Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- OnePlus 15 - van plusz energia
- CES 2026: olcsó, kompakt, többportos GaN töltőt kínál a Lenovo
- Fotók, videók mobillal
- CES 2026: Android és iOS kompatibilis nyomkövetőt hozott az Anker Eufy
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
-
Mobilarena
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
máyköl
veterán
válasz
Mela Kehes
üzenetére
Megosztod velem a poént?

-
Mela Kehes
addikt
Jaaaaaaaaaa!!

-
DanielK
addikt
válasz
Mela Kehes
üzenetére
'fogom a fejem smiley' -

-
Tibee86
nagyúr
válasz
Mela Kehes
üzenetére
Nem esik le?

-
r3dsnake
nagyúr
Mindjárt ittakary.

Elnézést.

-
Möhe
addikt
válasz
elpatkorado
üzenetére
Igen,én is előtte csináltam apple ID-t mielőtt a telefon megjött volna,nem fordítva, Gyűjtögessél csak.
-
mondomén
őstag
válasz
elpatkorado
üzenetére
Igen.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
elpatkorado
üzenetére
Igen, nyugodtan bevásárolhatsz előre iTunes-ban, később bármelyik iKütyüdre fel tudod tenni, ha ugyanazt az ID-t használod. Nem is kell tartogatnod a gépen a telepítőt, i4-en is ott lesz a purcashed fül alatt, és letöltheted újra a felhőből.
-
elpatkorado
aktív tag
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem. Valószínűleg január elején lesz egy i4-em, de pl. most is elég sok akciós app van a store-ban. A kérdésem az lenne, hogy ha most csinálok egy accountot, letöltöm az iTunes-t és töltök le appokat, akkor, amikor meglesz az i4-em rá tudom őket rakni? Köszi.
Egy kezdő iOS-es.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Totheground
üzenetére
Ne várd ugy, 2 nap és ugy megszokod hogy a 3. nap már az LTF-re vágysz

-
Mela Kehes
addikt
Milyen programmal tudok avi-ra feliratot égetni?
-
Totheground
addikt
Úgy látszik, idén már nem kapunk LTE-t.

De talán amíg január közepén újra vissza kell menni dolgozni, talán lesz.Más: vett már valaki új iMac-et? Nekem kicsit halasztani kellett, egy családtagot kellett kisegíteni (válik, vagyonfelezés, így viszont nem kell eladni a lakását..)
-
r3dsnake
nagyúr
-
jilian
addikt
Szeretnèm a mikrosim-em hasznàlni egy màsik telefonban, adapterrel.
Hogyan tudom a telefonszàmokat a sim-re màsolni?? -
DanielK
addikt
Ennyit a világvégéről...

-
Bling95
őstag
Iden meg absz nemis puskaztam
-
Ragnar95
félisten
válasz
szentkuti11
üzenetére
Arra gondoltam na

Jaja, egyes tárgyaknál simán megy az, de legtöbb tanár észreveszi, ha padban mobilról puskázik az ember
-
Ragnar95
félisten
válasz
szentkuti11
üzenetére
Sajna matektanárunk nem ilyen hülye, de pl töritanárnál sima ügy a puskázás
Am haveromnak csomó tanára bevette,h mobilt kirakta padra,h "megnézze rajta az időt"
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
De a tuti, csak kicsit drága puskázási segédlet az iPod Touch 6g + óraszíj
-
Tibee86
nagyúr
válasz
Mela Kehes
üzenetére
Az utolsó igen beteg, főleg, hogy ahogy nézem, a pirulák még ki is állnak a tokból. De hogy ezekért valaki képes 5 ezer forintot kiadni.

-
Ragnar95
félisten
válasz
Mela Kehes
üzenetére
Elég ocsmány mindegyik, de a számológépes jó lehet matekdogához pl
Full ugyanaz, cask tizedannyiért
-
vans?
őstag
válasz
Mela Kehes
üzenetére
En azt nem ertem, hogy ki rak fel egy ilyet a telefonjara? Rendben van, vicces, mosolyog rajta egyet az ember, de sokat kene fizetniuk, hogy ezzel jarjak, nemhogy meg en fizessek otezret.

