel sem fogta mit is művel
okézott veszettül ahogyan a hugom szokott,pedig ő 22,csak olvasni még mindig elfelejt ha a winfos felbukkanó ablakot dob a képernyőre ,és utána van gond amikor már későa cég ügyvédje szerintem röpült az epöl kapcsolat listáról, a felperes ügyvédé pedig felkerült rá

-
Ragnar95
félisten
Énis így látom a dolgot
Amit nem értek, h milyen jogon nyert pert ezzel az Apple ellen valaki, mikor le van írva az IAP-ek működése és a jelszókezelés is feketén fehéren a használatiban gondolom...Csak ugye azt b@szik elolvasni a felhasználók 99%-a, utána meg ha emiatt gondjuk van, egybol felháborodnak... -
-
GALARDO
addikt
-
M@te
senior tag
válasz
Cyberpunk
üzenetére
én is hülye voltam amikor megvettem az iphone 2g-t amikor megjelent és elkezdtem rajta netezni, mint kiderült nem volt mobilnet előfizetésem így 1 mega 1000 ft-ba került. 54nél hívtak fel hogy ellopták-e a telefonom mert szokatlan az adatforgalom.
utána mentem panaszkodni hogy dehát én nem tudtam stb stb de senkit nem hatott meg. ki kellett csengetni az 54ezret. ez még t-mobile volt.
-
M@te
senior tag
válasz
Ragnar95
üzenetére
én sem fizetnék, aki hülye az hülye is marad
nekem se adják vissza a pénzt a telenornál ha azt mondom hogy jaaa véletlenül telefonáltam egész hónapban én nem akartam.egyébként meg azért adják vissza mert meg se kottyan nekik ez az összeg, kapnak egy kis hirverést hogy mennyire becsületesek és felasználóbarátak. ez többet ér mint 1700 dodó
-
M@te
senior tag
válasz
Smile8822
üzenetére
én ITT csinálok csengőhagot, elmentem az asztalra, majd onnan behúzom oda ahova az előbb mutattam szinkronizálom és tökéletesen működik. nem tudom nálad mi lehet a baj. talán rossz formátumba konvertáltál. ha ezzel sem megy akkor passz.és még 1szer mondom nem kell hogy ott legyen alaból a ringtone (szerintem) miután behúztad magától kreál egy menüpontot neki.
-
Ragnar95
félisten
válasz
Cyberpunk
üzenetére
Melyik oldal reakcióját érzed szánalmasnak?

Amúy pot múltkor volt itt is ilyen, fórumon egyik taggal esett meg, de ott "csak" kb 10000Ft volt a tanulópénz....Amúgy igazából full igaza van az Apple-nek, mi a francért nem képes elolvasni a használatit a felhasználó...
-
Cyberpunk
félisten
Kicsit sem szánalmas.
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-4GEN I 8GB I 750GB I 15,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad Gen2 LTE i7-1165G7 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Xbox One / Xbox Series játékok
- Lenovo MIIX 520-121KB i5-8250 8Gb 256Gb NVMe, számla, garancia
- Honor Magic V2 / 16/ 512GB / Kártyafügetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
addig semmit sem tudok megerősíteni. Amit idáig írtam az meggyőző látottakon alapszik.

Nézz meg egy HTC M7-est v. akármelyik S4-el szerelt készüléket 2GB ram-al, és ne a régi fosokból indulj ki. Nexus 4-en bármilyen hardcore game-t futtatsz, képtelen a melegedésre bírni.

Ja hogy ez nem a WP topic?