-
r3dsnake
nagyúr
Ha már a handmade ajándékokról volt szó, én most fejeztem be az enyémet, egy kedves barátomé lesz: KÉP
Nem szoktam origamizni, a kézügyességem is közelít a nullához, szóval kicsit nyomi lett néhol. Aki ráismer, annak jár a pirospont (remélem rá lehet...
) -
Ragnar95
félisten
válasz
Totheground
üzenetére
Asszem ezt vehetem egy igennek

-
Ragnar95
félisten
válasz
Totheground
üzenetére
Az korrekt
Akkor nem volt-haverod már?
-
Totheground
addikt
En meg 5 ev utan nyultam le egy haverom baratnojet.
-
érdekes ez, már lassan hét éve élek együtt (közös háztartásban) a barátnőmmel, de karácsonykor mégis a szüleimé, az "vér szerinti" családomé a főszerep. 23-án haza, 24-én meg beindul a reggelivel a "szertartás" hehe, aztán kimegyünk megfaragni a fát a tartóba - ezzel jól elhülyülünk általában egy órát hárman, öcsémmel meg apámmal - aztán ebéd, döglés, díszítés, este ajándékozás, szigorúan a konyhában, az asztalnál ülve - ki érti - aztán nagy kaja, olvasás, társas, kártya, alvás. amíg el nem veszem a lányt, addig ez így is marad szerintem.
-
szabopali
aktív tag
válasz
xlife11
üzenetére
Szinte minden héten veszek valamit a családnak, hol ezt hol azt. Karácsonykor mindenkinek írok egy verset. Egysorost. Imádják. Nagyon jókat fözünk és közben halkan szól a zene általában olyanok amik máskor nem. Iszunk egy pezsgőt, meggyujtunk 10-20 gyertyát. A kandalóban röpög a tűz. Ha esik a hó sétálunk egy nagyot vacsi után. Majd én késöbb ide vetődök es kellemes ünnepeket kivánok itt is.
-
SÖ
addikt
Titkos videó az iPhone 6-ról.
-
SÖ
addikt
WhatsApp Messenger most ingyenes, ha valakit érdekel. Egyébként, sok karácsonyi árzuhanás van a store-ban.
-
xlife11
senior tag
Na, nálunk megvan oldva az ajándékozás, barátnőmnek vettem egy parfümöt, édesanyám pendrive-ot kért, aztán le is van tudva minden, csak a szándék miatt ajándékozunk, inkább a szeretet a lényeg számomra.

-
sunahunter
senior tag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Nem szeretek korán kelni

-
DanielK
addikt
válasz
icecave
üzenetére
Nem voltál? Észre se vettem!
Lehet azért mert én is alig vagyok, túl sok volt a munka. De ma volt az utolsó napom idén.
Jön a pihi.Egyébként szerintem is százszor jobb az ilyen. Párom a kolléganőinek házi bonbont csinált. Itt gyúrta őket meg forgatta őket a csokiban. Sokkal jobb, mintha vett volna valamit. Ráadásul nagyon finomak, tudom, mert kóstoltam belőlük.

-
Bocsánat emberek, hogy nem vagyok mostanában (gondolom, rohadtul hiányozhatok mindenkinek
), de hazajöttem kicsit előbb, hogy a szüleimmel lehessek, ha már nem lakom "itthon". Ma egész nap fát vágtunk, a belem lógott, de ami nem semmi, hogy anyukám 63 évesen úgy pakolja a fát, hogy alig tudtam lépést tartani vele. 
A másik dolog, amit megemlítenék, akkor is,ha nem érdekel senkit (de remélem igen), hogy megkérdezte, mit vegyen a menyasszonyomnak karácsonyra. Mondtam, hogy semmit, csináljon valami kis egyszerű dolgot, vagy elég egy gesztus, akármi. Erre kötött zoknit neki, egyik már kész is. 6 kötőtűvel egyszerre, csak néztem, hogy "az igen". Nagyon ügyes, biztos vagyok benne, hogy Edit örülni fog neki.
Amiért ezt leírtam, az talán az, hogy ezeknek az ilyen dolgoknak 100-szor jobban tud örülni az ember, mint adott esetben egy több százezres cuccnak és nagyon remélem, hogy ezt más is így gondolja, és tudja értékelni a nem anyagi értékben mérhető dolgokat.

Ja, bakker, a zokni: [link]

-
vadászcsiga
félisten
válasz
sunahunter
üzenetére
Hosszú álom lesz

-
r3dsnake
nagyúr
Még mielőtt mindenki temetne, ne szarassatok be teljesen.
Ha lemennek az ünnepek, elnézek dokihoz, persze, ha megérem.

Amúgy arra is gondoltam, hogy lehet, hogy a vérkeringésem rossz, vagy vérszegény vagyok. Gondolom az is okozhatna hasonló tüneteket.
-
SÖ
addikt
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Szimplán csak növésben van a gyerek

-
SÖ
addikt
De bizony életérzés, úgy ahogy a Blackberry is, sőt réges-régen a Nokia. Persze ez egyéni preferencia, el tudom képzelni, hogy valakinek a Samsung. Csak gondolj bele, hányan szorongatják a telefonjukat a buszon. Egy kapocs a virtuális külvilággal ami mögött húsvér emberek vannak. Nem az iPhone-t sztárolom, mert lehet ez bármilyen márka, egyéntől függően.
Igaz valamikor réges-rég az iPhone testesítette meg a stílust, ami mára erősen megkopott. Életérzés lehet egy jó autót birtokolni, és még sorolhatnám.
-
válasz
r3dsnake
üzenetére
sokat ülsz, keveset mozogsz? talán kezdődő érelzáródás, keringési probléma, fene tudja. nekem pár éve volt olyan nyáron, hogy ültem, és egyszer csak a jobb vádlimban elkezdett nyilallni valami, de úgy, hogy üvöltöttem a fájdalomtól. nem görcs volt, nem tudom mi. 10-20 másodperc és elmúlt. aztán ezt csinálta még egy hétig kb .napi renszerességgel, akkor alaposan betojtam, olvasgattam, mi a fene lehet. aztán elmúlt, azóta semmi nyoma.

-
r3dsnake
nagyúr
Egy ideje néha zsibog meg nyilal a bal lábam, főleg a combomnál. Voltam már dokinál vele, adott is rá pár gyógyszert, de igazából semmi változás... Ideje lenne már visszamennem (csak rohadtul utálok orvoshoz járkálni, mondjuk ki nem..?). Nektek volt már hasonló? Esetleg ötlet? A felül a lábamnál a hajlatnál is eléggé duzzadtak a nyirokcsomók mindkét oldalt (de zsibbadás/nyilalás csak balról van). Ezt is mutattam már dokinak, de kb semmivel nem lettem előrébb... Nagyon bosszantó, amikor érzem, hogy valami nincs rendben, és elküldenek, hogy de mégis. De kétlem, hogy én beszélném be magamnak, elvégre fizikai tünete is van. Amúgy bocs az offért az offtopicban, csak bosszant ez, és jól esett kiírni magamból...
-
DanielK
addikt
Ki várja 2012.12.21. 23:59:59?
-
Blaise
veterán
válasz
szentkuti11
üzenetére
Én könyvesboltban lapoztam bele, az alapvető beállításokat írja le, kevés szöveg, sok üres hely, feleslegesen nagy képek, szóval felesleges kiadvány, esetleg a totál kezdőknek jó.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
szentkuti11
üzenetére
Szerintem lehet ajándékértéke mert sokan vannak akik nem kockák és hiába forgatják a telefont nem képesek összefüggést találni a helyesírásellenörző álandóan felugró buborékja és az azt kikapcsoló gomb között

-
-
Möhe
addikt
válasz
szentkuti11
üzenetére
Nem személyeskedés (távol álljon tőlem) de komolyan kérdezem,egy telefonról szóló könyvet akarsz venni? Én érzem magam immunisnak az epöl féle vallástól vagy csak simán igénytelen vagyok magammal szemben,hogy csak egy telefont vettem (i5) nem többet?
Csak mert már valaki kérdezett hasonlót a múltkor de ajándékozási célból. Én egy alma logót látok ha ránézet a telefonra nem életérzést, hiba az én készülékemben van?
Rakjatok helyre hogy ha rosszat szólok,többet nem fogok ha netán valakinek belegázoltam a lelkébe.
Új hozzászólás Aktív témák
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Call of Duty: Black Ops 7
- Subaru topik
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- További aktív témák...
- HPE Synergy 12000 Frame ), 1x Composer (807964-001), 2x Frame Link Module (807963-001), 2
- HP Pavilion Plus 14-ey0155ng Ryzen 5-7540 / 16GB / 512GB FHD+ Garancia
- Eladó Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 8 prémium üzleti ultrabook, WQHD kijelzővel!
- Samsung Galaxy Book3 X360 (NP730QFG-KA2HU) 13. gen i7 / 16GB / 512GB Új x360 touch
- ASUS X455L LAPTOP i3-5100U 12GB!! DDR3 GeForce 820M 2GB 128GB SSD
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 14100F / RTX 3060Ti / 16GB DDR5 / 1TB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4209, 94% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3851
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Jön a pihi.